Økologisk Glidecreme

Leder I efter en glidecreme, der ikke er tilsat en masse miljøskadelige stoffer, kan I finde det her. Hos Sinful har vi et bredt sortiment af økologisk glidecreme, der kan være med til at give en naturlig, seksuel oplevelse, når I skal være sammen. Selvom der er tale om økologisk glidecreme er der ikke noget i vejen med formularen, og I vil opleve, at de glider lige så nemt som de almindelige af slagsen.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Intimate Organics (4)
Joydivision (1)
Kaerlig (3)
Sinful (1)
Sliquid (1)
System JO (2)
Viamax (1)
Vis alle
Vis alle 13 produkter

Økologisk glidecreme - til dig, der tænker på miljøet

Fri for parabener - ja tak!

Økologisk glidecreme er for dig, der vægter økologi højt og foretrækker produkter med naturlige og rene ingredienser. For økologi er ikke kun forbeholdt f.eks. mad og husholdningsprodukter - der findes selvfølgelig også en række af økologiske produkter til intimt brug, f.eks. økologisk glidecreme.

Her på siden finder du økologisk glidecreme fra udvalgte mærker, der alle er af høj kvalitet, og som er 100% kropsvenlige. Vi har for eksempel et bredt sortiment fra det danske øko-brand, Kaerlig. Men uanset hvilken økologisk glidecreme du vælger her fra siden, vil den være 100% fri for parabener. Det er noget, der er til at forstå! At bruge en økologisk glidecreme uden parabener sammen men en række af andre intimprodukter, der også er uden en masse kemikalier er en utroligt god idé for dit underliv. Man skal huske på, at den hud og den bakterieflora, der er i både mandens og kvindens underliv, er noget man skal være utroligt forsigtig med. Derfor er det en rigtig god idé at tænke over, hvilke produkter du bruger “dernede”.

Glidecreme økologisk?!

Det kan måske lyde skørt, men ja, du kan faktisk godt få glidecreme, der er mærket som værende økologisk. Mange forbinder nok ordet økologi med mad, men det dækker også over en lang række af andre ting. Derfor har vi hos Sinful også valgt, at vi skal have et udvalg af økologisk glidecreme, som vores kunder skal have muligheden for at købe. Der er mange forskellige typer at vælge mellem, og det er der en helt særlig grund til.

Vi ved nemlig godt, at der er stor forskel på, hvad det er man vægter højest, når man skal ud og investere i en ny glidecreme. For nogle er det meget vigtigt, at den er drøj i brug. For andre er det vigtigt, at den ikke fedter, og for nogle helt tredje kan det være vigtigt, at glidecremen har en helt neutral duft. Lige såvel som nogle foretrækker, at deres glidecreme er økologisk og kun lavet af naturlige ingredienser.

Et væld af muligheder

Inde på Sinful.dk kan du finde et væld af forskellige produkter. Både dem, du absolut ikke kan leve uden, men også dem der kunne være en sjov lille tilføjelse til sexlivet. Der er også et stort udvalg af de forskellige typer af glidecremer, og bare rolig, vi har sørget for at dele dem op i forskellige kategorier for at gøre det lidt mere overskueligt for dig. Mangler du andet end økologisk glidecreme, kan du tage et kig rundt i vores mange andre kategorier, hvor du kan finde alt det nyeste sexlegetøj samt de bedst sælgende klassikere.

Er du dog stadigvæk i tvivl om, hvilken økologisk glidecreme du skal vælge, eller har du spørgsmål til et af vores produkter, kan du altid tage fat i vores kundeservice. De sidder klar til at svare på alle tænkelige spørgsmål og til at hjælpe dig med at gøre det helt rigtige køb. Du kan både tage fat på dem via mail eller over telefonen, hvis du har brug for en hjælpende hånd til at finde det helt rigtige produkt til at tage med hjem under dynen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk