Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml håndbillede 1
  • Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml håndbillede 50
  • Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml håndbillede 50

Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

89,00 kr

Kort info

Kort info

Sinful Silk Silikone Glidecreme er ideel til sex og sensuel massage.

Har en fantastisk glideevne og efterlader huden silkeblød.

Glidecremen tørrer ikke ud eller klistrer.

Sinful Silk er neutral i duft og smag.

Godt at vide

Beskrivelse

Forbedre den seksuelle oplevelse for både dig og din partner med den bløde Sinful Silk silikone glidecreme. Den giver langvarig glideevne under sex og er ideel til sensuel massage. Silikone glidecreme kan også bruges i badet til pirrende bade fantasier.

Med Sinful Silk får du en glidecreme som ikke tørrer ud eller bliver klistret. Dens langvarige egenskaber betyder, at du ikke behøver at påfylde undervejs, medmindre du har brug for det.

Glidecremen kommer i en brugervenlig og hygiejnisk flaske med et diskret design. Dens naturlige duft og smag efterlader din hud silkeblød.

Silikone glidecreme er ideel til sexlegetøj fremstillet af glas, metal og plastik. Til silikone sexlegetøj skal du bruge en vandbaseret glidecreme.

Tip! Brug Sinfil Silk på huden efter intimbarbering. Den beskytter huden og efterlader den blød og lækker.

Detaljer

TYPE: Silikonebaseret.
INGREDIENSER: Cyclopentasiloxane, Dimethicone.
ALLERGENER: Fri for parabener, alkohol og parfume.
DUFT OG SMAG: Neutral.
INDHOLD: 100 ml.
KONDOMSIKKER: Nej.
SPROG: Engelsk.

NOTE: Er ikke kompatibel med silikone sexlegetøj.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Glideevne
Okay glidecreme der er meget flydende Vi har tidligere brug vandbaseret glidecremer, og fundet dem rigtigt gode, men til vores metal butt plugs og glasdildoer ville vi prøve en silikonebaseret, og den er rigtigt god til at smøre, og den tørrer ikke ud, men den får ikke topkarakter, da den er meget tyndtflydende og svær at styre mængden, ville gerne have den lidt mere creamet.
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Ikke ret god Nu er jeg mest til vandbaseret, men ville prøve en olie fordi jeg havde hørt godt om det.. men blev skuffet.. slet ikke samme glide evne som vandbaseret / og virker tør - desuden er det svært at vaske af huden selv med sæbe af flere omgange - og det pletter også permanent på sengetøj / nej tak til olie
5 1 1
Generel Vurdering
Glideevne
Timevis af leg Virkelig lækker produkt med en super god konsistens. Manden er ikke til at styre, når jeg finder denne frem til lidt forkælelse ;) Udtørrer ikke, så så snart man har fået en passende mængde ud af tuben efter smag og behag, skal man ikke afbryde legen for at tilføje mere, hvilket virkelig er rart. Vil klart anbefale den, da den er så god til prisen
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
I love it Den er bare super lækker og smører så godt ☺️
Vi er på vores 6 tube og det glider som det ska
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
For flydende Min kæreste og jeg har nu brugt denne glidecreme, og den virker fint nok, men der skal rigtig meget til! For vores smag er den alt for flydende - hvis vi laver missionær løber det bare ned imellem min kærestes balder, så vi føler ikke at det bliver der, hvor der skal være!
5 4 1
Generel Vurdering
Glideevne
God kvalitet og god pris En god glidecreme der øger nydelsen ved samleje og kun har været med til at gøre min kæreste og jeg’s sexliv sjovere.
Den klistre heller ikke efterfølgende og man får et rigtigt godt produkt til en god og overkommelig pris.

5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Testvinder Har længe haft lyst til at anmelde denne geniale glidecreme, og nu kan jeg ikke holde det for mig selv længere. Efter at have testet de fleste glidecreme på markedet er der Ingen tvivl overhovedet, dette er absolut favoritten, og den slår alle andre vi har testet.... den er dejlig lun når den kommer på, fordamper ikke, bliver ikke fedtet, bevare den silkebløde fornemmelse og perfekte glideevne utroligt længe, den er utrolig drøj og derfor behøves der ikke ret meget (selv om det ofte stikker lidt af i forhold til mængden), den bruges her på matriklen til både forspil, handjob, onani, anal og massage mm. Den eneste ulempe jeg kan komme i tanke om, er at den kun fåes i en 100 ml, flaske, så her er dermed en opfordring, til at den sendes på markedet i en større flaske/dunk. De frækkeste kram fra glidecreme nørderne
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
God glidecreme Lækker og behagelig glidecreme, hvor der ikke bruges meget for at få glidende effekt. Skal dog vaskes grundigt af efter brug, da det sætter sig godt fast på huden.
Lækkert at den føles varm når det kommer på huden
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Fantastisk glideevne! Lever 100% op til produktbeskrivelsen! Min kæreste og jeg har før prøvet et par forskellige vandbaserede glidecreme af forskellige mærker, men disse kan slet ikke måle sig med denne silikonebaserede glidecreme fra sinful
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Afhjælper eventuelle smerter Ringede ind til Sinfuls kundeservice for at blive guidet til en glidecreme der kunne hjælpe på smerter under og efter samleje og blev anbefalet denne. Har absolut ikke haft problemer med smerter, rifter eller lignende under og efter samleje siden denne er blevet taget i brug. 100ml holder også længe, da man ikke skal bruge så meget, da den er meget glat i konsistensen. Den har heller ikke en syntetisk lugt. Samtidig vil jeg rose Sinfuls kundeservice over telefon - yderst hjælpsomme mennesker:)
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Bare OK OK ift. pris
5 3 1
Generel Vurdering
Glideevne
Min yndlings!! Den bedste glidecreme, jeg har prøvet! Fedter ikke, gør en helt fugtig og glad
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Dårligste Silkone glidecreme Ville havde købt Pjurs standard silikone - men blev fristet til denne som er lidt billigere - den er desværre til gengæld utroligt meget dårligere - selv med en kæmpe portion er glide effekten elendig
5 1 1
Generel Vurdering
Glideevne
Lækkert Dejlig blød og lækker til sensuel massage og hand job.
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Den bedste Helt klart den bedste der er! Den eneste ulempe at at man må gå over til en vandbaseret når man skal have legetøj med.
Den er lækker, og bliver næsten altid taget i brug når konen giver håndjob.
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Bedst i test Her i husstanden bruger vi absolut ikke andet
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Bedømmelse Er super glad for dette produkt. Det fået ikke bedre andre steder.
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Super glidecreme! Dette er en rigtig lækker glidecreme til billige penge. Den er drøj i brug og bliver ikke klistret.
Jeg har bl.a. benyttet den sammen med kondom når min kæreste og jeg har haft sex, og der har været brug for lidt ekstra smørelse - og det har den været perfekt til.
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Bedste glidecreme Min kæreste og jeg, har stor glæde af Sinful Silk glide cremen,. Vi er nu igang med den 3 tube. Den bliver ved med at være lækker glat. Bliver aldrig klistrende som flere andre typer vi har afprøvet. Cremen er ekstemt drøj i brug, så bare et par dråber er nok, til at starte med
Perfekt til finger leg og fræk - fræk massage.
I modsætning til de vandbaserede cremer vi har prøvet, føles Sinful Silk aldrig kold når den kommer på.
Vi kan kun på de varmeste anbefale den til fræk leg.
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Lækker glidecreme Jeg har brugt glidecremen sammen med min kæreste, hvor vi har anvendt det som smørrelse til lækker massage - det er altid en god begyndelse inden videre leg ;-)
5 5 1

Du anmelder: Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml

Hvordan vurderer du produktet? *


Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.