Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

999,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Kom tættere på hinanden uanset afstanden med den diskrete Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator.

  Vibratoren i vandtæt silikone forkæler G-punktet med kraftfige vibrationer, som I kan styre fra jeres smartphone eller computer.

  Lovense Lush 2 er kompatibel med både Android og iOS. 

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Lad din partner kontrollere din nydelse uanset afstanden imellem jer med den kraftfulde Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator.

  Den diskrete vibrator er perfekt til frække parlege, der bringer jer tættere sammen uanset om I leger derhjemme, i biografen eller fra hver jeres verdensdel. Vibrationerne kan styres enten direkte på ægget eller via Bluetooh og Wifi for uanede muligheder.

  Den ergonomiske form forkæler med en målrettet stimulation til det sensitive G-punkt, mens yderdelen fungerer som både knap og antenne. Denne sikrer en god forbindelse til Bluetooth med en rækkevidde på op til 14 meter afhængigt af, om du står, sidder eller nyder vibrationerne liggende.

  I Lovense app'en til både Android og iOS kan I selv sammensætte nydelsesfulde vibrationsmønstre, synkronisere med musik og stemmer samt chatte med hinanden undervejs. I kan også koble vibratoren til jeres Mac eller Windows computer med USB adapter.

  Lovense Lush 2 er vandtæt og fremstillet i silkeblød fleksibelt silikone. Den oplades let via det medfølgende USB-kabel.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  VANDTÆT: Ja.
  INDFØRBAR LÆNGDE: Ca. 8 cm.
  DIAMETER, VIBRATOR: 3,5 cm.
  LÆNGDE, SNOR: 13 cm.
  VIBRATIONER: Uendelige.
  INTERFACE: 1 knap.
  BATTERITYPE: Opladeligt (USB-kabel til opladning medfølger).
  OPLADETID: 90 min.
  BRUGSTID: 245 min.
  KOMPATIBEL MED:
  - iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 og senere udgaver.
  - Android 4.3 og senere udgaver (med Bluetooth)
  - Mac (med Bluetooth) 
  - Windows PC (kræver Lovense USB Bluetooth Adapter)
  APP: Lovense Remote.
  TILSLUTTES VIA: Bluetooth/Wifi.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, spansk, fransk, tysk, russisk og kinesisk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Fantastisk vibrator. BEDSTE ANMELDELSER Vi købte Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator , fordi vi ville berige vores sexliv. Vi har set en masse videoer af piger, der bruger denne vibrator. Det var svært at tro, at hun havde så stor glæde og orgasme med sig, men ... det er absolut sandt. Let at bruge, fantastisk design, meget blid men alligevel meget stærk. Dyb og lækker g-punkts stimulering. Lidt længere “stang” fungerer ved at pirre og stimulerer klitoris når man tænder for motoren. Fantastiske vibrations-bygge muligheder eller du kan lave dine egne vibrationsmønstre! Hvis du vil opleve unikke øjeblikke med din partner eller alene, er dette sexlegetøj helt klart dit valg. Tusind tak Lovense Lush 2 Vibrator og Sinful.dk .
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Utrolig dejlig og fræk - Super lækkert design.
  - Lækkert materiale.
  - Dejlig blød.
  - Nem at rengøre.
  - Nem at bruge.
  - Utrolig pirrende.
  - Lille og handy.
  - Kilder de rigtige steder.
  - Antennen kan kilde på klitten.
  - Frækt ikke at vide partnerens næste move.
  Lå med den over en time første gange og det var så frækt og lækkert, før min partner gav mig lov til at komme. Kom to gange i træk og var i den 7. Himmel.
  Mine absolut varmeste anbefalinger.

  Eneste lille minus er, at den godt måtte kunne skrues lidt højere op.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  WOW Vi var godt i gang i lagnerne, da denne skønne lyserøde sag blev en del af legen, oh my.........den er FANTASTISK, den er virkelig skøn og rammer lige der hvor den skal. Det er klart en fordel at vibrationerne er forskellige afhængige af musikken, altid godt med lidt variation i legen på lagnerne. Ser allerede frem til næste gang den bliver en del af legen .............men må nok hellere købe ørepropper til naboerne, nu når det er blevet sommer og vinduet står åbent ;-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Bedre MEGET bedre end LUSH 1 Først sidder tænd og sluk knappen ude i den runde ende, det gør man kan tænde den uden at tagen den ud som LUSH 1.. Den blinker når den er tændt.
  Nok om det. Læs Fabrik beskrivelsen.

  Jeg kan god lide den Gamle Lush 1. Men til Mænd er den for blød i vibrationerene på laveste omdrejninger. Men denne NYE LUSH 2 . Har en tungere slyng/ kontravægt inde i. og det gør den rigtig dejlig ved de laveste rutationer. Jeg er ikke så glad for de høje rutationer. jeg føler mig banket mør hurtigt og derfor føelsløs inden jeg ka komme. . Det gjoder Lush 1 også :Men (DE) er jo også til Damen begge 2..
  Men ved langsomeste omdrejninger er den perfekt. Desværre kunne programmet der styre dem begge godt være lidt mere avangeret. Så man bl.a kunne programmerende det sådan at det kunne gå i endnu lavere omdrejninger og eventuelt stoppe helt i et pr sek og så komme med et lille KNALD grag meget kort stød. Sådan et BIB. pause -----------BIP.
  Det ku sku være fedt. Og ikke som nu ! hvor man kan forudsige hvornår det kommer . Men udover det.
  Men go for it. IT MOOWES.
  5 5 1

  Du anmelder: Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *