TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fetish Fantasy Series Maske med Lynlås var 1

Fetish Fantasy Series Maske med Lynlås

På lager

Levering: 1-3 hverdage

269,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Er du klar til en nat med fetish sjov? Med denne Pipedream Fetish Fantasy Series maske med lynlås kan du sørge for, at din sub ikke giver en lyd fra sig. Masken dækker hele hovedet, imens hullerne til øjnene og munden er udstyret med lynlås, så den dominante kan vælge, hvad bæreren får lov at se og smage.

Hver bevægelse føles ekstra pirrende, når synssansen bliver sat ude af spil. Lyn op for øjenhullerne og lad din partner se dig, imens i deler en pirrende omgang øjenkontakt. Lad mundhullet været åbent og nyd nem adgang til din partners ivrige tunge, når du uddeler orale straffe. Kys, slik og smag, når du straffer eller belønner din sub. 

Det er nemt at trække vejret gennem den bløde maske, der har en lynlås bagpå. Masken er velegnet til dig, der gerne vil lege med undertrykkelse af sanserne eller ønsker at tage dine fetish aftener til det næste niveau. Når en af bærerens sanser undertrykkes, øges de andre, så den dominante nemt kan lege med sit heldige offer. 

Masken er designet, så den passer de fleste størrelser, og er så blød, at selv begyndere kan starte her. Kombinér den med andet bondage tilbehør, såsom en gagring, snore eller floggers (medfølger ikke).

MærkeFetish Fantasy SeriesProduktvægt (g)60StørrelseOne SizePrimært MaterialeSpandexFarveSortSprogEngelskSKU26332
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS