Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Sundaze G-punkt Pulsator var 1

Oversigt

Fun Factory Sundaze G-punkt Pulsator er til dig, der ønsker at opleve glæden ved dybe G-punktsorgasmer og intense klitorisorgasmer.

Denne særlige pulsator har en nyudviklet teknologi, der tager dine orgasmer til helt nye højder. Den vibrerer nemlig ikke bare, som du kender det fra klassiske vibratorer. Faktisk imiterer Sundaze en mands stødende bevægelser. Den gemmer endda på helt nyudviklede mønstre og kan forkæle dig med sine bølgende, pulserende eller nærmest prikkende bevægelser. Ved alle mønstre kan du naturligvis selv justere styrke og hastighed.

Tag dig god tid og eksperimentér mellem de 11 intense indstillinger. Du vil med garanti finde en, der passer perfekt til dig og dine lyster.

Med Sundaze får du en et stykke legetøj, som kan bruges, når du skal stimulere G-punkt, klitoris eller dit bløde indre. Brug f.eks. en pude eller to til at holde Sundaze på plads i håndfri leg, mens den kurvede spids sikrer, at den stimulerer dit G-punkt med de stødende bevægelser. Er du i stedet på jagt efter en klitoris orgasme, er det den flade side af spidsen, der kommer dig til gode.

Lige gyldig hvilken orgasme du jager, kan du være sikker på, at ingen hører dig. Sundaze er nemlig super lydsvag. Den har en hård kerne og et ydre i fløjlsblød og behagelig silikone. 

Med sit gennemførte design er Sundaze perfekt til dig, der ønsker flere muligheder for intim forkælelse. Vibratoren er vandtæt og genopladelig via det medfølgende USB-kabel, så du altid har skøn leg lige ved hånden. Med diskret opbevaringspose og rejselås, så du roligt kan tage den med på eventyr. 

Alle Fun Factory produkter er designet og produceret i Tyskland.

OBS! Fun Factory Sundaze er ikke egnet til personer med pacemakere!

MærkeFun Factory
IndeholderOpbevaringspose
Fuld Længde (cm)17.5
Indførbar Længde (cm)10.2
Diameter (cm)3.8
StrømkildeMagnetisk USB-oplader
Brugstid (min.)180
Vibrationshastigheder11
Primært MaterialeSilikone
FarvePink
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Thrusting funktion, Rejselås, Vibration, Vandtæt, Lydsvag
SprogSpansk, Hollandsk, Kinesisk, Engelsk, Fransk, Italiensk, Polsk, Norsk, Tysk, Dansk, Russisk, Svensk, Finsk, Japansk
SKU23516
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Gad godt
Jeanett - 17. may. 2021
Jeg havde glædet mig rigtig meget til at opleve en G-punkt orgasme, men det er desværre ikke lykkedes. Jeg kan nemt få en klitoris orgasme, og havde derfor set super meget frem til at opleve en "ny" slags orgasme. Håber det kan lykkedes for mig, det kunne være helt super.
Du lægger den ikke fra dig igen
Cookie - 15. oct. 2020
Nu har jeg ikke svært ved orgasme men den giver bedre og længe værende orgasmer, hvor man kan mærke det ud i alle nerve ender simpelthen så skønt. Bestemt købet værd. Ville være en fantastisk gave.
10 ?
Anja - 25. dec. 2019
OMG OMG OMG blev simpelthen nød til at købe den her i håb om min første g-punks orgasme og jaaaaaaaaaaaa tak det med puden var lige det der skulle til åhhhh hvor fik jeg så vild og voldsom en g-punks orgasme det mest kraftig og intense til dato nej hvor var det ubeskrivelig ?? så nu sender den mig i den syvende himmel hver nat ..max 5 min så eksplodere jeg åhhhh er forelsket så piger køb køb køb køb
Åh wow!
Eva - 24. apr. 2021
Jeg har lęnge ųnsket at prųve pulsatoren, men på grund af prisen er den forblevet en drųm. Men på grund af rabatten, besluttede jeg mig for at bestille produktet, og ja det var det vęrd! Jeg har kun prųvet produktet én gang, men for fųrste gang i evigheder fųlte jeg mig virkelig tilfreds efter en solo-sex-session. Dette vil helt sikkert give dig en masse variation til dine egne ųjeblikke såvel som delte ųjeblikke med din partner. Produktet ser ud til at vęre af hųj kvalitet, og materialet fųles skųnt på huden. Jeg anbefaler!
0
Jeg anbefaler ikke
Anonymous - 2. jan. 2022
Den rørte ikke ved noget. Den var så lille, at man ikke engang rørte ved noget. Vibrationerne og bumpene var ikke spektakulære. De fleste af tandhjulene var ikke noget at skrive hjem om. Jeg købte den faktisk på grund af de rosende ord, jeg læste. I forhold til hvad den var, og hvad den producerede, var prisen helt uhørt.
Maskinoversat fra sinful.fi

Fun Factory Sundaze G-punkt Pulsator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
999,00 kr.849,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS