Sådan bruger du anal sexlegetøj

Når du har valgt det anal sexlegetøj, der passer dig, er et godt første skridt at rengøre dig selv bagtil, så du er ren og klar til den anale stimulation. Se evt. vores guide 'Sådan bruger du en analrenser'. Når du er klar, bør du smøre dig selv og dit sexlegetøj godt ind i anal glidecreme, så det bliver mere behageligt at føre op. Det er særligt vigtigt at bruge glidecreme til analsex, da kroppen ikke danner naturligt glidemiddel her. Du kan evt. også bruge en afslapnings spray, der får din analmuskulatur til at blive mere afslappet.

Start med at finde en behagelig stilling som du kan slappe af i. F.eks. kan du stå på alle fire, sidde på hug eller ligge på ryggen med spredte ben. Hold fast i bunden af dit anale sexlegetøj med spidsen mod anus og  en blid vinkel imod din mave og skub forsigtig sexlegetøjet op, til du mærker spidsen inden i dig. Når du har vænnet dig til følelsen, kan du forsigtigt skubbe sexlegetøjet længere op.

Nogen mennesker foretrækker, at deres anal sexlegetøj bliver bevæget, f.eks. ind og ud så det simulerer stød, mens andre foretrækker, at deres sexlegetøj bare hviler i dem. Prøv dig frem og se, hvad der føles bedst for dig. Du kan sagtens nyde anale stimulation under vaginalt samleje eller kombinere den med andre former for stimulation.

Når du er færdig med at bruge dit anal sexlegetøj, bør du rengøre det grundigt. På den måde sikrer du en god hygiejne, samtidig med at sexlegetøjet så er klar til brug næste gang, du har lyst til at lege med det. Du kan rengøre legetøjet i varmt vand og bruge Sexlegetøjs Rengøring. 

Har du brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning til, hvordan du kan få det bedste ud af dit sexlegetøj. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
b-Vibe (3)
baseks (2)
Kaerlig (1)
Obaie (1)
Sinful (6)
Vis alle 13 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk