TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Master Series Sort Chaiselong var 1

Master Series Sort Chaiselong

På lager

Levering: 1-3 hverdage

6.495,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Med denne sorte Chaiselong fra Master Series kan I tage jeres leg ud af soveværelset og udforske spændende stillinger og legemuligheder. 

Den kurvede chaiselong lader jer eksperimentere med højder, vinkler og stillinger, så I kan opdage helt nye, intime fornemmelser. Støttepuden giver jer endnu flere muligheder og sørger for optimal komfort, når I leger, imens stropperne og manchetterne lader jer udforske den pirrende verden af BDSM. 

Læg jer på skift på det kurvede møbel - kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan få gang i.

Den faste chaiselong er bygget til det hele - så I kan roligt gå til den og lave lidt rod. Brug en fugtig klud til at gøre den rent, når I er færdige. Puderne og benene er opbevaret i posen med lynlås på siden af møblet.

MærkeMaster SeriesProduktvægt (g)31000IndeholderStrop, Håndjern, Hovedstøtte, PudeHøjde (cm)74.5Fuld Længde (cm)165.5Bredde (cm)49.5Primært MaterialeTræFarveSortSprogTysk, Russisk, Fransk, Spansk, EngelskSKU26342
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fin kvalitet
Fin kvalitet og kan godt stå fremme uden at vække opmærksomhed (på soveværelset). Puderne er også fine. Remmene er dog ligegyldige de kan fås bedre. Alt i alt e... Læs mere
Peter - 16. apr. 2023

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS