Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

999,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Kom tættere på hinanden uanset afstanden med den diskrete Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator.

  Vibratoren i vandtæt silikone forkæler G-punktet med kraftfige vibrationer, som I kan styre fra jeres smartphone eller computer.

  Lovense Lush 2 er kompatibel med både Android og iOS. 

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Lad din partner kontrollere din nydelse uanset afstanden imellem jer med den kraftfulde Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator.

  Den diskrete vibrator er perfekt til frække parlege, der bringer jer tættere sammen uanset om I leger derhjemme, i biografen eller fra hver jeres verdensdel. Vibrationerne kan styres enten direkte på ægget eller via Bluetooh og Wifi for uanede muligheder.

  Den ergonomiske form forkæler med en målrettet stimulation til det sensitive G-punkt, mens yderdelen fungerer som både knap og antenne. Denne sikrer en god forbindelse til Bluetooth med en rækkevidde på op til 14 meter afhængigt af, om du står, sidder eller nyder vibrationerne liggende.

  I Lovense app'en til både Android og iOS kan I selv sammensætte nydelsesfulde vibrationsmønstre, synkronisere med musik og stemmer samt chatte med hinanden undervejs. I kan også koble vibratoren til jeres Mac eller Windows computer med USB adapter.

  Lovense Lush 2 er vandtæt og fremstillet i silkeblød fleksibelt silikone. Den oplades let via det medfølgende USB-kabel.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  VANDTÆT: Ja.
  INDFØRBAR LÆNGDE: Ca. 8 cm.
  DIAMETER, VIBRATOR: 3,5 cm.
  LÆNGDE, SNOR: 13 cm.
  VIBRATIONER: Uendelige.
  INTERFACE: 1 knap.
  BATTERITYPE: Opladeligt (USB-kabel til opladning medfølger).
  OPLADETID: 90 min.
  BRUGSTID: 245 min.
  KOMPATIBEL MED:
  - iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 og senere udgaver.
  - Android 4.3 og senere udgaver (med Bluetooth)
  - Mac (med Bluetooth) 
  - Windows PC (kræver Lovense USB Bluetooth Adapter)
  APP: Lovense Remote.
  TILSLUTTES VIA: Bluetooth/Wifi.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, spansk, fransk, tysk, russisk og kinesisk.
  OBS! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåede app, skal vi gøre dig opmærksom på, at appen kan indsamle data om din brug af produktet og appen. Deling af data kan begrænses i appens indstillinger. For mere information henviser vi til app-indehaverens privatlivspolitik. Sinful er ikke ansvarlig for din brug af appen.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Oh my god Ja, jeg ved det lyder kliché - men for ind i en anden verden den er fantastisk!
  Jeg har ALDRIG fået en indvendig orgasme( 47 år) kun ved hjælp af et eller andet hjælpemiddel. Klitten har altid skulle stimuleres også.
  Det gjorde jeg også de første gange med lush2. Men efterhånden som jeg bruger den, så har jeh nu oplevet 5 orgasmer uden udvendig stimulation.
  Hold nu k... hvor er den lækker. 5 min efter jeg er kommet, har jeg lyst igen (godt jeg pt er alene ;) ellers blev han slidt op)
  Selv efter flere timer kan jeg mærke vibrationerne.
  Kan klart anbefale den!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Bedre gode vibrationer Den er bedre end andre .Den har gode vibrationer .Kan stærkt anbefales.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Alle pengene værd Kan helt klart anbefales.

  Indpakningen er super fin og gør det praktisk at opbevare den. Materialet er lækkert og blødt og den fungerer super fint både som g-punktsvibrator og uden på. Den har en god tyngde hvilket giver nogle gode vibrationer. Vil anbefale at bruge appen også hvis man bare bruger den selv, da det giver en mulighed for at variere mere mellem niveauerne. Super god til par også, både til lang-distance eller hvis man vil hygge lidt uden for hjemmet. Dog er vibrationerne relativt høje så man skal ikke være et meget stille sted eller for tæt på andre mennesker.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Virkelig god! Den bruges allerede en del, både før, imens og efter sex.
  Hun har den i mens jeg styre den og det et kæmpe hit for os.
  Vi elsker den allerede og kan varmt anbefale den!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Sjovt og godt godt legetøj Super lækkert legetøj. Jeg købte Lush 2 til min kæreste som en overraskelse. Hun blev næsten mere glad end for alle mulige smykker.
  Jeg havde set at nærmest alle webcam'ere brugte den og de så ud til at være MEGET glade for den, så jeg tænkte at det skulle også prøves.
  Vi har brugt den en håndfuld gange nu og den er meget kraftig i vibrationerne. Det gode ved den er at den også, rent praktisk, kan 'holde' sig selv i forhold til en dildo eller vibrator. Det gør at alle 4 (eller to) hænder er fri til at lege med andre ting.
  Vi har brugt appen, som er super nem, og det er smart at man kan hente og gemme mønstre, som kan køre på repeat.
  De kraftigste vibrationer er dog ikke så lydsvage, så hvis der er helt stille, kan man tydeligt høre en summen - også på et par meters afstand.

  Vi mangler stadig at prøve 'long distance' funktionen, men det er utrolig frækt at tænke på at man kan styre den over lange distancer.

  Jeg vil helt klart anbefale at købe den, især hvis man er et par, der har det sjovt med at udforske 'offentlig' leg.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Fantastisk vibrator. BEDSTE ANMELDELSER Vi købte Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator , fordi vi ville berige vores sexliv. Vi har set en masse videoer af piger, der bruger denne vibrator. Det var svært at tro, at hun havde så stor glæde og orgasme med sig, men ... det er absolut sandt. Let at bruge, fantastisk design, meget blid men alligevel meget stærk. Dyb og lækker g-punkts stimulering. Lidt længere “stang” fungerer ved at pirre og stimulerer klitoris når man tænder for motoren. Fantastiske vibrations-bygge muligheder eller du kan lave dine egne vibrationsmønstre! Hvis du vil opleve unikke øjeblikke med din partner eller alene, er dette sexlegetøj helt klart dit valg. Tusind tak Lovense Lush 2 Vibrator og Sinful.dk .
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Utrolig dejlig og fræk - Super lækkert design.
  - Lækkert materiale.
  - Dejlig blød.
  - Nem at rengøre.
  - Nem at bruge.
  - Utrolig pirrende.
  - Lille og handy.
  - Kilder de rigtige steder.
  - Antennen kan kilde på klitten.
  - Frækt ikke at vide partnerens næste move.
  Lå med den over en time første gange og det var så frækt og lækkert, før min partner gav mig lov til at komme. Kom to gange i træk og var i den 7. Himmel.
  Mine absolut varmeste anbefalinger.

  Eneste lille minus er, at den godt måtte kunne skrues lidt højere op.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  WOW Vi var godt i gang i lagnerne, da denne skønne lyserøde sag blev en del af legen, oh my.........den er FANTASTISK, den er virkelig skøn og rammer lige der hvor den skal. Det er klart en fordel at vibrationerne er forskellige afhængige af musikken, altid godt med lidt variation i legen på lagnerne. Ser allerede frem til næste gang den bliver en del af legen .............men må nok hellere købe ørepropper til naboerne, nu når det er blevet sommer og vinduet står åbent ;-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Bedre MEGET bedre end LUSH 1 Først sidder tænd og sluk knappen ude i den runde ende, det gør man kan tænde den uden at tagen den ud som LUSH 1.. Den blinker når den er tændt.
  Nok om det. Læs Fabrik beskrivelsen.

  Jeg kan god lide den Gamle Lush 1. Men til Mænd er den for blød i vibrationerene på laveste omdrejninger. Men denne NYE LUSH 2 . Har en tungere slyng/ kontravægt inde i. og det gør den rigtig dejlig ved de laveste rutationer. Jeg er ikke så glad for de høje rutationer. jeg føler mig banket mør hurtigt og derfor føelsløs inden jeg ka komme. . Det gjoder Lush 1 også :Men (DE) er jo også til Damen begge 2..
  Men ved langsomeste omdrejninger er den perfekt. Desværre kunne programmet der styre dem begge godt være lidt mere avangeret. Så man bl.a kunne programmerende det sådan at det kunne gå i endnu lavere omdrejninger og eventuelt stoppe helt i et pr sek og så komme med et lille KNALD grag meget kort stød. Sådan et BIB. pause -----------BIP.
  Det ku sku være fedt. Og ikke som nu ! hvor man kan forudsige hvornår det kommer . Men udover det.
  Men go for it. IT MOOWES.
  5 5 1

  Du anmelder: Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *