Sådan bruger du en anal kæde

Anal kæder er fantastisk legetøj både til dig, der er nybegynder og til dig, der har erfaring med anal leg.  De findes i et utal af længder, med varierende fylde og i forskellige designs. Langt de fleste består af både små og større kugler eller buler, så du gradvist kan vænne dig til en mere fyldig stimulation. Anal kæder har oftest en base eller  løkke forenden, som du kan hold fast i. På den måde kan legen foregå trygt og sikkert.

Det en god idé at bruge en god anal glidecreme, så kæden er behagelig at føre op. Hvis du fører kuglerne op med den ene hånd, kan du bruge den anden hånd til at sprede ballerne og gøre klar til indføring. 

Det er helt op til dig selv, hvor meget af kæden eller kuglerne du vil føre ind, og du bestemmer også helt selv, om den “bare” skal sidde og stimulere eller bevæges lidt.  Du kan bruge anal kæden under onani eller sammen med din partner under forspil og samleje. Prøv også at trække kæden forsigtigt ud under klimaks for at få en endnu mere intens oplevelse.

Når du er færdig med at bruge anal kæden, skal du rengøre den grundigt med varmt vand, mild sæbe og evt. en sexlegetøjs rengøring for et optimalt resultat. Rengøringen sikrer en god hygiejne og sørger for, at din anal kæde er klar næste gang, du får lyst til at lege med den.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Anal Fantasy Collection (2)
Anal Fantasy Elite Collection (1)
b-Vibe (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Joydivision (2)
Malesation (1)
Nexus (1)
Tantus (1)
You2Toys (1)
Vis alle 11 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk