Sådan vælger du den rigtige dildo

Når du skal finde den dildo, der passer dig bedst, er det først og fremmest godt at overveje hvad du skal bruge den til, da det kan påvirke hvilket materiale eller hvilken form, der passer bedst. Hvad kunne du tænke dig?

Jeg er en kvinde, der leder efter:             

Prøv en: 

En dildo til G-punkt stimulation: G-punkts dildo, Glas dildo, Stål dildo
En dildo med realistisk udseende og følelse: Realistisk dildo
En dildo, der vibrerer: Dildo vibrator
En dildo til anal brug: Anal dildo, Silikone dildo
En dildo med sugekop: Sugekop dildo
En dildo med ekstra fylde: Stor dildo, Oppustelig dildo

Den perfekte dildo

Noget af det vigtigste, du skal overveje, når du skal vælge en dildo, er størrelsen, materialerne og formen, da det afgør hvor godt den kan ramme de helt rigtige steder og hvordan den føles at bruge. Derefter kan du kigge på om den har specielle træk, du skal bruge, f.eks. om den passer sammen med et strap-on harness med O-ring eller om den har sugekop. Og sidst, men ikke mindst, kan du overveje om du foretrækker en dildo, der vibrerer eller ej. Hvis du gør, kan du overveje hvor mange vibrationsmønstre du gerne vil ha' og om den skal bruge batterier eller være opladelig.

Form

Hvis det er første gang du skal bruge en dildo, kan det være en fordel at vælge en mindre, glat dildo, der er enkel og nem at betjene så du hurtigt vænner dig til den. Kan du godt lide ideen om en dildo, der ligner og føles som en rigtig penis, så bør du vælge en realistisk dildo. Skal din dildo bruges til G-punkt stimulation? Så er det en god ide at vælge en g-punkts dildo i et fast materiale, der er formet så den nemt og effektivt kan stimulere dit G-punkt. Ønsker du både g-punkt stimulation og tyngde, vil du måske foretrække en stål dildo eller en glas dildo. Når du skal vælge en dildo af glas eller en dildo af stål, er dildoens tyngde og størrelse en væsentlig faktor, ligesom også udformningen er afgørende for den oplevelse du får med dildoen. Er det første gang du skal bruge en glas eller stål dildo vil du måske foretrække en smallere, lidt lettere og glat dildo, for at vænne dig til følelsen. Ønsker du i stedet mere intens stimulation eller mere tyngde kan du vælge en større dildo, evt. med struktur.

Stål og glas dildoer har en hårdhed, der gør dem ideelle til målrettet og dyb stimulation og flere af de stål og glas dildoer vi har i shoppen, er udformet specielt til stimulation af g-punktet. TIP: Dildoer af glas og stål har den fordel, at de både kan opvarmes og nedkøles. Uanset om du vælger at opvarme eller nedkøle din dildo, anbefaler vi, at du kun gør det i ca. 10 minutter samt at du tester temperaturen på indersiden af din underarm, inden du bruger dildoen intimt.

Størrelse

Når du skal vælge en dildo, er det godt at overveje om dit nye sexlegetøj skal være fyldigt, smalt, langt eller kort. Hvis du ikke tænder på tanken om at blive fyldt godt ud, bør du vælge en dildo, der er mere beskeden i størrelsen. Hvis du på den anden side gerne vil ha' en fyldig dildo, kan vores alm. dildoer eller store dildoer være noget for dig. Du finder information om dildoens størrelse, både længde og diameter, i fanebladet 'Detaljer' på produktsiden. Vi anbefaler, at du altid tjekker dildoens størrelse, inden du køber den, da den kan syne større eller mindre på billederne, end den er i virkeligheden.

Materiale og fleksibilitet

Materialet, den følelse det giver og den fleksibilitet har en direkte indvirkning på den oplevelse du får med dildoen og derfor et det værd at tage med i overvejelserne, når du skal vælge en dildo. Vælger du et fleksibelt men fast materiale som f.eks. silikone vil det oftest føles blødt og det vil både være nemmere at føre op og kræve mindre glidecreme. Silikonen tilpasser sig hurtigt din kropstemperatur og er desuden nem at rengøre. Vælger du i stedet et hårdt materiale som glas eller stål, er det nemmere at målrette stimulationen til f.eks. g-punktet eller prostata, og materialets tyngde og overflade vil give en noget anderledes følelse, sammenlignet med sexlegetøj af f.eks. silikone og ABS. Stål og glas dildoer har også den fordel at de kan afkøles eller opvarmes. Hvis du går efter en dildo, der føles som en rigtig penis, bør du prøve en realistisk dildo, der er lavet så den føles næsten ligesom rigtig hud og så den ligner den ægte vare. Du kan se på produktbeskrivelsen om dildoen er realistisk formet, eller om den både er realistisk i form og følelse.

Dildo til strap-on sæt

Hvis du skal bruge en dildo til et strap-on sæt, er det vigtigt at undersøge om dildoen passer med sættets O-ring, inden du køber den. Strap-on dildoer vil som regel ha' en flad fod, der gør det muligt at sætte den fast bag O-ringen i dit harness, så du kan bruge dildoen håndfrit. Under 'Detaljer' på produktsiden for både harness og dildo, vil du kunne se diameteren og se, om de passer sammen.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Amaysin (5)
Autoblow (1)
baseks (30)
Basix Rubber Works (1)
CalExotics (5)
Chakrubs (3)
Dillio (3)
Doc Johnson (13)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (3)
Fun Factory (10)
GC (2)
H2O (1)
Icicles (5)
King Cock (30)
Laid (1)
Malesation (1)
Master Series (1)
Mister B (2)
NMC (1)
Pipedream (28)
Pride Dildo (1)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (4)
RealRock (1)
Sinful (12)
Strap U (2)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Tantus (10)
Toyz4Lovers (2)
Vixen Creations (16)
Willie City (40)
You2Toys (12)
Vis alle 230 produkter
Du har set 48 af 230 produkter
Hent flere
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk