Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Amor Dildo med Sugekop var 1

Oversigt

Er du nærmest lige begyndt at eksperimentere med sexlegetøj? Måske er du på jagt efter din første dildo? En dildo som Fun Factory Amor er en rigtig god begynder-dildo. Den er lige lidt mindre end de realistiske dildoer, og så er den utrolig alsidig.

Selv om Amor hører til i den mindre ende af dildo-skalaen, så er tykkelsen på den meget naturtro, og dette er med til at intensivere nydelsen, når du bruger den.

Bunden på Amor er lavet, så den fungerer som en sugekop. Du kan derfor sætte den fast på alle glatte overflader og derved bruge den håndfri.

Dildoens bund gør den også velegnet til harness og til anal stimulation. Alt i alt er Amor altså en meget alsidig dildo, som er velegnet til lidt af hvert.

Amor er hele vejen igennem lavet af medicinsk silikone i høj kvalitet. Dette gør, at dildoen er meget blød og behagelig for dig at bruge. Den har dog stadig den nødvendige stivhed og stabilitet, der skal til for at stimulere dig optimalt.

Du får den rareste og mest nydelsesfulde oplevelse med Amor, hvis du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med. Her kan Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj varmt anbefales.

MærkeFun Factory
Produktvægt (g)178
Fuld Længde (cm)13.5
Indførbar Længde (cm)11.3
Diameter (cm)3.6
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberPasser i harness, Sugekop
SprogDansk, Svensk, Kinesisk, Russisk, Spansk, Fransk, Tysk, Italiensk, Polsk, Finsk, Engelsk, Norsk, Hollandsk, Japansk
SKU10971
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super produkt
MC - 3. jan. 2023
Virkelig lækker produkt med en god størrelse der hverken er for stor og for lille.
Lækker form og konsistens
Joe - 6. jun. 2022
Godt materiale, føles blødt og bøjeligt, men stærkt.
Fræk dildo
Frederikke - 1. nov. 2021
Super fræk og lækker dildo. Den har en let ru overflade, der gør den super pirrende, når den bruges analt. Lækkert materiale og passende i størrelsen (til mig) til 'sandwichsex'.
Mums
LB - 2. aug. 2020
Fun Factorys dildoer er altid i en lækker blød med fast kvalitet, denne skuffer ikke. Dog er sugekoppen ikke fantastisk. Fungerer dog godt som håndtag. Denne dildo sammen med en klitoris stimulator tager dig i den 7. himmel.
Fin dildo
Kvinde - 5. aug. 2019
Ros: Dette er en fin og sød dildo. Den er nydelig at se på og materialet får den til at virke ren og sund. Kritisk: Den er meget clean, så den er meget mild. Dermed sagt at der ikke er så mange former til at pirre en indeni, hvilket gør den lidt neutral at mærke i sig.
Super lækker!
MO - 11. jul. 2019
Blev glædeligt overrasket over hvor blød den er og fleksibel! Nyder størrelsen også og nåede klimaks første gang jeg brugte den. Den er ikke for stor heller ikke for lille. Lige tilpas! Dog skal man være opmærksom at den behøver mere glide creme end man måske normalt ville bruge. Men når først man er i gang så er den perfekt til mig!
Min nye ynglings dildo
Quaker - 31. may. 2018
Lækker lille dildo der rammer alle de rigtige steder. Sidder super godt i et harnes.
Rigtig god dildo
Vestjyden - 9. feb. 2017
Dildoen lever fuldt op til forventningerne, rigitg god dildo der både er god når man er alene og når man bruger den i en strap on. Kan kun anbefales !
Super Dildo
Ringo - 7. feb. 2017
Købte denne dildo til brug med en strap-on og den er perfekt som en begynder dildo til pegging, størrelsen er tilpas og den er nem er rengøre efter brug dog skal der bruges en del glidecreme med den.
Super god, med et lille men
Ida - 2. dec. 2015
Det er en super god dildo, der går rigtig godt sammen med harness. Behageligt bøjelig, men samtidig fast. Det eneste minus er overfladen, der godt kan have tendens til at kræve lidt ekstra fugt eller glid.

Fun Factory Amor Dildo med Sugekop

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
329,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS