Sådan vælger du en anal plug

Når du skal finde ud af hvilken anal plug, der passer dig, er det godt at overveje, hvilken størrelse du bedst kan lide, hvilken form, du foretrækker og hvilket materiale, du gerne vil ha', den er lavet af.

Form

Mange anal plugs har et kegleformet design med en forholdsvis spids top, der gør den nemmere at føre anal plug'en ind. Som mand kan det være en god ide at vælge en buet anal plug, der er udviklet til at stimulere prostata. Anal plugs har oftest en smallere stilk, der gør den nemmere for kroppen at holde på plads og i bunden er der enten en fod eller en ring, en stopper, der gør den nem at styre og som sikrer at plug'en bliver der, hvor den skal være.

Husk altid at bruge godt med glidecreme inden du bruger anal sexlegetøj og brug det gerne både på legetøjet og dig selv, da kroppen ikke producerer naturligt glidemiddel analt. Start forsigtigt ud og slap godt af inden du begynder, så får du den bedste oplevelse.

Størrelse

Hvis det er første gang, du eksperimenterer med anal sexlegetøj, er det en fordel at vælge en begynder anal plug, der er mindre i størrelsen. Så kan du altid vælge en større anal plug eller anal vibrator senere, når du er klar til det. Du kan også vælge et anal plug sæt, der indeholder anal plugs i forskellige størrelse, f.eks. Liquorice Dip, så du gradvist kan vænne dig til en større og mere fyldig stimulation.

Materiale

Fleksible materialer, som f.eks. silikone, giver en blød og lækker oplevelse og det egner sig derfor særligt godt til begyndere og let øvede. Silikone har den fordel, at det er nemt at rengøre og det opvarmes hurtigt til kropstemperatur.

Hårdere materialer som f.eks. ABS plast, glas og stål gør det nemmere at målrette stimulationerne. Anal plugs af stål eller glas har også den fordel, at de har en god og pirrende tyngde, ligesom de kan også afkøles og opvarmes. Vi anbefaler, at du altid tester temperaturen på din anal plug mod din underarm, inden du fører den op. 

Har du brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning, så du kan finde den anal plug, der passer dig bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
B Swish (1)
b-Vibe (3)
baseks (10)
CalExotics (3)
Doc Johnson (2)
Dorcel (1)
Fun Factory (2)
Kiotos (1)
Love To Love (1)
Mister B (1)
Nexus (1)
NMC (1)
Satisfyer (3)
Sinful (25)
Tantus (1)
Vixen Creations (1)
You2Toys (1)
Vis alle 58 produkter
Du har set 48 af 58 produkter
Hent flere
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk