TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Intimhygiejne

Med en god intim hygiejne vil du føle dig renere og mere frisk forneden. Du kan for eksempel bruge en intimsæbe eller en økologisk intim skum fra det danske mærke, Kaerlig.

Stort udvalg af intimhygiejne til kvinder

Derfor er intimhygiejne til kvinder vigtigt

Intimhygiejne til kvinder er vigtigt af flere årsager. Det er essentielt, hvis du ønsker at holde en god balance i dit underliv, så du undgår fremtidige gener. Det kan omfatte blandt andet kløe, svie, røde knopper og mange andre former for irritation. Oplever du derfor nogle af disse symptomer, kan det meget vel være, at du skal overveje at investere i nogle intimprodukter, som kan hjælpe på situationen forneden. Hvis du gerne vil skabe et sundt miljø i og omkring din vagina, er det vigtigt, at de sæber og lignende du bruger, er beregnet til området. Det er fordi, de er særligt udviklet til at matche pH-værdien og dermed passe på bakterierne. Det er for eksempel gavnligt med mælkesyrebakterier, da de er med til at sikre et velfungerende miljø i dit underliv og kan mindske risikoen for skedesvamp, kløe, svie og lignende. Vi tilbyder derfor et stort udvalg inden for intimhygiejne til kvinder, så du let kan finde noget, der passer til dig. På den måde kan du uden problemer sørge for at pleje og passe din vagina, så du beholder et sundt og balanceret miljø dernede.

Sådan kan menstruationskopper hjælpe dig

Menstruationskopper er over de seneste år blevet mere og mere populære blandt kvinder. Det er der også gode grunde til! De er nemlig ikke kun et miljø- og økonomi venligt valg. De bringer også mange fordele med sig, når det kommer til intimhygiejne til kvinder. Menstruation er desværre ikke noget, som kvinder kan undgå. Derfor er det også vigtigt at sørge for, at det bliver så behageligt, som det kan lade sig gøre, og mindst muligt generende. Når du bruger bind og tamponer, kan der følge en del bivirkninger med, som kan skabe ubalance i dit underliv.  Vi har derfor et bredt udvalg af menstruationskopper. De findes i forskellige størrelser og former, så du kan finde netop den variant, der passer bedst til dig. Du kan også købe renseservietter til kopperne, som kan være meget behjælpelige, hvis du er på farten og ikke har mulighed for at koge den efter brug.

Find mange forskellige varianter

Hos Sinful har tilbyder vi mange forskellige produktvarianter af intimhygiejne til kvinder. Der er noget til enhver smag, så du kan få netop det, der virker for dig eller prøve noget nyt, hvis du ikke har haft held med andre produkter tidligere. Du kan blandt andet finde en række af forskellige intimsæber, som er rigtig gode at have med i badet, når du vasker dig. Her bør du nemlig ikke bruge den samme sæbe, som du bruger til resten af kroppen, da det kan lede til stor irritation i de nedre regioner. Intimsæberne kan både fås i sæbe konsistens eller som skum, alt efter hvad du foretrækker. Udover sæbe, finder du også forskellige cremer og serummer, som du kan bruge til din vagina. Disse kommer med forskellige formål og fordele, så der er noget til lidt af hvert. Det gør det let for dig at finde den variant, som du står og mangler. Du kan finde et hav af menstruationskopper på siden, som kan bruges til at skabe bedre forhold for dine nedre regioner, når det er den tid på måneden. Hertil finder du også rengøringstilbehør, så du kan holde din kop i god stand.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS