Vixen Creations Johnny VixSkin Dildo 18 cm

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Vixen Creations Johnny VixSkin Dildo 18 cm
 • Vixen Creations Johnny VixSkin Dildo 18 cm

Vixen Creations Johnny VixSkin Dildo 18 cm

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.095,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Forkæl dig selv med en pirrende stimulation med Vixen Creations Johnny VixSkin.

  Den realistiske dildo har et krumt design, der er perfekt til at ramme de helt rigtige steder.

  Dildoen kan også bruges i et harness.

  Håndlavet i USA.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil du gerne nyde synet og følelsen af en naturtro dildo, der kan give dig de dybeste orgasmer, så er Vixen Creations Johnny VixSkin et godt valg.

  Den håndlavede dildo fra det kendte brand Vixen er lavet af silikone af den højeste kvalitet. Den har et krumt design, der gør den ideel til at stimulere dit G-punkt eller prostata og derved tage dit klimaks op til nye højder.

  Dildoen føles præcis ligesom den ægte vare. Den har et realistisk udseende med et markeret penishoved, fine årer langs skaftet og et sæt vellignende testikler.

  Vixen Creations Johnny Vixskin er lavet i USA. Den kan føres 18 cm ind og har en diameter på ca. 4,8 cm på den bredeste del.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  HARNESSVENLIG: Ja.
  LÆNGDE: 19 cm (kan føres 18 cm ind).
  DIAMETER: 4,8 cm (bredeste del).

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Er det her den perfekte dildo? "JA!"

  Ihvertfald hvis du er på udkig efter en realistisk én af slagsen. Johnny lever på alle måder op til sine forventninger. Størrelse, fasthed, blødhed og en stabil bund, gør den til det ideelle valg. Jeg har 2 andre dildoer fra Vixen Creations og de er også fantastiske! Men denne tager alligevel prisen.

  Det der gør denne dildo ekstra god, er det utroligt bløde ydre og den hårde kerne. Hovedet er dejligt blødt og føles som en rigtig penis. Dildoen har en god stiv, men fleksibel kerne og en solid base. Denne kombination gør at den kan rides analt eller vaginalt, i gallop, uden problemer. Jeg oplever at hårde dildoer kan udfordre og gøre ondt i flere dage efter, især hvis de rides i længere tid. Det sker ikke men den her. Husk blot en god vandbaseret glidecreme fx. en af dem fra Pure og sæt i gang.

  Put eventuelt dildoen i varmt vand i 8-10 minutter inden du starter, det gør oplevelsen endnu bedre. Sørg også for at du minimum afsætter en time til akten - når du først har skreget og rystet den første orgasme ud, er det svært at stoppe igen. Jeg glemmer helt tiden og rider den ivrigt i flere timer, kun afbrudt af at skifte stilling eller påføre ny glidecreme. Elsker det
  5 5 1

  Du anmelder: Vixen Creations Johnny VixSkin Dildo 18 cm

  Hvordan vurderer du produktet? *