Anal Fantasy Elite Opladelig Ass-Gasm Pro

Klik på billederne for at forstørre dem

Anal Fantasy Elite Opladelig Ass-Gasm Pro

Forventes på lager igen den 24/07/2019 Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

379,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Den populære Anal Fantasy Ass-Gasm nu i lækker opladelig udgave.

  Samme velkendte pirrende penisring og prostata stimulator fremstillet i silkeblød og fleksibel silikone med stimulerende vibrator.

  Kan indføres 8,9 cm og er 3,4 cm i diameter. Penisringen har en diameter på 4,3 cm. Opladelig via USB-kabel.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  På udkig efter endnu kraftigere orgasmer? Nu kan du få den populære Anal Fantasy Ass-Gasm i lækker, opladelig udgave.

  Samme velkendte design med strækbar penisring, der sørger for hårdere og længerevarende rejsning, mens prostata stimulatoren forkæler dit P-punkt med effektive vibrationer.

  Ass-Gasm Pro er fremstillet i fleksibelt silikone med en silkeblød overflade. Materialet er yderst behageligt og samtidig fast nok til at sikre dig målrettet stimulation.

  Prostata stimulatoren kan indføres 8,9 cm og er 3,4 cm i diameter på det bredeste sted. Penisringen har en diameter på 4,3 cm.  

  Der medfølger: 29 ml sexlegetøj rengøring, 10 ml afslappende creme, 29 ml glidecreme og 1 stk. handske, der kan bruges til opvarming inden prostata stimulatoren indføres.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone og ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  LÆNGDE: 8,9 cm kan indføres.
  DIAMETER: 3,4 cm på det bredeste stykke.
  DIAMETER PENISRING: 4,3 cm (fleksibel).
  BATTERI: Opladelig (USB-kabel medfølger).
  VIBRATIONER: 10 forskellige.
  MEDFØLGER: 29 ml sexlegetøj rengøring, 10 ml afslappende creme, 29 ml glidecreme og 1 stk. nitril handske.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Fantastisk oplevelse Har kigget på dette produkt flere gange og ikke set nogen der har bedømt det endnu. Jeg har købt flere andre produkter til prostata stimulation og ikke opnået den store effekt. Så da den var på tilbud bestildte jeg den for at prøve om den var bedre end de andre.
  Efter den kom hjem blev den ladet op og det er noget de andre mangler at man kan lade dem op og lege længe inden den løber tør.
  Nå men glidecreme på og forsigtig stoppede jeg den op og ringen på penis, og tændte for Ass-Gasm Pro. Hold da op hvilken fantastisk vibration den giver det er noget der kildrer i hele underlivet og næsten med det samme blev penis stor og hård og har sjælden mærket penis så stor og hård før. Der skulle ikke mange ryk i penis før jeg kom i en fantastisk udløsning. Hold da op det er godt nok det vildeste jeg har prøvet med et sex legetøj. Nu har jeg brugt den 2 gange hver dag i 10 dage og den er stadig fantastisk, hold da op den kan varmt anbefales til begynder eller øvede. Hvis den skal have nogen minus så vil jeg anbefale at når man arbejder med penis så skal man holde igen med ringmusklen for ellers smutter den ud på grund af de kraftige vibrationer, men det lærer man hen ad vejen, et fantastisk produkt.
  Jeg har flere gange bemærket at hvis man har kørt med den i lang tid og tager den ud efter endt nydelse. så føles underlivet som om at det stadig vibrerer. Og pludselig har man lyst igen.
  5 5 1

  Du anmelder: Anal Fantasy Elite Opladelig Ass-Gasm Pro

  Hvordan vurderer du produktet? *