Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Überlube Luksus Glidecreme 112 ml var 1

Oversigt

Luksuriøs, silikonebaseret glidecreme med en ekstra god og langvarig glideevne, til den kvalitetsbevidste bruger.

Er smags- og duftneutral, og mindsker effektivt friktionen, højner sensitiviteten og efterlader huden silkeblød, på én og samme tid.

Perfekt til intim massage, sexleg og sammen med legetøj af hårde materialer som f.eks. glas og metal, men hvorfor stoppe der?

Überlube udmærker sig nemlig ved også at være velegnet til andre formål end sex. Benyt den til almindelig kropsmassage, til at undgå hudirritation ved sportsudøvelse eller som lækkert styling produkt til dit hår.

Den smukke og yderst diskrete 112 ml. glasflaske gør, at du sagtens kan have den med dig i tasken, i håndbagagen på flyet eller have den stående på natbordet. Særlig pumpetop gør det nemt at dosere den rette mængde, selv i mørke.

MærkeÜberlube
Produktvægt (g)200
Volumen (ml)112
IngredienserDimethicone, Dimethiconol, Cyclomethicone, Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
SmagUden tilføjet smag
BaseSilikonebaseret
FarveKlar
EgenskaberIkke egnet til silikonebaserede produkter, Parfumefri, Vegansk
SprogEngelsk
SKU16107
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bedømmelse af glidemiddel.
Bmb - 18. mar. 2022
Virkelig god. Har en god og lang virkning og sviner ikke.
Fantastisk produkt - alle pengene værd
Cand - 22. dec. 2018
Vi havde lidt udfordringer med at komme i gang med samleje igen efter en fødsel og har prøvet forskellige produkter. Med überlube er det endelig lykkedes for alvor. Vi holdte lidt igen, da det umiddelbart er dyrt for en glidecreme, men den er alle pengene værd. Den har en helt fantastisk glideevne om med kondom eller uden og så, vigtigste af alt, den holder længe, man skal ikke hele tiden tage nyt. (Som ellers godt kan være forstyrrende). Og som er plus kan den også fint bruges til massage og huden føles helt fantastisk efterfølgende. Fuld plade herfra, ville bare ønske man kunne købe en større flaske.
En klar favorit.
Lene - 11. sep. 2020
Elsker den, den holder lęnge, ingen smag eller lugt! Hver en ųre vęrd. Så fint, at den sidder fast på natbordet.
0
Så forbandet godt
Alvin - 21. mar. 2021
Den bedste glidecreme, der findes. Har prųvet mange forskellige, men denne vinder på alle punkter. Komfortabel, lugter ikke, efterlader ikke pletter og holder i lang tid. Den kan vęre lidt svęr at vaske af huden, men det er muligt med sębe og varmt vand. Absolut den bedste til både vaginal og analsex. Den er lidt dyr, men det er det vęrd. Vil aldrig ęndre sig.
0
uberlube
David - 8. aug. 2018
godt. Uberlube har rigtig god glideevne, og nem at påfųre, og laver klart dem den er til, plus at du ikke skal pille ved en prop der skrues af og på. Flasken er også fin og diskret, har testet en masse andre glidecremer og kan varmt anbefale den. Det eneste dårlige punkt er prisen. Der er andre meget billigere glidecremer, som er lige så behagelige. Men på den anden side ville andre glidecremer nok koste mere, hvis de kom i så smuk en flaske, som Uberlube gųr. Tak skal du have.
0
Du vil aldrig vende tilbage!
Anonymous - 11. oct. 2019
Det bedste smøremiddel på markedet! Klistrer ikke, holder længe, ingen smag ... kan endda bruges i håret og blandes i bodylotion for at give fugt. Flot flaske, som faktisk kan stå fremme på badeværelset eller natbordet!
Maskinoversat fra sinful.no
Meget godt smøremiddel
Anonymous - 13. mar. 2024
Langvarig, langvarig. Flot flaske.
Maskinoversat fra sinful.no
Klar favorit
Anonymous - 9. nov. 2020
Elsker dette, det holder længe, ingen smag eller lugt! Hver en øre værd. Så fin, at den står permanent på natbordet.
Maskinoversat fra sinful.no
Uber glide
Anonymous - 2. dec. 2023
Meget god glideevne, der holder et godt stykke tid, vi bruger den kun på kroppen, ikke til penetration. Min partner kan godt lide det, det sviner ikke. Men mandelolie er bedre, synes jeg, da jeg godt kan lide rod.
Maskinoversat fra sinful.se
Ganske god og allergivenlig er et plus
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget godt smøremiddel! Perfekt til de af os, der er følsomme og allergiske! Den har heller ingen lugt, hvilket er endnu bedre. Man kan også sagtens putte denne glidecreme i munden, hvilket er et svar på, at den er perfekt dernede, fordi der ikke er parfume osv. Alt for smal, lille, sviner bare, og det meste løber ned bag fingeren. Pumpen er ubrugelig, og det er også ulækkert, at der ikke er nogen korkprop. Der kommer let støv på spidsen
Maskinoversat fra sinful.no

Überlube Luksus Glidecreme 112 ml

299,00 kr.254,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS