Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Anal Vibrator

Med en anal vibrator opnår I en endnu større nydelse og en fantastisk stimulation. De fleste varianter i vores udvalg er fremstillet i blød silikone, hvilket gør legen både nem og behagelig. Husk, det ikke altid er størrelsen på anal vibratoren, der er afgørende for, hvor stor tilfredsstillelse, I opnår. Vibrationerne og formen har også noget at sige - selvfølgelig alt afhængig af, hvad man er til.

Anal vibrator - Stimulering på højeste niveau

Oplev fræk stimulering

Når man tænker på et vibrerende stykke legetøj, så forbinder man det ofte med noget, der bruges vaginalt, men der findes faktisk mange forskellige slags. Du kan både få en rabbit-, g-punkt- og dildoudgave, men der findes også nogle varainter, der bruges til anal stimulering.

En anal vibrator stimulerer enten indvendigt, udvendigt eller begge dele på én gang. Mange synes det er pirrende at få de skønne vibrationer i anus, mens andre foretrækker den udvendige stimulering - for eksempel på mandens mellemkød.

Selv om både kvinder og mænd kan få glæde af en anal vibrator, så er det måske særlig nydelsesfuldt for mænd at blive stimuleret netop der. Mænd har nemlig et yderst sensitivt område, også kendt som p-punktet, der sidder 3-7 cm oppe i anus. Det lille sweet spot er prostatakirtlen, som er på størrelse med en kastanje.

Man kan stimulere punktet ved at massere med et par fingre, men man kan også få endnu mere nydelse ved at tilføje vibrationer til de små bevægelser. Det kan du for eksempel gøre ved at bruge prostata sexlegetøj. Vil du gerne vide mere om p-punktet og finde frem til, hvordan du kan få enestående orgasmer, så læs vores guide til prostataorgasme.

Hvilke modeller findes der?

De fleste varianter her på siden er formet som en buttplug. Det eneste, der adskiller dem fra en almindelig buttplug er, at de vibrerer. Det kan være svært at sige, hvilken model, der er den bedste anal vibrator, men sådan en buttplug, som også kan vibrere, er bestemt blandt de mest populære modeller inden for denne type sexlegetøj.

Hvis du, din partner eller jer begge godt kan lide at få stimuleret anus, hvorfor så ikke prøve at tilsætte nogle vibrationer til legen? En analsex vibrator, uanset model, kan være en god måde at introducere denne type sex, da de skønne vibrationer har en afslappende effekt på musklerne. Når musklerne slapper af, så er det nemmere at indføre legetøjet og det gør det muligt at maksimere nydelsen.

Der findes masser af frække modeller, der kan give en ekstra nydelse. Men hvis I gerne vil prøve en analsex vibrator, så er det bestemt her på siden I skal kigge efter jeres nye legetøj. De mange varianter kan blandt andet variere i forhold til, hvordan de styres. Nogle har knapper, mens andre har en fjernbetjening eller måske en app, som man kan bruge. Med de mange muligheder, så er der med sikkerhed også en til jeres behov.

Find jeres næste anal vibrator sammen

Som du nok allerede har fundet ud af, så findes der et hav af muligheder inden for anal vibratorer, men du skal bestemt ikke lade sig overvælde af det store udvalg. Hvis du er i gang med at finde en variant til din partner, så er det en god idé afstemme jeres forventninger.

Skal det være en stor eller lille model, skal den vibrere lidt eller meget, og er det vigtigt, at den kan styres på en fjernbetjening eller en app? Det er bare nogle af få overvejelser, som I med fordel kunne gøre jer inden I begynder at kigge hele udvalget igennem. Det gør processen nemmere og bedre for jer begge.

Det kan selvfølgelig være svært at vide, hvad man leder efter, hvis man ikke tidligere har eksperimentet med denne type legetøj og ikke kender til den bedste anal vibrator. Lige præcis derfor sidder vores medarbejdere i kundeservice altid klar til at svare på jeres spørgsmål, hvis I gerne vil vide mere om bestemte produkter, kategorier inden for sexlegetøj eller andet, som I har brug for hjælp til.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS