Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Satisfyer pro 2Satisfyer pro 2
Anmeldelser
Forfatter
Sidst opdateret:16/08/2021

Anmeldelse: Satisfyer Pro 2

Indholdsfortegnelse

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med den famøse Satisfyer Pro 2 Next Generation, er det på tide, at du bliver introduceret til det lille vidunder. Ulig klassiske vibratorer, som du måske allerede kender til, kan denne byde dig på en helt anden form for stimulation, der blandt nogle kvinder siges at være endnu bedre.

Satisfyer Pro 2 er nemlig ikke en vibrator, men en klitoris stimulator. Med en nyere teknologi, som ved hjælp af at suge og puste skaber en vakuum effekt over din klitoris, kan du opnå en intens og uforglemmelig klitorisorgasme. De mange følsomme nerver i området bliver stimuleret på en helt ny og anderledes måde, end den du allerede kender fra enten vibratorer eller ved håndkraft.

Hvis du er nysgerrig på at lære mere om den magiske maskine, skal du blot læse videre i anmeldelsen her. På den måde finder du hurtigt ud af, hvorfor du også er nødt til at prøve en Satisfyer Pro 2 hurtigst muligt.

Fordele

 • Stimulator til lav pris
 • Stænktæt
 • USB-ledning til opladning - batteri fri
 • Giver intense og kraftige orgasmer
 • Nem at rengøre
 • 11 forskellige hastigheder
 • Kraftigere og mere lydsvag motor end sin forgænger

Ulemper

 • Det kan tage lidt tid at finde ud af, hvordan den bedst vinkles
 • Produktet er en smule større end, der måske forventes
 • Brugermanualen er ikke på dansk
 • Du bliver afhængig!

Hvorfor skal jeg købe en Satisfyer Pro 2?

Der er rigtig mange gode grunde til at købe en Satisfyer Pro 2. Hvad end du er garvet inden for onaniens verden eller kun lige har dyppet tæerne i havet af muligheder, kan du opnå ufattelig stor nydelse med dette produkt. Og er det ikke det vigtigste, når du skal finde nyt legetøj til de frække stunder?

hånd der holder en satisfyer pro 2 klitorisstimulator

Kvinder over hele verden melder tilbage, at det er et af de bedste stykker sexlegetøj, de nogensinde har prøvet. Også i Danmark er der blevet taget godt imod den sublime stimulator, hvor vores kunder anmelder produktet med en rating på 4,7 ud af 5 stjerner. MBlonde skriver dette om Satisfyer Pro 2 Next Generation:

Citat: Mblonde Havde læst anmeldelserne og tænkte den er jeg simpelt hen nødt til at eje. Og lad mig bare sige … holy s…, den skuffer bestemt ikke. Er du gal det tog nærmest 40 sekunder så var der eksplosion og en vildere end nogensinde oplevet før. Kan helt bestemt anbefales

Ud over de mange personlige erfaringer, så lover udviklerne bag Satisfyer Pro 2 dig også orgasmegaranti, når du bruger produktet - hvilket de fleste brugere kan skrive under på som værende sandt.

Derfor er Satisfyer Pro 2 også meget mere end bare et simpelt onaniværktøj. Det er en hjælpende hånd, som kan ændre kvinders liv og seksuelle forestillinger. Mange, som aldrig tidligere har oplevet at få en orgasme, fortæller nemlig, at den vidunderlige stimulator, også kaldet vakuum vibrator, hjalp dem med at opnå én for allerførste gang. Det skaber en helt ny virkelighed for dem, som ellers har svært ved at få klitorisorgasmer og åbner døren til en verden af muligheder.

Alle kroppe er forskellige, og hvad end du har svært eller let ved at få en klitorisorgasme, kan Satisfyer Pro 2 Next Generation introducere dig til en ny side af nydelse, som du næppe har oplevet før. Det er netop derfor alle kvinder bør prøve den fantastiske maskine i hvert fald én gang, hvorefter du selv kan vurdere, om det er lige så godt, som det lyder - det kan vi (næsten) garantere dig for, at det bliver.

Klitoris stimulator eller klitoris vibrator - hvad er forskellen?

Når nu vi er inde på spørgsmålet “hvorfor skal jeg købe en Satisfyer Pro 2”, er det værd at forklare, hvad forskellen på en klitoris stimulator og en klitoris vibrator er. Det er essentielt for at give dig en forståelse for, hvad der gør netop dette produkt så unikt og værd at prøve, selvom du måske er ganske tilfreds med din trofaste vibrator.

Vi kan jo starte med at se på lighederne. Kort men godt: begge typer af produkter har til formål at stimulere din klitoris. Forskellen ligger derfor ikke ved målstregen, men nærmere i ruten derhen.

En vibrator skal i direkte kontakt med klitten og huden, for at du kan mærke vibrationerne og opnå stimulation. Det er ikke tilfældet ved en stimulator, såsom Satisfyer Pro 2, hvorfor eksempel tryk- eller lydbølger stimulerer fra længere afstand. En af de mest mærkbare forskelle ved dette er, at du ikke bliver overstimuleret i samme grad, når du bruger en stimulator.

Mørkhåret kvinde i rød kjole med hvide prikker

Hvis du har prøvet en vibrator, kender du nok allerede til den følsomhed, der breder sig, når du har nået klimaks. Det gør det næsten umuligt at fortsætte og opnå flere orgasmer i streg. Desuden kan overstimulering også resultere i, at du får sværere ved at føle noget på længere sigt og derfor ikke kan opnå stimulering ved for eksempel en hånd eller milde vibrationer. Hvis du har været ude for det, er det en god idé at holde en lille pause fra din bedste ven.

Når du til gengæld bruger en stimulator, som Satisfyer Pro 2, risikerer du ikke at blive overstimuleret på samme måde. Det betyder på ingen måde, at din orgasme er mindre intens (tværtimod), men blot at du ikke bliver ekstra sensitiv i hele området omkring vagina og derfor kan blive ved og få den ene orgasme efter den anden.

Med det sagt, er der selvfølgelig stor forskel på, hvad folk foretrækker, og selvom der umiddelbart er mange fordele ved en stimulator som Satisfyer Pro 2, er der naturligvis også nogle, som foretrækker følelsen af en vibrator.

Satisfyer vs Womanizer

Når nu vi har fortalt dig om de vidunderlige fordele, der findes ved en stimulator, er det også på sin plads, at vi skriver lidt om historien bag den nye frontløber på markedet.

Faktisk var Satisfyer Pro 2 ikke den første af sine slags. Det var Womanizers W100. Produktet fra et andet meget anerkendt brand, som vandt berømmelse for deres patenterede og unikke teknologi “PleasureAir Technology”, der findes i deres stimulatorer. Da Womanizer i 2015 lancerede deres første produkt, W100, blev hele verden blæst bagover. Det satte naturligvis gang i tankerne hos andre producenter, som ønskede at skabe deres egne udgaver med en lignende teknologi.

satisfyer klitorisvibratorer og womanizer klitorisvibratorer

Det er her Satisfyer kommer ind i billedet. Det de har gjort med deres produkter, heriblandt Satisfyer Pro 2, er, at skabe en teknologi, som giver samme effekt og lige så stor nydelse til en langt lavere pris. Womanizers produkter ligger uden tvivl i den dyre ende, hvilket betyder, at der er folk, som ikke har råd til at prøve dem.

Satisfyer Pro 2 kommer i en prisklasse, hvor alle kan lege med, så ingen skal undvære den intense og dejlige følelse, som den revolutionerende teknologi byder på. Det kan være svært at sige, hvilken der er bedst, men én ting er helt sikkert - med Satisfyer Pro 2 er der blevet skabt en stimulator, som giver alle chancen for at opleve, hvad sand nydelse er.

Vil du vide mere om forskellen og lighederne mellem de to brands, så anbefaler vi, at du læser vores ultimative guide til Womanizer vs Satisfyer.

Teknologien bag Satisfyer Pro 2 - Sådan virker den

En af grundene til, at Satisfyer Pro 2 har vundet så stor anerkendelse på markedet, kan relateres til de tekniske aspekter bag designet.

Som tidligere nævnt anvender Satisfyer Pro 2 en vakuum teknologi, der giver dig en helt unik og anderledes form for nydelse og følelse omkring din klitoris. Men der er også andre tekniske aspekter, som fortjener lidt rampelys i denne anmeldelse.

klitoris stimulator satisfyer pro 2 hoved

For example, it is a huge advantage that the Satisfyer Pro 2 is splashproof. This is not always the case when it comes to electronic sex toys and you should always check each product before getting wet and wild under the shower.

Det er for eksempel en stor fordel, at Satisfyer Pro 2 er stænktæt. Det er ikke altid tilfældet med elektronisk sexlegetøj, og du skal altid tjekke op på det enkelte produkt, før du hiver det med under bruseren til en våd omgang.

Derudover har Satisfyer Pro 2 en hel del smarte features, som tager den fra god til suveræn. Det lille hoved i toppen, som skaber vakuum-effekten over klitoris, er udskifteligt, så du kan bruge netop den størrelse, som passer bedst til din krop. Der følger også en USB-kabel med, som bruges til opladning af stimulatoren. Det betyder, at du slipper for at bøvle med batterier og nemt og hurtigt kan få strøm på din følgesvend, når lysten melder sig.

Hvordan bruger jeg en Satisfyer Pro 2?

Nu hvor du har læst om de mange vidundere en Satisfyer Pro 2 bringer med sig, melder spørgsmålet sig sikkert: Hvordan bruger jeg den så? Det er heldigvis ikke så svært.

Stimulatoren har et ergonomisk formet håndtag, som er let at styre, mens du bruger den. Hovedet sættes ned over klitoris, hvor den forkæler med den fantastiske suge-puste teknologi. Har du problemer med at placere den, kan det hjælpe at bruge fingrene til at sprede kønslæberne en smule, så du kan finde det helt rigtige punkt.

Du kan skrue op og ned for de 11 forskellige hastigheder ved hjælp af en +/- knap, som er placeret, så du kan nå den med fingeren, mens du bruger din Satisfyer Pro 2. Det gør det nemt for dig at styre stimuleringen, så den passer perfekt til dine behov. Hvad end det skal gå så stærkt som muligt, eller du gerne vil trække nydelsen lidt ud.

Opsummering

Alt i alt, er vi ikke et sekund i tvivl om, at Satisfyer Pro 2 Next Generation er et forsøg værd. Det er et produkt, som alle kan nyde og få gavn af, hvad end du er øvet eller nybegynder. Endda kvinder, som har svært ved at få en klitorisorgasme, kan få stor hjælp til at nå derhen med dette stykke sexlegetøj.

Du kan tage den med i brusebadet eller nyde den under de varme folder af din dyne, hvor du kan slippe alle hæmninger. Det bliver svært at holde tilbage, når du først er kommet i gang med den fantastiske Satisfyer Pro 2.

Vi er derfor ikke i tvivl om, at Satisfyer Pro 2 har fortjent 4,5 stjerner, kun trukket ned af meget få minusser. Med den fantastiske teknologi og fornuftige pris, giver den alle mulighed for at opnå nydelse i topklasse.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS