Bondage Reb & Tape

Med bondage reb og bondage tape er det både hurtigt og nemt at fastspænde din partner. Produkterne her på siden gør det muligt, at du helt uden metalkroge, hængsler eller nøgler kan udforske de pirrende binde- og dominanslege. Bondage reb er perfekt til dig, der kun har lidt eller slet ingen erfaring inden for bindelege såvel som dig, der har en del erfaring. Bondage tapen er i øvrigt helt genial, hvis du vil lave et frækt fetish outfit.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Bomuld (1)
Hamp (3)
Jute (1)
Metal (2)
Nylon (5)
Polyester (4)
Polypropylen (1)
PVC (3)
Længde
Mærke
baseks (3)
Bijoux Indiscrets (1)
Doc Johnson (2)
Fetish Fantasy Series (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Garn-Kompagniet (1)
Mister B (2)
Mistress (1)
Obaie (4)
Sex & Mischief (1)
Sinful (1)
You2Toys (1)
Vis alle 22 produkter

Bondage reb og tape

Bondage reb og bondage tape

Langt de fleste kommer til et punkt i deres sexliv hvor der bare skal ske noget mere. De er ikke kørt sur i det, men det er ligesom om at spændingen er faldet en smule. Her kommer små sexlegetøjsprodukter til hjælp og der er meget at vælge imellem. Er man for eksempel til at blive bundet, så skal man på indkøb efter et reb til sengen eller til hvor end man ønsker at blive bundet. Sinful.dk har alt i reb og bindeprodukter og du finder det lige her til fordelagtige priser. Med vores hurtige og diskret dag-dag levering er det heller ikke noget problem at få det tilsendt ganske hurtigt.

Hvad skal man vælge af reb og skal man overhovedet vælge reb? Nej, man behøver ikke at vælge bondage reb. Man kan sagtens vælge en bondage tape hvis man ikke er så øvet i det der binding endnu. Binding af reb kræver færdigheder og det skal læres korrekt for ikke at udsætte din partner eller elsker for unødvendig fare. For man skal respektere at det ikke nødvendigvis er legetøj man leger med, men derimod remedier som kræver øvelse for at kunne udføre. Derfor kan det anbefales at man starter stille og roligt ud med noget bondage tape og så lærer fikseringen stille og roligt hen ad vejen.

Bind mig og udnyt mig!

Hvis det skal være rigtig hårdt, så skal dig og din partner i gang med bondage reb og bondage tape. Men det er ikke de eneste bindemidler og binde produkter vi har på Sinful. Du kan også købe en suspension ring. En suspension ring sikrer at der er plads til alle reb, knuder og knob. Den er til de øvede, men man kan sagtens øve sig på den. Men skal det være hårdt så skal man i gang med bondage reb og man skal binde hende eller ham så hårdt fast at de intet kan gøre. Derfra er det bare en vej og det er fremad! Udnyt din partner på alle tænkelige måder og giv den gas hvor end I befinder jer i hjemmet!

Når din partner er bundet er det vigtigt at du udnytter situationen, men det er også vigtigt at du holder øje med helbredet og tilstanden. Din partner kan ikke nødvendigvis sige noget hvis det hele kombineres med en ball gag eller gag ball. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på at der hele tiden er vejrtrækning og lys i øjnene. Hvis din partner bærer blindfold eller bind for øjnene, så tal med ham eller hende indimellem for at sikre dig det hele går rigtigt til.

Bedste sted at binde min partner

Der findes flere forskellige steder i hjemmet og på kroppen hvorpå man kan binde sin partner, men oplagt vil jo være soveværelset. Hvis I tilmed er nået så langt i processen at I har fået installeret en suspension ring i loftet så er I godt på vej, men ellers kan sengens hovedgavl eller hovedgære også bruges. Alt hvor der kan bindes noget fast kan bruges til bondage leg og det er bare med at være kreative. Husk at bore for og få sat nogle rawplugs op så det hele kan holde.

Det bedste sted at blive bundet på kroppen må være lige over leddene. Det vil sige at når din partner bruger bondage rebet og skal binde dig til noget dominans leg så skal dine håndled bindes og lige over fødderne. Der har du oftest svært ved at komme fri, men hvis det er del af legen at du eller din partner skal prøve at komme fri, så skal knuderne og knobene selvfølgelig ikke være alt for svære at få op. Er det ikke meningen at man skal kunne komme fri fra bondage tapen så gør det ordentligt lige over leddene og din partner vil kunne udnytte dig i mange timer og det føles fantastisk når man er sammen med sin elsker.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk