Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Sexgynge var 1

Oversigt

Sexgynge udviklet i USA. Kendt fra den amerikanske TV-serie Desperate Housewives.

Med denne erotikgynge fra Fetish Fantasy kan I indtage de mest svære, de mest stimulerende, og de mest tilfredsstillende stillinger og bogstavelig talt ”svinge” gang i jeres sexliv.  I vil blive overrasket over, hvor nemt det er!

Øverst består gyngen af en krog til at hænge i loftet, en fjeder som sikrer behagelige gyngende bevægelser og en tværgående, stabiliserende metalstang. Den buede stang i toppen er beklædt med nylon.

Selve gyngen består af flere forskellige nylonstropper, som giver jer mulighed for et væld af frække stillinger. 2 bredde stropper til at støtte ryggen og numsen og 2 mindre stropper til ben og fødder.

Alle stropperne er justerbare og føles desuden meget behagelige mod kroppen.  

Selve gyngen kan bære op til 180 kg. Hvis belastningen bliver over 100 kg, anbefales det, at fjederen fjernes, og at gyngen sættes direkte på krogen i loftet.

Alt, hvad I skal bruge for at hænge gyngen op, følger med i pakken.

Vi gør dog opmærksom på, at krogen til loftet er beregnet til træloft og altså ikke betonloft.

Vær opmærksom på, at I monterer gyngen korrekt efter brugsanvisningens anbefalinger.

MærkeFetish Fantasy
UndermærkeSeries
Produktvægt (g)3000
Primært MaterialeStål
FarveSort
SprogEngelsk
SKU11917
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spændende
Den modne - 8. dec. 2021
Mangler støtte til nakken, men ellers lækker.
Sjovt Legetøj
Lars - 27. oct. 2021
Der skal lige bruge lidt tid på at indstille den men sådan også fantastisk
Har forkælet min mand
Sellak - 16. jan. 2019
Vil anbefale denne gynge til alle der overvejer om det kunne være noget for dem at prøve. Den er nemt at hænge op, let at bruge, og giver sjov og spas til en aften med kæresten. Denne model, giver mulighed for mange forskellige stillinger, så det er bare igang.
Vi skulle ha købt den for mange år siden
Mrs.... - 9. aug. 2017
Den er super nem at sætte op. Den første gang tager det lige lidt tid at indstille tropperne, og man får sig et par grineture imens... men til sagen! Den er fantastisk og det er så frækt at prøve alle sine fantasier af i den. Den skulle vi har købt for mange pr siden
Variation
Sanne - 7. aug. 2017
En helt igennem god gynge-tur... Der er usandsynligt mange gode oplevelser i vente, den er super behagelig at bruge, godt materiale og god kvalitet. Det eneste jeg kunne ønske var en form for strop til hænder... Den skal vi nu nok få brugt meget
Forrygende!
Mokkedullen - 30. may. 2017
Er slet ikke til legetøj af nogen slags - synes det virker kav og uvedkommende! Men gyngen er en ganske anden sag! At være vægtløs i den grad passer mig mere end fint - og det giver manden i mit liv total kontrol. Jeg var lidt usikker på om jeg ville kunne slappe af i den, men nu har vi prøvet 3-4 gange og jeg er ikke det mindste urolig for at give slip og tage fat i ham nu - jeg føler mig 100% tryg! Køb den!! Krogen kan også bruges til et klatretov eller andet til børn, hvis man har brug for en undskyldning for at have en så solid krog i sin stue :P
Super god sexgynge
Sofia-silje - 7. apr. 2017
Jeg har haft STOR glæde af min sexgynge , jeg kan kun VARMT anbefale den, den er nem at sætte op, og den er nem at anvende.
god invistering
bitten - 13. apr. 2016
Gyngen er super nem at sætte op , og dejlig at anvende..kan varmt anbefales
Himmelsk nydelse
PH - 14. jul. 2015
Super legetøj - stor nydelse til begge partner. Det eneste minus der er, at der ikke er en rem til nakken da man godt kan bruge lidt støtte der, når man opholder sig i gyngen i længere tid. Har efterfølgende købt Fantasy Saddle det kan anbefales.
Sjov leg
Stine - 15. jun. 2015
Må helt klart anbefale denne gynge , vi bruger den rigtig meget i vores lege, det er bekvemt og den er hurtig at sætte op i krogen i loftet , Mange muligheder både for mig som kvinde og min mand er også ret glad for den Dog kunne det have været fedt hvis der havde været en ekstra mulighed for at spænde ryg selen op så jeg kan sidde mere oprejst når jeg eks, leger med dildo og æg. Det bedste vi har købt og vi kan slet ikke undvære den mere :) Vi har så efterfølgende købt sædet til , det er helt fantastisk også

Fetish Fantasy Sexgynge

Vi anbefaler
Joydivision Forlænger Sæt til Sexgynge
139,00 kr.
Inkl. moms
Joydivision Kraftig Fjeder til Par
269,00 kr.
Inkl. moms
Joydivision Krog til Træloft
79,00 kr.
Inkl. moms
989,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS