Automatic Stroker Multispeed Onaniprodukt
Automatic Stroker Multispeed Onaniprodukt
329,00 kr
Automatic Stroker
Automatic Stroker
Automatic Stroker
Automatic Stroker
Automatic Stroker

Automatic Stroker Multispeed Onaniprodukt

4.7 (1)
329,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Få en anderledes onanioplevelse med Automatic Stroker, som er et pirrende vagina sleeve i et blødt materiale, der kan vibrere intenst omkring din penis.

Den invendige silikone struktur i sleevet har pirrende knopper og føles - hvis du bruger den sammen med en god vandbaseret glidecreme - utrolig realistisk.

Det interessante ved Automatic Stroker er, at den har en indbygget vibrator funktion. Du styrer vibrationerne med fjernbetjeningen, hvor du også kan indstille den indre struktur til at bevæge sig frem og tilbage på din penis. Tænd for vibrationerne og frem-og-tilbage funktionen separat, eller lad dem køre på samme tid, hvis du er til maksimal stimulation. 

Det bedste ved Automatic Stroker er, at du bare kan læne dig tilbage og nyde det hele uden at skulle bruge synderligt med kræfter. Brug blot din tommelfinger til at skrue på de to hjul på fjernbetjeningen.

Vask Automatic Stroker i varmt vand og sexlegetøjsrengøring, inden du bruger den første gang og ellers altid, hver gang du har har brugt den.

Da sleevet er lavet af silikone, skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med.  

Fjernbetjeningen bruger 4 x C batterier, som skal købes separat. Producenten anbefaler, at du tager batterierne ud, når den ikke er i brug, da du da vil kunne forlænge batteriernes levetid.

Detaljer

MATERIALE: Silikone og plast.
BATTERIER: 4 x C (medfølger ikke).
LÆNGDE SLEEVE: Ca. 19,5 cm.
DIAMETER HUL: 2,6 cm (kan give sig).
UDVENDIG OMKREDS: 19 - 33 cm.
LÆNGDE LEDNING: Ca. 80 cm.
STØRRELSE FJERNBETJENING: 21 x 4,5 cm.
INTERFACE: 2 små drejejul.
VIBRATIONER: Trinløse.

VARENUMMER: 12972.
Anmeldelser
4.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Lækker til prisen

Jeg har to eksemplarer af dette produkt og har haft dem i flere år. De virker begge endnu. To, fordi jeg ikke ville risikere, den udgik. Og fordi den forreste del kan løsne sig fra vibratordelen. Men det fungerer rigtig godt med fjernbetjeningen til de to former for stimulering. En dejlig kontant stimulering, der kræver en god glidecreme. Har dubrug for kontant og kraftig stimulering, så kør den frem og tilbage med fuld knald på. Så garanterer jeg for et resultat. Men sørg for at tage batterierne ud efter brugog for at have nye batterier klar, når der skal skiftes. Et rigtig godt køb til prisen. Prøv den hvis du har brug for kraftig stimulering - og klarer det selv. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk