Sådan vælger du en anal vibrator

En anal vibrator er et godt og pirrende supplement til både onani, forspil og samleje, såfrem du husker at bruge rigeligt med glidecreme. Kroppen danner nemlig ikke naturlig glidemiddel bagtil, så glidecreme er afgørende for at få en god oplevelse. Når du skal vælge en vibrator til anal stimulation, er det vigtigt at du vælger en anal vibrator, der er udviklet specielt til anal brug. Anal vibratorer har nemlig en fod eller et håndtag, der gør, at den bliver, hvor den skal være og den er desuden formet, så den passer til anal stimulation. Dermed undgår du evt. ubehag og at den i værste fald sidder fast. Når du skal vælge en anal vibrator er der tre ting, du bør overveje:

Størrelse

For at sikre, at du får en god og behagelig oplevelse med anal vibratoren, er det vigtigt at finde en størrelse, der passer dig. Hvis du er ny eller let øvet inden for anal stimulation, anbefaler vi, at du vælger en anal vibrator med en lille diameter. Så kan du altid vælge en større anal vibrator, når du har vænnet dig til følelsen af den første. Det kan være en god ide at måle, hvor stor og/eller lang en vibrator, du ønsker dig, ved at bruge et par fingre.

Form

Første gang du eksperimenterer med anal stimulation, vil du muligvis foretrække en anal vibrator, der har lidt eller ingen struktur i overfladen. En glat anal vibrator kan nemlig være nemmere at vænne sig til i starten. Så kan man altid vælge en anal vibrator med større eller mere udpræget struktur, når man har vænnet sig til følelsen og den stimulation, udformningen giver. Hvis du bruger en finger eller to til at måle, hvor stor en anal vibrator du ønsker dig, kan du ved samme lejlighed mærke, om du foretrækker en lige eller en buet vibrator.

Materiale

Ønsker du en anal vibrator i et blødt og fleksibelt materiale, vil du muligvis foretrække anal vibratorer af silikone. De bløde materialer er særligt populære hos folk, der har lidt eller ingen erfaring med anal stimulation. Vibratorer, der er lavet af hårde materialer som f.eks. ABS eller PVC, har den fordel, at de gør det nemmere at målrette stimulationen helt præcist. Vælg evt. en anal vibrator af plast, der er overtrukket med silikone, hvis du ønsker en fast anal vibrator i hårdt materiale, med en blød og lækker overflade.

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge den anal vibrator, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
B Swish (1)
B-Vibe (1)
b-Vibe (1)
baseks (8)
Fifty Shades of Grey (1)
Nexus (5)
Nexus (3)
Rocks Off (2)
Romp (1)
Satisfyer (2)
Sinful (5)
Svakom (1)
You2Toys (1)
Vis alle 29 produkter
Du har set 29 af 29 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk