Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
En hånd der holder en Lovense Lush 3 foran en lyserød baggrundEn hånd der holder en Lovense Lush 3 foran en lyserød baggrund
Anmeldelser
Copywriter
Sidst opdateret:26/04/2021

Anmeldelse: Lovense Lush 3

Hvis du også er en af dem, som udelukkende har hørt gode ting om Lovense Lush 3, så kan vi kun istemme os koret af jubel.

Det er en opgradering af den yderst populære Lovense Lush 2 og i følgende anmeldelse, kommer vi til at gennemgå hvad forskellen egentlig er på de to G-punkts vibratorer, samt hvorfor det kunne give mening at opgradere.

Så er det op til dig at bestemme, om det skal være i dag eller i morgen dit G-punkt kommer til at sende dig et takkekort.

Fordele

- Den er nem at tilpasse til kroppens kurver - App styringen giver uendelige vibrationsmuligheder - Der er en længere brugstid end tidligere - Med kraftigere vibrationer end sin forgænger - Den kan snildt komme med på tur

Ulemper

- Færre vibrationsindstillinger direkte på vibratoren, end Lovense Lush 2

Kvinde der ligger på ryggen og holder en Lovense Lush 3 i vejret

Uanset om du bruger den solo eller sammen med en partner, kan den lille lyserøde orgasme-giver fra Lovense noget ganske særligt.

Den ergonomiske form og fleksible hale gør den nem at tilpasse kroppen, så den kommer til at sidde helt rigtigt.

Derudover er den app-styret, som giver et uendeligt udvalg af vibrationsmuligheder, samtidig med at den kan bruges, uanset hvor langt dig og din partner er fra hinanden.

Alle fordelene ved appen vender vi tilbage til. Allerførst skal vi tale om det karakteristiske design.

Smilende kvinde der holder en Lovense Lush 3 foran ansigtet

Det allerførste indtryk af Lovense Lush 3

 

Den ligner umiddelbart Lovense Lush 2 rigtig meget, og rent æstetisk er der sket meget få ændringer.

Lovense Lush 3 er vokset en smule, så den nu har en indførbar længde på 9,5 cm i stedet for 8 cm, samt en diameter på 3,7 cm i stedet for 3,5 cm. Det betyder egentlig bare, at den er nemmere at få placeret helt rigtigt.

Materialet er fortsat fløjlsblød silikone, som kun kommer til at føles endnu bedre, hvis du tilføjer en vandbaseret glidecreme, inden den placeres i vagina.

Den tydelige, ydre ændring er selve antennen. Hvor spidsen på 2’eren er flad på undersiden, har Lovense Lush 3 placeret power knappen der, så det er nemmere at kontrollere vibrationsindstillingerne under brug.

Derudover er selve antennen mere fast i det, samtidig med at den er fleksibel. Du kan derfor forme den alt efter lyst og behov, så den bliver på sin plads.

Der er 7 vibrationsindstillinger i selve vibratoren og tages appen i brug, er der ingen grænser.

I Lovense Lush 3 er vibrationsstyrken blevet stærkere, så du kan opleve endnu mere intens stimulering end tidligere.

Så for at opsummere forskellen på de to vidunder vibratorer, kommer her akademikernes svar på tørre tal, punktform:

ModelLovense Lush 2Lovense Lush 3
Vejl. pris899 kr (se aktuel pris her)969 kr (se aktuel pris her)
MaterialeSilikoneSilikone
Indførbar længde 8 cm9,5 cm
Diameter3,5 cm3,7 cm
Vibrations mønstre 13 (endeløs med app)7 (endeløs med app)
Opladetid90 min.85 min.
BrugstidOp til 3 timerOp til 5 timer
Tilsluttes via BluetoothBluetooth 4.0 og Bluetooth Smart Ready (5.0)
Kan bruges med iPhone/ iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 og senere udgaver. - Android 4.3 og nyere udgaver (med Bluetooth)iPhone/ iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 og nyere udgaver. - Android 4.3 og nyere udgaver (med Bluetooth 4.0)

Lovense Lush 3 i aktion

Selvom Lovense Lush 3 egentlig mest er designet til par og særligt dem der er i langdistanceforhold, så kan den så absolut også bruges alene. 

