Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Intimsæbe

Vil du sikre dig, at hygiejnen i de nedre regioner altid er helt i top, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig branchens bedste intimsæber, så du kan sikre dig, at din intime hygiejne altid er velholdt. Find flere af de kendte mærker, som for eksempel Vivag og Kaerlig.

Intimsæbe holder dit underliv sundt

Brug intimsæbe, når du er i bad

Når du går i bad, er det naturligvis vigtigt, at du føler dig ren, når du komme rud af badet igen. Men ved du egentlig, hvordan du bedst holder dit underliv rent? Et rigtig godt sted at starte er ved at bruge en intimsæbe, der kan være med til at opretholde et sundt miljø omkring din vagina. Det meste sæbe er enten pH-neutralt eller en smule basisk. Det er kvindens underliv ikke, hvorfor der er mange der reagerer negativt, når de bruger en almindelig sæbe til at vaske sig med. Huden og slimhinderne i kvindens kønsdele skal gerne have en pH-værdi, der ligger omkring de 4, hvilket betyder, at miljøet forneden er en smule syrligt. Når du vælger en intimsæbe kan du så være sikker på, at dette lettere sure miljø bliver opretholdt.

Det syrlige miljø i dit underliv er med til at sikre og regulere de bakterier, der lever og gror slimhinderne og huden omkring skeden. Det er nemlig ikke alle bakterier, der er helt dårlige at have forneden. Mælkesyrebakterierne, der findes i kvindens underliv er nemlig med til at bekæmpe nogle af de mere usunde bakterier, der blandt andet kan være med til at forsage svamp forneden.

Forskellen på intimsæbe og almindelig sæbe

Som nævnt tidligere, så har almindelig sæbe og intimsæbe to helt forskellige pH-værdier, og det er især dette, der udgør den store forskel på de to. Mange forbinder det at bruge en skøn sæbe som noget, der er forbundet med velvære. Man kan få nogle, der dufter af blomster, af rent vasketøj og mange andre varianter. Problemet er bare, at sæber, der er fyldt med parfume, er ikke særligt gode for dit underliv. Synes du, det er for besværligt at skulle skifte mellem to forskellige sæber, når du er i bad, kan du også bare vælge at anvende intimsæben over hele kroppen.

Selvom huden i underlivet ikke er sart, da det blandt andet skal kunne modstå den aktivitet, der sker under samleje, så er det stadigvæk noget utroligt fint og tyndt hud, der nemt kan blive irriteret, hvis ikke det bliver behandlet ordentligt.

Derfor anbefaler vi altid, at man bruger en intimsæbe, når man vasker sig syd for navlen. Både som kvinde og som mand. Faktisk er det ikke altid nødvendigt at bruge en sæbe, så husk at tænk dig om en ekstra gang, inden du griber fat i sæbeflasken. Tit kan det klares blot med almindeligt vand, hvor du blot giver underlivet et let skyld. Husk også, ikke at anvende sæben indvendigt i skeden.

God hygiejne er vigtig

En anden vigtig ting at have in mente, når du vasker dit underliv er, at du kun dupper helt forsigtigt, når du har vasket dig. Dit underliv kan nemlig blive irriteret, hvis du tørrer for meget dernede. Underlivet er naturligt fugtigt, så lad gerne sagerne lufttørre, inden du iklæder dig dit undertøj og resten af dit tøj. Når du nu er så fornuftig at bruge en intimsæbe til at holde dig ren med, så husk også at tænke over, hvordan du ellers kan holde en god hygiejne i og omkring dit underliv. Sørg for at bruge en helt ren skraber, når du barberer dig, og brug også gerne en shaving gel eller creme til formålet. Afslut hele herligheden med en blødgørende creme, der kan være med til at give huden ro og afhjælpe indgroede hår.

Har du brug for hjælp til at finde ud af, om du skal vælge en økologisk intimsæbe, en bestemt type af blødgørende creme eller måske noget helt andet, kan du altid tage kontakt til vores dygtige kundeservice medarbejdere. De sidder klar til at hjælpe dig både over telefonen og via mail, sådan at du kan være sikker på at få det helt rigtige produkt hjem i din postkasse.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS