Anal Douche

God hygiejne er et must, når du eksperimenterer med analsex og anal stimulation. Med en korrekt hygiejne undgår du ubehagelige overraskelser og kan i stedet fokusere på at nyde anal stimulationen. En anal douche er perfekt til at skabe de bedste og reneste betingelser for anal leg. Vi har et stort udvalg af forskellige produkter til anal rengøring. Vi har helt sikkert også et, der passer perfekt til dig.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
Opladelig (1)
Vandtæt (1)
Vibrating (1)
Materiale
ABS-plast (3)
Aluminium (1)
Gummi (2)
PVC (4)
PVC-plastik (2)
Silikone (4)
Mærke
baseks (1)
Bathmate (1)
Clean Stream (4)
Dansex (3)
Nexus (1)
Obaie (1)
Sinful (2)
Sport Fucker (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Vis alle 18 produkter

Anal dusch - den nemme vej til en ren bagdel

Gør dig klar til anal stimulering

Når du skal nyde anal stimulering enten sammen med en partner eller alene gælder det om at være godt forberedt. For mange er anus et sted, hvor det kun er meningen, at der er noget, som skal komme ud og absolut ikke ind. Derfor er det for mange også meget svært overhovedet at skulle give sig i kast med anal leg. Nogle frygter, at det vil være smertefuldt for dem, og andre kan være bange for, at deres partner vil opleve at få afføring på fingrene, penis eller sexlegetøjet, der bliver brugt til at stimulere med.

Men der er absolut ingen grund til at være bange. Der findes nemlig masser af gode løsninger på, hvordan man bedst bliver klar til at tage imod anal stimulering, så man slet ikke har nogen grund til at bekymre sig, og man i stedet bare kan læne sig tilbage og nyde den rare fornemmelse, det rent faktisk er at modtage stimulering på denne måde.

Forbered dig med en anal dusch

En af de måder man kan forberede sig på, er ved at bruge en anal dusch, der kan hjælpe en med at gøre numsen ren. Kort fortalt er en anal dusch en slags forvokset pipette, der fyldes op med varmt vand, som man kan bruge til at skylle endetarmen igennem med, så afføring og bakterier skylles ud. Det er ikke noget, man skal gøre hver eneste gang, man skal have anal sex, da vores kroppe faktisk har brug for de bakterier, der sidder i endetarmen. Men det kan være en hjælpende hånd til de gang, man har brug for at føle sig ekstra ren.

Start med at suge lunkent vand ind i kammeret på douchen. Så snart det er fyldt med vand påføres godt med glidecreme på spidsen af den samt ved endetarmsåbningen. Nu fører du den forsigtig op i din endetarm. Så snart den er på plads, klemmer du forsigtigt på beholderen med vand, så det kan blive ført op i din endetarm. Denne process fortsætter du med, indtil det vand, der løber ud af din numse er helt klart. Og så er du klar til at blive stimuleret, helt uden frygten for karambolage med afføring undervejs!

Nyd det

Det vigtigste at huske på, når det kommer til anal sex er, at det handler om at nyde det. Det kan være en utroligt nydelsesfuld form for sex, hvis bare man er klar på, hvad det er, der skal ske, og hvordan det hele kommer til at foregå. Man kan komme meget af nervøsiteten til livs, hvis man vælger at slappe helt af i kroppen og forberede sig på bedst mulig vis. Nogen har brug for at bruge en anal dusch for at føle sig helt klar, hvorimod andre gerne gør brug af hjælpemidler til bedre analsex.

At bruge eksempelvis en relax spray kan for mange gøre det til en meget mere behagelig oplevelse at dyrke anal sex. Det gælder om at finde de ting, der fungerer bedst for en og så gøre brug af de teknikker. Det skal nemlig være noget, man finder nydelsesfuldt, og det gør man allerbedst, hvis man føler sig godt tilpas gennem hele oplevelsen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk