Guides

Sikker Analsex Guide

Analsex kan være en utrolig skøn og nydelsesfuld form for stimulation. Med lidt forberedelse og vores tips til sikker analsex, kan I undgå ubehag og negative oplevelser. Kom bedst fra start og få mest mulig ud af analsex – læs med her:

Før I overhovedet går i gang, er det en god idé at snakke det hele igennem inden. Der kan være mange spørgsmål og usikkerhedsmomenter, der lige skal på plads inden, så I begge er enige om, hvad og hvordan det skal forløbe. Bekymringer om hygiejne, om det gør ondt, størrelse af ting, der skal indenbords osv. En god, åben snak, hvor I forventningsafstemmer, er et rigtig godt udgangspunkt for at komme i gang og få den bedste oplevelse.

Forberedelser

Efter I har snakket det igennem, er der stadig nogle indledende manøvrer, I skal gøre, før I overhovedet indfører noget i numsen. For det første er det en god idé at sikre sig, at der er rent i området. Det er godt af flere forskellige grunde. For det første undgår I, at der hænger noget ved, når I penetrerer, og for det andet kan I derfor også slippe bekymringerne for, om netop dét sker, og dermed slappe meget bedre af.

sinful_anal_doucheDerfor er det en fordel at gøre sig selv ren, inden I går i gang. Der findes forskellige produkter til anal rengøring, alt efter hvor øvet man er og ens præferencer, men hvis det er første gang, I skal prøve anal rengøring, anbefaler vi en lille analskyller som f.eks. Sinful Anal Douche. Douchen bruges til at skylle anus ren, og det gode ved den er, at den er let at bruge og beskeden i størrelsen.

Sådan gør du: Fyld douchen med lunkent vand. Påfør gerne lidt vandbaseret glidecreme på spidsen af douchen. Indfør så spidsen i anus og sprøjt forsigtigt vandet op. Vent et øjeblik, og pres derefter vandet ud igen. Gentag det gerne et par gange, hvis det er nødvendigt, indtil vandet er klart, når det kommer ud.

Det er en god idé at foretage skylningen, et par timer før I skal have analsex, så evt. overskydende vand og lign. kan nå at sive ud, og du føler dig helt ren.

Afslapningsspray

Pjur_anal_afslapnings_sprayUanset om det er første gang, I eksperimenterer med analsex, eller om I har prøvet det før, er det vigtigt, at I går langsomt frem. Åbningen ved endetarmen er en muskel, og som med alle andre muskler, skal den varmes op før brug for at undgå overbelastning. Der findes flere produkter, som I med fordel kan bruge, så I er sikret en endnu bedre oplevelser med anal stimulation.

En god anal afslapningsspray kan være løsningen. Afslapningssprayen sprøjtes på ved indgangen til anus, hvorefter I skal lade den virke i 5-10 minutter. Sprayen vil få muskulaturen til at slappe af og blive mindre stram. Når I bruger en afslapningsspray, skal I være ekstra opmærksomme på, hvordan det føles, når I indfører noget i anus. Der kan nogle gange være en let ømhed i starten af penetrationen, som er et punkt, I skal over og kun varer i kort tid. Men uanset hvad må det aldrig gøre ondt på en ubehagelig måde. Lad være med at forcere noget, og tag jer god tid.

Glidecreme

Glidecreme er alfa og omega for god analsex og analstimulation med sexlegetøj. Numsen producerer nemlig ikke selv glidemiddel på samme måde som kvindens vagina.

14630---sinful-anal-glideAlmindelige glidecremer er helt ok at bruge, men der findes også glidecremer specielt udviklet til anale lege, da de er meget tykkere og drøje i konsistensen og derfor “hæfter” bedre og holder i længere tid.
I kan f.eks. prøve Sinful Anal Glidecreme, der er designet specielt til analsex og kan også bruges med alle former for sexlegetøj.

Opvarmning

Nu skulle I være forberedt til at få en god oplevelse med analsex. Næste skridt er at indføre noget i numsen. Og her er det godt at starte med noget, der ikke er for stort. F.eks. en finger. Smør den og anus godt ind i glidecreme, og indfør den så lige så forsigtigt. Efter et stykke tid, kan I bevæge den frem og tilbage, så muskulaturen kan vænne sig til det, og samtidig vil den, der modtager, opleve en dejlig, pirrende følelse.

Herefter kan I prøve med en ekstra finger og på den måde udvide anus lidt ad gangen. Og igen få mere og mere stimulation.

Sexlegetøj

Analt sexlegetøj er perfekt, hvis I vil eksperimentere med analstimulation. Der findes masser af frække og spændende produkter, I kan bruge. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når I først er begyndt at lege analt.

begynder-anal-plug-1_1Er I nybegyndere på området, anbefaler vi analt sexlegetøj til begyndere, f.eks. Sinful Begynder Anal Plug, som er meget fin og overskuelig i størrelsen samt nem at håndtere. Når I har prøvet den, kan I så opgradere med buttplugs i større størrelser for at mærke, hvad der føles bedst.

Hvis I allerede har erfaring med analstimulation, kan en analvibrator være et godt valg. En analvibrator stimulerer ekstra meget i forhold til en analplug eller analdildo og fås i mange forskellige størrelser og udformninger.

Er det ham, der skal stimuleres analt, så anbefaler vi prostatasexlegetøj. Prostataen beskrives af mange også som det mandlige G-punkt, og manden vil derfor opleve stor nydelse, når prostata stimuleres.

I kan også vælge et stykke legetøj, der dækker både hans og hendes behov, nemlig Stronic Drei. Det er en dildo, der i stedet for at vibrere, bevæger sig frem og tilbage i stødende bevægelser. Og den er designet, så den både kan stimulere kvindens G-punkt og mandens prostata.

Prøv også at lege med forskellige analkæder og -stave. Disse skal ikke føres frem og tilbage, men skubbes op, blive siddende og fungerer som stimulation i sig selv. I kan også have sex i missionærstilling med en analkæde eller -stav oppe, og lige inden klimaks trækkes kæden eller staven forsigtigt ud, hvorved man vil opleve et ekstra intenst klimaks.

Rengøring

God hygiejne er lige så vigtigt efter analsex, som det er før. Derfor skal I rengøre jeres anale sexlegetøj grundigt efter brug.

14063_-_sinful_clean_01Det meste sexlegetøj er efterhånden vandtæt, så I kan skylle/vaske legetøjet i varmt vand og sæbe. Men allerbedst er det, hvis I bruger en sexlegetøjsrens, da I dermed er helt sikre på, at jeres legetøj bliver helt rent. Spray lidt Sinful Clean Sexlegetøjsrens på legetøjet, lad det virke i ca. 10 sekunder og skyl det derefter af under den varme hane. Lad legetøjet lufttørre eller brug en klud, der ikke fnugger, til at tørre efter med, og så er det klar til næste gang.