Anal Plug

En anal plug er det perfekte sexlegetøj at starte ud med, hvis I ønsker at eksperimentere med anal stimulation. En anal plug er også god til jer, der blot ønsker blid anal stimulation. En anal plug er kendetegnet ved, at den har en lille fod i enden, som sikrer, at den er nem at kontrollere, og at den ikke forsvinder op bagtil. Vores anal plugs kan fås med og uden vibrator, hale og i sæt, så du er sikker på at få en plug som passer til dine ønsker.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indre dybde
Diameter
Egenskaber
Batteridrevet (1)
Bejeweled (21)
Fjernbetjent (7)
Jelly (1)
Opladelig (8)
Splashproof (7)
Suction Cup (15)
Vandtæt (15)
Vibrating (11)
Materiale
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (4)
Akryl (1)
Aluminium (6)
Aluminiumlegering (3)
Borosilicate glass (1)
Glas (18)
Metal (2)
PU Læder (1)
PVC (7)
Rustfrit Stål (5)
Silikone (74)
Stål (17)
TPE (3)
TPR (5)
Zinklegering (2)
Mærke
Alive BDSM Line (1)
Amaysin (4)
ANOS (1)
B Swish (1)
B-Vibe (2)
b-Vibe (5)
baseks (8)
Booty Sparks (3)
CalExotics (3)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
Diogol (1)
Doc Johnson (5)
Dorcel (4)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (5)
Furry Fantasy (2)
Heavy Hitters (3)
Icicles (6)
JOYRIDE (1)
Kiotos (1)
Love To Love (1)
Lovehoney (2)
Master Series (5)
njoy (4)
Obaie (3)
OhMiBod (2)
Ouch! (1)
Perfect Fit (3)
Precious Metals (1)
Rimba (1)
Rosebuds (6)
Sinful (36)
Squeeze-It (2)
Tailz (14)
Tantus (3)
ToyJoy (1)
Trinity Vibes (1)
You2Toys (5)
Vis alle 154 produkter
Du har set 48 af 154 produkter
Hent flere

Anal plug - Få et rigere sexliv med anal stimulation

Derfor skal du eje en anal plug

Går du og tænker på at introducere anal stimulation for din partner, eller vil du gerne have en ekstra pirrende dimension til din onanioplevelse? Så er en anal plug helt sikkert noget for dig. Med den bliver du nemlig stimuleret i anus og får aktiveret endnu flere erogene zoner, end hvis du bare bliver stimuleret på penis, klitoris eller gennem penetration. Dette sexlegetøj er både til kvinder og mænd. Mange oplever desuden, at de får endnu dybere orgasmer, når de bruger det under samleje eller onani.

Ved et hurtigt kig på den menneskelige anatomi er det tydeligt at se, hvorfor alle bør eje en. Rundt omkring anusåbningen og inde i selve anus er der utroligt mange nerver, der er ekstra sensitive overfor berøring. Når du stimulerer nerverne med dette sexlegetøj, mærkes det både ekstra følsomt og helt ekstremt pirrende.

Legemulighederne er mange med en anal plug, og du bør ikke snyde dig selv for de nye og spændende former for nydelse. I vores store udvalg har vi både noget til nybegyndere, de let øvede og eksperterne. Så du finder med garanti også en model, der passer perfekt til dig og dit behov.

Hvilken buttplug skal jeg vælge?

En buttplug er et af de mest populære stykker sexlegetøj på markedet. I løbet af de seneste år har flere og flere fået øjnene op for denne frække stimulation, og det gælder både kvinder, mænd, singler og i særdeleshed par. Der findes et stort udvalg af forskelligt, som du kan bruge bagtil - og heldigvis for det. For uanset om du er til buttplugs eller foretrækker en anden stimulator med vibrationer, så har vi noget til dig.

Er du helt grøn indenfor denne stimulation, er det en god idé at starte i det helt simple. Denne type sexlegetøj er i bund og grund noget af det mest simple, der findes, og vælger du en lille størrelse, er den ikke intimiderende for hverken dig eller din partner. Både som nybegynder og øvet er det diameteren, du skal kigge på, når du shopper denne slags sexlegetøj. Jo større en diameter, jo fyldigere og mere kraftig stimulation. Hvis du får en med en lille diameter, er den nem at føre ind og tage ud. Den vil desuden ikke føles helt så intens, som en større variant, men den vil stadig give dig en pirrende sexoplevelse.

Noget for enhver smag

Der findes anal plugs i alle former, farver, størrelser og materialer. Vil du gerne have en i medicinsk silikone, der har en silkeblød overflade? Så har vi en til dig. Vil du hellere have en hårdere variant i glas eller stål? Så har vi naturligvis også sådan en model her på siden. Alt afhængig af om du vælger en helt glat eller måske en rillet anal plug, får du en anderledes stimulation.

Fælles for dem alle er, at de alle har en stopper eller en fod i bunden. Det betyder, at du trygt og roligt kan bruge sexlegetøjet og være sikker på, at den ikke forsvinder op bagtil. Jo mere afslappet du er, når du leger med denne type sexlegetøj, des bedre og mere behagelig bliver oplevelsen for dig.

Hvis du er i tvivl om, hvilken variant du skal vælge, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig, så du får den bedst mulige oplevelse, når du eksperimentere med sexlegetøj. Når du har en anal plug, der passer perfekt til dit behov og din smag, så får du den bedst mulige sexoplevelse. Og det vil vi gerne sikre os, at du får.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk