Guides

Guide til Klitorisorgasme

Den orgasme, som de fleste kvinder har nemmest ved at få, er klitorisorgasme. Det er en såkaldt peak-orgasme, som kommer af at spænde op i kroppen, og som bagefter gør os fuldstændig afslappede i kroppen.

Klitorisorgasme er for mange kvinder kendetegnet ved at være en spids og intens orgasme og omtales ofte som ”den lille hurtige”. Man kan dog også bygge den op over længere tids kontrolleret pirring og få en mere eksplosionsagtig orgasme.

Klitorisorgasme kan opnås på flere forskellige måder. Først og fremmest kan man som kvinde give sig selv den ved enten at bruge fingrene eller ved at bruge sexlegetøj. Eller også kan man lade sig stimulere af sin partner. Det er vigtigt, at partneren giver sig tid til at udforske med både hænder, fingre og tunge for at finde frem til, hvordan hun bedst kan lide at blive rørt.

Få klitorisorgasme med sexlegetøj  

Nøglen til at få klitorisorgasme ligger, ifølge orgasmeeksperten Katrine Berling, i at bruge både lyd, bevægelse og vejrtrækning. Lyde som f.eks. mmmmm og ahhhhhhhh hjælper til at åbne kroppen op og gøre den modtagelig over for orgasmen. Det samme gør vejrtrækningen, som også hjælper til at opbygge orgastisk energi. Bevægelse i kroppen er også vigtigt, når man gerne vil opnå klitorisorgasme. Det kan f.eks. være små vip med hoften eller berøring på brysterne.

Der findes rigtig mange klitorisvibratorer på markedet, som er perfekte til at opnå klitorisorgasme. I Sinful.dk shoppen har vi også rigtig mange forskellige. Det gælder både de kraftige, de stilfulde og de diskrete. Mange af klitorisvibratorerne i shoppen er testvindere, som af forskellige udvalg, forbrugere og medier er blevet kåret til nogle af de bedste klitorisvibratorer på markedet.

F.eks. er der den effektive bulletvibrator Sinful Magic 90 mm Opladelig Bullet Vibrator. Det er en effektiv klitorisvibrator, som tilmed er meget stilfuld. Den har i alt 10 forskellige vibrationsmønstre, og så er den vandtæt og kan derfor tages med i bad.

En anden meget populær vibrator, som vil kunne hjælpe dig til at få klitorisorgasme, er Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator.  Denne vibrator er alt, hvad du har brug for i den perfekte vibrator.

Den ligger perfekt i hånden, den vibrerer meget effektivt, og så har den et stilfuldt og diskret design.

En anden meget anbefalelsesværdig klitorisvibrator er Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator. Det er én af de kraftigste vibratorer på markedet sammen med Hitachi Magic Wand, som er inspireret af de populære Magic Wands, særligt kendt fra Sex and the City.

Sinfuls Luxy Magic Wand har ikke blot nogle meget effektive vibrationer – disse vibrationer er også pakket ind i meget stilfuldt design.

En vibrator er en rigtig god hjælp til at få klitorisorgasme. Men det er også vigtigt at bemærke, at man kan overstimulere sin klitoris, hvis man bruger vibratoren for meget. Det kan derfor være vigtigt at holde en pause fra sexlegetøjet i nogle uger for at bevare følsomheden i klitoris, så man stadig kan komme ved blid berøring fra f.eks. fingre og tunge.

Indstil jagten på klitorisorgasme

Det er vigtigt, at du ikke jager orgasmen. Mange kvinder har en forestilling om, hvordan den perfekte klitorisorgasme skal være, og hvordan den skal føles for at være ”rigtig”. Men det er vigtigt at gøre sig klart, at der ikke findes ”rigtige” eller ”forkerte” orgasmer – de vil altid være forskellige. Det kan være alt fra en lille sammentrækning til en stærkere følelse, som vil brede sig rundt i hele kroppen.

Hvis man går rundt med en helt specifik forestilling om, hvordan en klitorisorgasme skal føles, kan man ske at blive skuffet. Det er alfa og omega, at man er tilfreds, hvor man er. At man elsker sig selv og lader dette være udgangspunktet. Hvis ens udgangspunkt er forbundet med frustration og utilfredshed over ikke at kunne få orgasme, så vil der automatisk opstå en blokering – og så får man i hvert fald aldrig orgasme.

Så jag ikke klitorisorgasmen, men lad i stedet din nysgerrighed efter den danne udgangspunktet. Og husk så, at du skal elske alle dine orgasmer – både de små, de kraftige og endda dem, som du ikke får. Det handler om at være til stede i kroppen, være til stede i nuet – for ellers lægger man ikke mærke til, hvad der egentlig sker i kroppen undervejs.