Sådan bruger du anal sexlegetøj

Når du har valgt det anal sexlegetøj, der passer dig, er et godt første skridt at rengøre dig selv bagtil, så du er ren og klar til den anale stimulation. Se evt. vores guide 'Sådan bruger du en analrenser'. Når du er klar, bør du smøre både dit sexlegetøj og dig selv godt ind i anal glidecreme, så sexlegetøjet bliver mere behageligt at føre op. Det er særligt vigtigt at bruge glidecreme til analsex, da kroppen ikke danner naturligt glidemiddel bagtil. Du kan evt. også bruge en afslapnings spray, der får din analmuskulatur til at blive mere afslappet.

Find en behagelig stilling som du slapper af i, f.eks. kan du ligge på ryggen med spredte ben, stå på alle fire eller sidde på hug. Hold fast i bunden af dit anale sexlegetøj med spidsen mod anus og en blid vinkel imod din mave, og skub forsigtig sexlegetøjet op, til du mærker spidsen inden i dig. Når du har vænnet dig til følelsen, kan du forsigtigt skubbe sexlegetøjet længere op.

Nogen mennesker foretrækker, at deres anal sexlegetøj bare hviler inden i dem, mens andre foretrækker, at det bliver bevæget, f.eks. ind og ud så det simulerer stød. Du kan sagtens kombinere den anale stimulation med andre former for stimulation.

Når du er færdig med at bruge dit anal sexlegetøj, bør du rengøre det grundigt, så du sikrer en god hygiejne. Du kan rengøre legetøjet i varmt vand og bruge Sexlegetøjs Rengøring. Ved at rengøre sexlegetøjet efter brug er det også lækkert og klart næste gang, du får lyst til at lege med det.

Har du brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning til, hvordan du kan få det bedste ud af dit sexlegetøj. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
baseks (1)
Kaerlig (1)
Sinful (6)
Vis alle 9 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk