Sådan bruger du en anal kæde

Der findes mange forskellige anal kæder i varierende størrelser - fælles for de fleste er, at kuglerne gradvist bliver større, jo længere man bevæger sig mod den ring, der sidder i enden. Dermed kan man gradvist vænne sig til større og mere fyldig anal stimulation, og man bestemmer selv, hvor mange kugler man har lyst til at føre op. Start evt. med en enkelt kugle eller to, så kan du altid føre flere op hvis du har lyst, når du har vænnet dig til følelsen. Hvis du fører kuglerne op med den ene hånd, kan du bruge den anden hånd til at sprede ballerne og gøre klar til indføring.

Det er en god ide at smøre både dig selv og anal kæden ind i anal glidecreme, inden du starter, så kædens kugler bliver mere behagelige at føre op.

Nogen mennesker foretrækker at ha' anal kæden siddende stille under samleje eller onani, mens andre foretrækker at bevæge kæden. Prøv evt. at trække kæden ud under orgasmen for at få en endnu mere intens oplevelse.

Når du er færdig med at bruge anal kæden, skal du rengøre den grundigt med varmt vand og evt. en Sexlegetøjs Rengøring for et endnu bedre resultat. Rengøringen sikrer en god hygiejne og sørger for, at din anal kæde er klar næste gang, du får lyst til at lege med den.

Har du brug for mere hjælp?

Sinfuls kundeservice står altid klar med råd og vejledning, så du kan finde det anal sexlegetøj, der passer dig bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter