Anal Rengøring

Hygiejne er alfa og omega, når du eksperimenterer med anal sex og anal stimulation med sexlegetøj. Når hygiejnen er i top, undgår du ubehagelige overraskelser, når du leger og udforsker. Hvis du er helt ren inden du leger, vil du opleve større nydelse og et større fokus på hengivenhed. Brug en anal skyller til formålet.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indførbar længde
Diameter
Materiale
ABS-plast (3)
Aluminium (1)
Gummi (2)
PVC (4)
PVC-plastik (2)
Silikone (4)
Mærke
baseks (1)
Bathmate (1)
Clean Stream (4)
Dansex (3)
Nexus (1)
Obaie (1)
Sinful (2)
Sport Fucker (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Vis alle 18 produkter

Brug en anal skyller for jeres begges skyld

Forbered dig med et anal skyl

Når du har overvejet at have anal sex med din partner er der sikkert en tanke, der har strejfet dig mere end en gang. Hvad nu hvis jeg ikke er helt ren forneden? Tanken om ikke at være ren nok bagtil kan meget hurtigt sætte en dæmper på humøret og lysten, hvis man først kommer til at tænke over det, lige inden man skal til at gå i gang med at dyrke anal sex - enten ved penetration eller blot med sexlegetøj.

Der er mange kvinder, der finder det dybt pinligt, at deres partner skulle opleve, at der sad noget fast på penis, efter analt samleje. Det kan man dog relativt nemt komme uden om ved blot at bruge en anal skyller, inden man går i gang med at dyrke anal sex.

Den kan nemlig sørge for, at man er renset helt ud bagtil, takket være et anal skyl, og derved også gøre, at man er fri for at bekymre sig om, hvordan det mon er for ham, når først han går i gang. Det er i stedet muligt at give sig helt over til nydelsen.

Vælg det rigtige til anal skylning

Der findes et væld af forskellige typer af anal skyllere, man kan bruge, når man skal lave anal skylning. Du kan derfor her på siden finde et stort udvalg af forskellige typer, da det er meget individuelt, hvad man har behov for, når man skal lave anal rengøring på sig selv.

Nogle foretrækker en anal skyller, der har facon som en form for stor pipette. Denne kan du fylde op med lunkent vand, hvorefter den forsigtigt føres op i anus ved hjælp af en anal glidecreme. Når først spidsen er ført op i anus, er det muligt forsigtigt at klemme det lunkne vand ind i endetarmen.

Denne process gentages blot indtil det vand, der løber ud, er klart. Når først dette er gjort, kan du være helt sikker på, at du ikke få nogen træls overraskelse, når du skal have analsex med din partner, eller du skal stimulere dig selv med analt sexlegetøj.

Gør dig klar med en analudskyldning

Selvom anal rengøring godt kan føles lidt som en sur pligt, inden man virkelig kan nyde det, der venter bagefter, så kan man sagtens gøre en analudskyldning til en fornøjelig oplevelse.

Du kan vælge at se det som en form for forspil, hvor du kan gøre dig helt klar til det, der venter dig. Tænk på den store nydelse, der er forbundet med det, og lad det at bruge en anal skyller være en del af et forberedende ritual, der er med til at sikre dig en helt eminent oplevelse efterfølgende.

Ved at have brugt en anal skyller inden eksempelvis samleje er både du og din partner fri for at bekymre jer om den eventuelle akavede situation, der kan opstå efter det endte samleje. Ved at slippe for bekymringerne, kan I begge bedre give efter for nydelsen og blot være i øjeblikket, som er en meget tryg og intim situation for jer begge.

Anal sex bliver nemlig en stor fornøjelse, når bare man har sørget for at forberede sig på den bedst mulige måde.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk