TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
King Cock Harness med Dildo 20 cm var 1

King Cock Harness med Dildo 20 cm

På lager

Levering: 1-3 hverdage

649,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Vil du gerne have fyldig stimulation og vil du gerne have ekstra mange legemuligheder, så er King Cock Harness med Dildo 20 cm sættet lige noget for dig.

Dildoen har et meget realistisk udseende og den kan både bruges til pirrende strap-on sex og som en almindelige dildo. Nyd den stimulerende og fyldige fornemmelse solo, eller glæd din partner med en fræk penetrerende oplevelse.

King Cock er produceret i USA, og der er kælet for alle detaljerne. Harnesset er nemt at anvende og sidder behageligt. Det kan justeres, så det passer til taljer med en omkreds op til 132 cm.

Dildoen kan føres 18 cm ind og har en sugekop, der giver mulighed for håndfri leg. Der medfølger 3 silikone O-ringe i forskellige størrelser, der giver mulighed for at bruge andre dildoer i harnesset.

MærkeKing CockIndeholderDildo, Harness, Sexlegetøjsrens, Vandbaseret glidecreme, O-ringeFuld Længde (cm)20Indførbar Længde (cm)18Diameter (cm)4.5Strækbar DiameterNejOmkreds (cm)132Strækbar OmkredsNejPrimært MaterialePVCFarveNudeAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberPasser i harness, Realistisk, SugekopSprogEngelskSKU15147
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anal til ham.
Dildoen er en smule for tung, og gør det hele hænger ned af. Dildoen var også for stor til manden her kunne modtage den. Men selve strap on trussen sidder godt ... Læs mere
De to frække - 15. aug. 2017
Et uundgåeligt valg
Jeg bestilte den for at give noget ekstra gnist til sovevęrelset, og det er det, den virkelig har bragt! I starten var stųrrelsen på den dildo lidt af et gęt fo... Læs mere
Bruger - 18. nov. 2019

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS