Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Womens Spa Massager Stavmassage Apparat var 1

Oversigt

Womens Spa Massager Stavmassage Apparat er en lækker, pink spa massager til dig, der ønsker skønne og trådløse vibrationer.  

Denne Spa Massager har et bredt massage hoved, der giver en stor berøringsflade og derfor er den perfekt til både klitoris stimulation og til krops massage. Brug den til pirrende leg, til at afhjælpe ømme muskler eller noget helt tredje - dette alsidige stavmassage apparat vil uden tvivl vække stor glæde uanset hvordan du udnytter vibrationerne!

Womens Spa Massager er nem at betjene og du får du hele 7 forskellige vibrationstrin at vælge imellem.

Spa Massageren er lavet i ABS-plast og er derfor 100 % ftalatfri. 

Obs! Denne Spa Massager er trådøs og bruger 3 stk. C-batterier, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lidt øv
Lfn - 28. apr. 2020
Larmer desværre alt for meget. Batterierne ligger lidt for løst, så de rasler derfor meget. Jeg har klaret det med lidt GAFFA rundt om batterierne. Vi har haft en magen til vi fik slidt op
Hurtig sikker vej til stor nydelse
s.k. - 1. sep. 2014
Denne massagestav har et stort hoved og stimulerer derfor hele klitoris området, hvilket får nydelsen til at brede sig og sende varme strømme ud i hele kroppen. Giver de dejligste orgasmer. De forskellige typer vibrationer gør, at du kan vælge om du vil strække nydelsen eller om du vil stimuleres til direkte og hurtig orgasme. Jeg synes produktet er et "must have" for enhver kvinde.
Overall godt produkt
L-D-K. - 18. aug. 2014
Bestilte den grundet at den var ledningsfri hvilket er et stort plus for mig. Den er lækker i designet, virker robust og er forholdsvis lydsvag. Fungere med en tænd og sluk knap, hvor man trykker på tændknappen flere gange for at skifte vibration, tre hvor den går op i vibrationsstyrke og fire hvor den vibrere lidt på forskellige måder. Eneste minus for mig var, at jeg godt ku ha brugt at vibrationerne ku gå lidt højere op i styrke/var lidt kraftigere, men det er en smagssag.
Meget god
T&k - 2. dec. 2019
Den fųrste Magic Wand, vi har haft. Det har vęret helt genialt. Kęresten er meget glad. Den gik i stykker under akten sidste weekend, hvilket betyder, at den har varet i seks år. Nu leder vi efter den nęste. Kęresten ville have noget, der var lidt mere kraftfuldt. Ikke alle indstillinger bruges. Kun den svageste eller kraftigste konstante vibration bruges.
0

Womens Spa Massager Stavmassage Apparat

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS