Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Nærbillede af to personer der holder i håndNærbillede af to personer der holder i hånd
Guides
Forfatter
Sidst opdateret:28/06/2021

GUIDE: Sex i det fri

Indholdsfortegnelse

Sex i det fri bliver mere og mere populært blandt danskerne. Særligt når de varme sommermåneder kommer ind over os, er der amoriner i luften, som øger lysten til at teste grænser under den åbne himmel.

Selvom mange fantaserer om de frække stunder på offentlig grund, er det ikke alle, som rent faktisk har kastet sig ud i den vovede aktion - endnu. Det kan forekomme en smule nervepirrende at have sex i det fri, og derfor er du måske lidt tilbageholdende, når det kommer til at udleve fantasien i virkeligheden.

Den nervøsitet, som opstår i forbindelse med de seksuelle fornøjelser udendørs, er dog også en del af spændingen, som så mange finder pirrende. Du skal derfor ikke lade dig holde tilbage, hvis du går og lyster efter lidt sjov og ballade uden for hjemmets rammer. Med lidt tips og tricks hjælper vi dig med at føre dine frække fantasier om sex i det fri ud i verden.

Det første spørgsmål, du nok står med, er, hvor? Hvor kan man dyrke sex i det fri?

Sex i det fri: Hvor er de bedste steder at have sex i naturen?

Hvis du går med tanken om at afprøve sex i det fri men ikke er sikker på, hvor du skal kaste dig ud i seancen, får du her nogle bud på gode steder til formålet.

Sex på stranden

Stranden er et af de steder, hvor de fleste kan forestille sig hed sex i det fri. Det er et romantisk scenarie, og de varme sommerstunder med meget lidt tøj på, er uden tvivl med til at øge den liderlige stemning mellem dig og din partner.

Selvom stranden er et fristende sted og kan skabe baggrund for fræk sex i det fri, er der også lidt at overveje inden, I kaster jer ud i den helt vilde omgang. Det er klart mest attraktivt at have sex på stranden, når temperaturen er i den høje ende. Det kan dog blive en udfordring, fordi det også er her, hvor alle andre flokkes mod vandkanten for at køle ned.

I gør derfor klogt i at finde et meget afsides område, hvor I ikke risikerer at få en sur familiefar på nakken af jer.

Kvinde og mand som kærtegner hinanden i vandkanten

En anden overvejelse, I bør gøre jer, er, hvorvidt det skal foregå over eller under vand. Selvom forestillingen om at rulle rundt i sandet med din partner måske er meget fræk, er det ikke helt så sexet i praksis. Når først i har sand alle steder, opdager i hurtigt, at det ikke er så sjovt som først antaget.

Sex under vand kan til gengæld være en tiltalende løsning. Særligt fordi I kan slippe afsted med meget mere, når I er under vand uden at blive opdaget af de andre strandgæster. Det er dog en god idé at påføre noget glidecreme inden I hopper i, da saltvand ikke er en spor effektiv smørelse.

Fordele:

 • Romantiske omgivelser
 • Hed stemning og lidt tøj

Ulemper:

 • Mange mennesker
 • Ubehag fra sand og saltvand

Sex på rastepladsen

Rastepladsen er et af de mere populære steder at have sex i det fri. Hvis du er alene med din partner, og lysten pludselig melder sig, er det let at finde et sted at holde ind. Herfra er det helt op til jer, om I vil have sex i bilen, eller om I vil ud og se jer lidt omkring.

Der findes et hav af rastepladser, og det er ikke svært at finde en, hvor I kan nyde hinanden uden uindbudte gæster. Til gengæld er rastepladsen også et meget populært mødested for sex i det fri, hvilket betyder, at I kan risikere at støde på andre sexlystne par. Om det er en fordel eller ulempe, er op til jer at afgøre.

Fordele:

 • Alsidige muligheder: bil, udendørs, toilettet
 • Ofte anvendt til sex i det fri
 • Kan også bruges i koldere måneder, hvis I bliver i bilen

Ulemper:

 • Mange mennesker og familier på større rastepladser - særligt i sommerferieperioden.

Sex i Biografen (med fjernstyret sexlegetøj):

Nu tænker du måske; hvordan i alverden har jeg sex i en biograf uden at blive opdaget? Det skal vi fortælle dig.

Ungt par der sidder i biografen med popcorn

Når du skal have lidt intim leg med din partner i biografen, handler det selvfølgelig ikke om at give den fuld gas op ad stolene, mens de andre gæster forgæves forsøger at holde koncentrationen på filmen. I kan til gengæld prøve noget, der er lige så godt og pirrende: Et vibrator æg og/eller en vibrerende penisring.

Det kan være enormt frækt at få lov til at tage kontrollen over sin partner og se på, mens de forskellige vibrationer fører til smil af glæde, spænding og nydelse. Ved hjælp af disse to frække produkter, kan I stimulerer hinanden helt uden at bruge andet end tommelfingeren. Mange vibrator æg og vibrerende penisringe kan nemlig fjernstyres med enten en app eller en fjernbetjening.

Et vibrator æg er et stykke sexlegetøj, som indsættes i vagina, hvor det byder på forskellige vibrationsniveauer og mønstre. En vibrerende penisring sættes ned over enten penis, testikler eller endda begge dele - alt efter hvad du foretrækker. Det kan være helt vildt frækt at få lov til at tage kontrollen over sin partner og se dem blive mere og mere ophidset uden at kunne sige eller gøre noget, der kan afsløre de hemmelige lege.

I kan i teorien bruge det vibrerende legetøj over alt. Supermarkedet, på restaurant, i parken, eller hvor end I kan forestille jer det. Her er det kun jeres fantasi, som sætter grænser.

Psst! I kan se Tova Helgesson afprøve vores vibrator æg ude i offentligheden i denne Youtube video.

Fordele:

 • Med fjernstyret sexlegetøj kan I gøre det overalt
 • Det er frækt og opstemmende
 • Perfekt som forspil

Ulemper:

 • I har ikke fysisk kontakt med hinanden

Sex i Skoven:

Skoven skaber mange muligheder for uforstyrret sex i det fri. Med de mange træer og afkroge kan I let finde et sted, hvor der er plads til lidt privatliv. Det handler blot om at bevæge sig en smule fra stierne, og før I ved af det, er I langt væk fra de andre vandrende og har stedet helt for jer selv.

Kvinde og mand står tæt i skoven med solnedgang

Det kan være super frækt og romantisk at dyrke sex i det fri i en skov. Hvad end det er op ad et træ, på et picnictæppe eller noget helt tredje. Der er også mange, som finder det pirrende at udforske de frække muligheder, skoven byder på, i aftentimerne.

Fordele:

 • Let at finde privatliv og lav risiko for at blive opdaget
 • Mange skove i Danmark,

Ulempe:

 • Dyr og insekter kan være forstyrrende

Sex i haven

Baghaven er det perfekte sted at starte med sex i det fri. Det giver jer en del mere privatliv og tryghed, som kan være et stort plus, når I gør det første gang. På den måde kan I starte stille ud og arbejde jer op til mere offentlige og udfordrende lokationer.

Når i dyrker sex i baghaven bør i tage en smule hensyn til naboerne ved at holde lydniveauet i den lave ende. Dog er det heller ikke noget I skal tænke alt for meget over, da det skulle være højst uheldigt, hvis naboen kom forbi midt i seancen. I skal blot være opmærksomme på, at det kan påvirke jeres forhold til dem, hvis de skulle tage jer på fersk gerning.

Fordele:

 • Godt sted at begynde
 • Trygge rammer

Ulemper:

 • Kan påvirke naboforholdet

Ideer til sex: Bedste sexlegetøj til sex i det fri

Sex i det fri bliver kun bedre, hvis I tilføjer lidt krydderi i form af sexlegetøj. Der findes mange forskellige produkter, som kan være med til at gøre jeres oplevelse endnu sjovere og mere pirrende. I får her 3 bud på det bedste sexlegetøj til sex i det fri. Husk altid at bruge glidecreme med produkterne for at opnå den bedste følelse.

Sinful 2-i-1 Love Æg

Det fløjlsbløde vibrator æg fra Sinful er perfekt til sex i det fri med en partner. Ægget opsættes i vagina, hvorfra den trådløse fjernbetjening bruges til at styre vibrationerne med. Du eller din partner kan derfor let tage kontrol over den anden parts nydelse, når I er i det offentlige rum.

Det helt unikke ved denne model er, at den trådløse fjernbetjening også kan anvendes som en klitoris- og trussevibrator. Du får altså 2 produkter i et køb, som begge kan tage din og din partners nydelse til et helt nyt niveau og bruges udendørs.

Sort vibrator æg med trådløs fjernbetjening

Amaysin Curvy Mini Magic Wand

Denne lille Curvy Mini Magic Wand fra Amaysin finder du let plads til i tasken, når I begiver jer ud for at have sex i det fri. Dens lille størrelse er dog ikke ensbetydende med, at den ikke byder på kraftige vibrationer.

I kan bruge den til at stimulere klitoris til lidt hed forspil eller endda massere ømme muskler både før og efter jeres frække eskapader.

Kurvet mini magic wand i lilla

MR. MEMBR Penisring sæt

MR. MEMBR penisring sæt giver jer tre forskellige størrelser at lege med, når I begiver jer ud naturen. De fylder ingenting og kan derfor let gemmes væk i en lomme eller taske. Med penisringen i brug, kan I få endnu mere ud af lidt frækt sex i det fri. De er med til at give manden en længerevarende og fastere erektion, så I kan give den fuld gas, når I ruller rundt i græsset.

Tre penisringe i forskellige størrelser

Sex udendørs: Sådan forbereder I jer til at dyrke sex i det fri

Selvom forestillingen om spontan sex i det fri er fræk, kan det gavne med lidt forberedelse, hvis I vil have den bedst mulige oplevelse. Derfor er der her lidt tips og tricks, som I kan få gavn af, når I skal ud på tur.

 • Tæppe: Et tæppe er næsten et must, når I skal i gang udendørs. Hvad end det er stranden, skoven eller marken, kan det være en stor fordel med et blødt underlag. Det er mere behageligt at ligge på end jorden, og det kan også hjælpe til, at der ikke kommer snavs og lignende alle de gale steder.
 • Glidecreme: Glidecreme er altid med til at gøre sex sjovere og mere behageligt for alle parter. Derfor gælder det naturligvis også, når I er udenfor. Især hvis I vil have en quickie, hvor der ikke er tid til den helt store opvarmning, kan glidecreme være en stor hjælp.
 • Kondomer: Det kan være en stor fordel at bruge Kondomer, når I har sex i det fri. Det skyldes ikke nødvendigvis det primære formål, som er at forhindre en uønsket graviditet. Grunden til, at det kan være til stor gavn er faktisk, at det er en let måde at undgå alt for meget rengøringsarbejde efterfølgende. Uden for er der ikke mulighed for at gå i bad eller på toilet efter den afsluttede affære, og derved sørger kondomet for, at kvinden ikke er efterladt med mandens efterladender på sig uden mulighed for at vaske det væk.
 • Rengøring: Hvis I ikke har lyst til at bruge et kondom, er det en god idé at forberede jer lidt på det efterfølgende rengøringsarbejde. Det kan for eksempel være at medbringe nogle vådservietter, så I kan tørre kropsvæsker af, inden I skal videre.
 • Solcreme: Denne gør sig særligt gældende på de varme sommerdage. Det kan hurtigt udvikle sig fra godt til skidt, hvis I ikke har solcremen med, mens I ligger for åben himmel og nyder hinanden.

Hvad er Dogging?

Kvinde der trækker på skuldrene

Dogging er et fænomen, som er vokset med fuld fart over de seneste par år. Kort sagt handler Dogging om at have sex med fremmede i det fri på en hurtig og organiseret facon, hvor begge parter kan udleve deres frække fantasier. Det har særligt set sit lys i swinger-verdenen, hvor det mest tiltaler den lidt ældre aldersgruppe mellem 40 og 60 år. Det giver i og for sig god mening, da den generation i højere grad anser sex og natur som to sammenhængende ting.

Der findes faste mødesteder i skove, parker, på rastepladser og lignende, hvor folk som dyrker Dogging, kan møde hinanden. Her kan de enten selv dyrke sex med en fremmed på mødestedet, se andre dyrke sex eller deltage i gruppe sex. Du kan være uheldig og komme til et mødested, hvor der ikke er andre, men så er det blot at fortsætte færden til den næste lokation.

Fænomenet Dogging har udspring i England, hvor det har gået under mange forskellige navne. Navnet Dogging er valgt, fordi det afspejler en gåtur med hunden, hvor du får lidt mere ud af turen end bare frisk luft.

Lige nu er der mellem 30-40.000 danskere, som dyrker Dogging, og mange mener endda, at det kan være med til at redde parforholdet, fordi det gør op med samfundets forventninger til seksualitet og monogami.

Er det ulovligt at have sex i offentligheden?

Nu hvor du er blevet hooked på alle de frække og spændende muligheder, der findes med sex i det fri, Er der kun et spørgsmål, som mangler besvarelse; Er sex i det fri overhovedet lovligt?

Svaret er ja, men der er visse forbehold. Den danske stat blander sig ikke i om, du har sex offentligt, hvilket betyder, at det er fuldt ud lovligt - men.. (der skal selvfølgelig være et men) du må ikke genere folk omkring dig. Det er nemlig ulovligt at være blufærdighedskrænkende, hvilket betyder, at hvis nogen ser det og ikke bryder sig om det, kan de anmelde jer. I skal derfor være bevidste om, at det ikke er noget, der skal gøres for snuden af alle, men kræver en smule forsigtighed.

Du skal dog ikke lade dig skræmme væk på grund af dette, da det sagtens kan lade sig gøre at være diskrete med sex i det fri. Det er altså bare at springe ud i det, og have din logik med, når du gør det.

Læs også vores ultimative guide til sexstillinger for mere inspiration til dit sexliv. 

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS