Guides

Sprøjteorgasmer – sådan gør du

Ja, det er rigtigt – kvinder kan også lære at sprøjte. Alle kvinder endda, ifølge orgasmeekspert Katrine Berling. Vi har samlet en række gode råd, så du kan komme godt i gang med at få sprøjteorgasmer – enten alene ved at bruge en G-punktsvibrator eller sammen med en partner.

 

Er du klar til at gå i gang? Så kaster vi os ud i det:

Slap af

Første skridt, hvis du gerne vil opnå en sprøjteorgasme, er at være godt forberedt. Mange kvinder bekymrer sig om, hvad det er for en væske, der kommer ud, hvor meget der kommer. De bekymringer kan blive en mental barriere, du opsætter for dig selv, som gør det sværere at nå sprøjteorgasmen. Derfor er det vigtigt, at du er afklaret med, at væsken kommer. Hav evt. et håndklæde i nærheden for en sikkerheds skyld, så du er forberedt på, at det kan gå hen at blive vådt.

Kobl af fra hverdagens gøremål, og skab en god stemning, der kan hjælpe dig med at slappe af. Tænd nogle stearinlys, fx. Sinful Vanilje Massagelys, som med sin dejlige duft skaber en fredfyldt og behagelig atmosfære, og giv dig god tid til rigtigt at mærke dig selv. Det er vigtigt at være godt afslappet, når du begynder, så vil du måske have glæde af at nyde og forkæle dig selv lidt inden.

Stimulér dit G-punkt

Det en god idé at sætte god tid af, når du vil eksperimentere med sprøjteorgasmer, så du ikke har følelsen af at skulle skynde dig.

Det kan nemlig godt tage lidt tid og indsats at nå dertil, hvor det er virkelig dejligt. Du, eller din partner, finder dit G-punkt ved at føre en finger op i skeden, med håndfladen vendt opad (mod navlen), og efterfølgende lave ”kom her-bevægelser”. Du bør kunne mærke et fremspring, der har en anden tekstur end resten af skedevæggen. G-punktets placering varierer fra kvinde til kvinde, men de har ofte en “svampet” tekstur eller kan føles lidt som overfladen af en valnød. På samme måde varierer G-punkters størrelse også samt omfanget af den nydelse, forskellige kvinder får.

Det er værd at bemærke, at hvor nogle kvinder nærmest flyder over af nydelse, når deres G-punkt bliver stimuleret, er andre nærmest upåvirkede, og nogle kan endda finde det irriterende. Uanset hvilken gruppe du hører til, så er det vigtigt, at du vænner dig til at få dit G-punkt rørt og stimuleret, hvis du vil eksperimentere med kvindelig ejakulation, som sprøjteorgasmer også kaldes.

Du kan enten bruge dine fingre, din partners fingre, en specialdesignet G-punktsvibrator eller forskellige sexstillinger til at stimulere dit G-punkt. Hvis I vælger at stimulere G-punktet igennem sexstillinger, så kan du prøve at ride ham, mens du har ansigtet rettet mod hans fødder, så du kan læne dig tilbage og virkelig få stimuleret dit G-punkt. Vil du derimod hellere hente hjælp fra en G-punktsvibrator, findes der heldigvis mange fantastiske modeller at vælge i mellem.

Vores bud på de 4 bedste G-punktsvibratorer

Hvis du skal opnå en sprøjteorgasme, er det som nævnt essentielt, at du finder dit g-punkt. Her er det for mange en stor fordel at bruge en G-punktsvibrator, fordi de er særligt designet til at ramme, hvor det spiller. Hvad end du er med partner eller klarer ærterne selv, kan vibratoren være en stor hjælp og et meget nyttigt værktøj, hvis du vil opnå sikre og hurtige resultater. Her er vores 4 bud på nogle af de bedste G-punktvibratorer, du kan finde.

Sinful Slimline

sort smal g-punktsvibrator i lodret position med et rundt hoved

 

Sinful Slimeline G-punktsvibrator, er udvalgt på baggrund af dens store popularitet blandt forbrugerne. Der er blandt andet en anmelder, som skriver dette om den:

“Jeg har aldrig prøvet en sprøjteorgasme før, og vidste faktisk ikke om jeg kunne. Men efter lidt leg frem og tilbage, fandt jeg endelig g punket, og har haft de vildeste sprøjteorgasmer”

Der er altså ingen tvivl om, at denne vibrator kan udrette lidt af hvert. Den har en smal og bøjet form, som er let at håndtere, selv hvis du er nybegynder. Det er altså et rigtig godt bud, hvis du vil starte ud med noget, der er til at håndtere og skaber effektive resultater.