Du behøver ikke at have en universitetsuddannelse i programmering for at installere den gratis app, Lovense Remote, og registrere dig og dit sexlegetøj som bruger - det var overraskende nemt at få til at fungere, og appen forklarer dig undervejs, hvad du skal gøre.

Illustration af en kvinde på ryggen med en Lovense Lush 3

Herfra er det sådan set bare at vælge, hvilke vibrationer du ruller med og hvordan de skal komme til udtryk. For med appen er det muligt at: 

  • Lave dine egne mønstre
  • Bruge de mønstre, som ligger der i forvejen
  • Gøre brug af det offentlige vibrationsbibliotek, hvor de forskellige brugere har delt deres personlige vibrationsmønster
  • Conntecte til Spotify og få vibrationerne til at følges med de sange, som får dig i den helt rigtige stemning, uanset om det er “Sut den op fra slap” eller “Er du dus med himlens fugle”
  • Overlade kontrollen af dine vibrationer til en hvilken som helst anden, som også har appen
  • Tale med andre Lovense-brugere i den offentlige chat
  • Og det bedste af det hele? Når din partner taler, kan vibrationerne følge stemmen! Så dirty talk skal absolut have lov til at være en del af legen

Er der en partner, som gerne vil være en del af de sensuelle højdepunkter og endda have æren af at kontrollere vibrationerne, så er det også muligt, uanset hvor langt I fysisk befinder jer fra hinanden.

Via appen kan I nemlig både se og høre hinanden eller bruge chatfunktionen, hvis den skriftlige kommunikation pirrer jer mest.

Kvinde der holder en Lovense Lush 3 ved siden af hovedet

Tag Lovense Lush 3 med udenfor

Er den danske sommer over os, så er det en oplagt mulighed at afprøve Lovense Lush 3 ude i det fri.

Den er uhyre støjsvag, så det eneste der kan afsløre jer, er de indforstået, hemmelighedsfulde blikke og de varme, røde kinder der følger med den stigende intensitet, som vibratoren sørger for.

Når du først har fundet frem til de vibrationer eller den funktion, du har lyst til at bruge, er du nået til det bedste af det hele.

Det er nu, det hele handler om dig og din fornøjelse, og det kan Lovense Lush 3 om nogen sørge for at give dig.

Uanset om du bedst kan lide at bygge en orgasme langsomt op eller om du trænger til en forløsning med det samme, kan du trygt overlade ansvaret til den lyserøde dancing queen.

Nærbillede af en person med en Lovense Lush 3 på ryggen

Opsummering

Det lille, lyserøde vidunder får hele 4,5 stjerner herfra.

Lovense Lush 3 er absolut et køb værd og befinder du dig i den ulykkelige situation, at du ikke er indehaver af en Lovense Lush, så skal du skyde dine blanke sparepenge efter denne her.

Appen er nem at installere og bruge, uanset hvor mange digitale tommelfingre du har at gøre med.

Det sværeste er at beslutte sig for hvilken funktion du skal vælge og hvilke vibrationer, du er i humør til.

Selve formen er tæt på dens forgænger, denne her er blot blevet nemmere at justere, så den passer til den enkelte krop.

Så, hvem skal købe Lovense Lush 3?

Det skal dem, som ikke ejer en i forvejen. Dem, som gerne vil have det nyeste grej og generelt dem, som ikke lader sig nøjes med det næstbedste.

Lovense Lush 3 er kvalitet og enkelthed - bedre bliver det ikke.

Smilende kvinde holder en Lovense Lush 3 foran ansigtet

Psst! Hvis du er ny indenfor G-punkts dimensionen, så har vi skrevet blogindlægget “Sådan finder du G-punktet”, som har til formål at guide dig til dine kommende yndlingsorgasmer.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS