Lovense Nora Rabbit Vibrator App Styret

Klik på billederne for at forstørre dem

Lovense Nora Rabbit Vibrator App Styret

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

999,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Denne rabbit er oplagt til jer, hvor den ene ofte er på farten. Den kan nemlig styres via din og din partners smartphone.

  Lovense Nora kan tilsluttes masturbatoren Max fra samme serie. De to produkter kan så "tale sammen" uanset hvor i verden I befinder jer.

  Den måde du bruger og bevæger rabbitten Nora på, bliver overført til sleevet i masturbatoren Max, som så vil bevæge sig på samme måde og stimulere ham.  

  Vibratoren kan også reagere på den musik, du afspiller på din mobiltelefon.

  Du kan selvfølgelig også bruge Nora til solo-leg. Du kan styre den både fra selve rabbitten eller via app'en på din mobil.

  Den er genopladelig og 100 % vandtæt.

   

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Lovense Nora Bluetooth Rabbit Vibrator kan bruges både til sololeg og sammen med en partner. Den er et rigtig godt valg til jer, hvor den ene ofte er på farten, da den også kan fjernstyres via din og din partners smartphone. Download app'en, følg de nemme instrukser, og tag så kontrollen over din partners sexlegetøj med din mobiltelefon og giv ham eller hende et virtuelt klimaks - eller lad ham tage styringen over din rabbit. Uanset om I er i samme lokale eller den ene befinder sig på den anden side af Jorden.

  Lovense Nora kan også tilsluttes masturbatoren Max fra samme serie. De to produkter kan så "tale sammen" via jeres mobiltelefoner, hvor end i verden I er. Når I har tilsluttet jeres respektive legetøj gennem app'en, vil legetøjet registrere de bevægelser i laver, mens I bruger det og overføre de bevægelser til det andet legetøj. Hvis du f.eks. bevæger rabbitten hurtigt frem og tilbage, vil han kunne mærke den bevægelse indvendigt i sleevet på Max og vice versa.

  Nora er udstyret med roterende perler inden i skaftet der kan bevæge sig på 3 forskellige måder for G-punktstimulation, mens den lille rabbit foran kan stimulere klitoris med dejlige, blide vibrationer samtidig. Du kan styre alle disse dejlige funktioner enten via din mobiltelefon, der kan fungere som fjernkontrol, eller på selve rabitten.

  Vibratoren kan også reagere på den musik, du afspiller på din mobiltelefon, så du kan både kan nyde dit favoritnummer i ørene og understellet.

  Du kan selvfølgelig også bruge Nora til solo-leg. Så kan du styre alle løjerne enten på selve rabitten eller via app'en på din mobiltelefon.

  Den er lavet i medicinsk silikone og er 100 % vandtæt. Så du kan tage den med dig i badet for ekstra våde og frække fornøjelser.

  Når du er færdig med at bruge den, rengør du den bedst ved at skylle den i varmt vand og efterfølgende bruge en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone og ABS-plast.
  LÆNGDE: Ca. 18 cm., hvoraf ca. 10. cm kan føres ind. 
  DIAMETER: 3,4 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERI: Genopladelig via USB-kabel (medfølger).
  TILSLUTTES VIA: Bluetooth/Wifi.
  MANUAL: Engelsk 
  OBS: App'en virker ikke med en Huawei smartphone.
  OBS! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåede app, skal vi gøre dig opmærksom på, at appen kan indsamle data om din brug af produktet og appen. Deling af data kan begrænses i appens indstillinger. For mere information henviser vi til app-indehaverens privatlivspolitik. Sinful er ikke ansvarlig for din brug af appen.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Job well done Det må jeg sige. Den tager mig helt ud på randen af vanvid....
  Den klarer arbejdet og jeg glæder mig til at lade andre kontrollere den ;)
  5 4 1

  Du anmelder: Lovense Nora Rabbit Vibrator App Styret

  Hvordan vurderer du produktet? *