Lovense Lush 3

lyserød g-punkts vibrator æg med klitoris vibrator og mobil app i baggrunden

 

Lovense Lush 3 modellen adskiller sig en smule i design fra en klassisk G-punktsvibrator. Her får du nemlig både en vibratordel, som kan indsættes til at ramme g-punktet indefra samt en mindre vibrator del, der kan hvile på klitoris. Det skaber en helt anden og meget intens oplevelse, som kan være enormt effektiv, når du skal opnå en sprøjteorgasme. Du kan endda bære vibratoren samtidig med, at din partner trænger ind i dig, hvilket kun øger chancerne for en eksplosiv og usammenlignelig orgasme.

Velve Gaia

lilla g-punktsvibrator i aflang og buet form med hvid baggrund

 

Denne vibrator er et rigtig godt bud, fordi den har den klassiske buede form, som let kan nå ind og ramme dit g-punkt. Den har desuden et meget smukt og elegant udtryk, som kan virke mere tiltalende for nogle end en lidt billigere og mere klodset model. Det bløde kvalitetsmateriale føles dejligt mod huden, så du i sidste ende kommer til at få en fuldendt oplevelse, når du sætter i løb efter en sprøjteorgasme.

BeOne

 

BeOne fra Fun Factory er egentlig en fingervibrator, men er designet til at ramme dit G-punkt ligesom de ovenstående. Den placeres mellem dine fingre og fungerer som en tredje finger, der vibrerer mod dit g-punkt, når den indsættes. Fordi du eller din partner har fingrene med i spil, er det let at styre den lille buede vibrator rundt, så den rammer dit optimale punkt helt perfekt. Fun Factory har modtaget feedback fra flere kunder, som siger, at den er ideel til sprøjteorgasmer – og det er vi ikke i tvivl om er tilfældet!

Hvis du vil lære mere om, hvordan du bruger denne skønne vibrator og opnår en intens sprøjteorgasme, kan du læse Fun Factorys blogindlæg her.

Nej – det er ikke tis

Du kan godt få følelsen af, at du skal tisse, når du stimulerer dit G-punkt og vil lære at få sprøjteorgasmer. Ikke alle bryder sig om den følelse, og det kan være en fordel at gå på toilettet, inden du går i gang, så følelsen af at skulle tisse mindskes.

Fortsæt med stimulationen, selvom du føler, at du skal tisse, for følelsen bliver gradvist erstattet af stigende nydelse, jo længere du bliver ved. Det kan godt tage noget tid, før du får opbygget en intens følelse dybt i din skede, men når du når punktet, hvor du føler, at du er ved at få en orgasme, presser du dine bækkenbundsmuskler nedad, som når du skal tømme blæren. Hvis du gør det i stedet for at klemme musklen sammen, så har du større chance for at kunne sprøjte.


Psst! Du kan læse vores ultimative guide til bækkenbunden her, hvis du vil lære mere om dens funktion, og hvordan du bruger den.


Det siger eksperterne

Hvor længe, hvor hårdt og hvor hurtigt G-punktet skal stimuleres, er forskelligt fra kvinde til kvinde, så forsøg dig frem. Det bedste du kan gøre, ifølge orgasmeekspert Katrine Berling, er at øve dig igen og igen:

Giv dig selv lov til bare at nyde stimulationen, og tænk, at det er helt okay, hvis ikke det lykkes i dag, for så sker det nok en anden dag. Hvis du er utålmodig, og hvis du bliver frustreret over, at det ikke sker med det samme, eller hvis du føler et præstationspres, så kan det ødelægge oplevelsen”, siger Katrine Berling.

Katrine understreger, at det ikke er sprøjtet i sig selv, der er godt ved disse dybe orgasmer, som så mange kvinder jagter. Det er derimod stimulationen af G-punktet og den G-punktsorgasme, man kan få, der kan få dig helt op at ringe. Væsken kommer ikke nødvendigvis i forbindelse med orgasmen. At sprøjteorgasme er blevet så “moderne”, kan være, fordi mange godt kan lide at have et tegn på, at det virker, når de stimulerer deres G-punkt.

Illustration af kvindes underliv og de inde organer med hånd der trykker ind på g-punkt

En af de helt store guruer inden for sprøjteorgasmer er den amerikanske sexolog og forfatter Deborah Sundahl. Hun har undervist i kvindelig seksualitet og sprøjteorgasmer i over 30 år og afholdt hundredvis af kurser, hvor hun lærer kvinder at sprøjte. Hun har også udgivet flere undervisningsvideoer og bøger, som du kan finde på hendes hjemmeside.