Bestil inden den 20. december klokken 22.00 og få din pakke leveret inden jul.

Sådan vælger du den rigtige anal dildo

Når du skal finde den dildo, der passer dig bedst, er det først og fremmest godt at overveje hvad du skal bruge den til. Afhængigt af, om du skal bruge den til penetrerende anal stimulation eller til stimulation af prostata, vil det nemlig påvirke hvilket materiale og hvilken form, der er bedst egnet. Hvad kunne du tænke dig?

Jeg er en mand, der leder efter:    

Prøv en:

Prostata stimulation: Prostata stimulator
En dildo med realistisk udseende og følelse: Realistisk dildo
En dildo til anal brug: Anal dildo, Anal vibrator
En dildo med ekstra fylde: Stor dildoOppustelig dildo

 

Find den perfekte anal dildo

Noget af det vigtigste, du skal overveje, når du skal vælge en dildo, er formen, størrelsen og materialet , da det afgør hvor godt den kan ramme de helt rigtige steder og hvordan den føles at bruge. Derefter kan du kigge på om den har specielle træk, du skal bruge, f.eks. om den skal ha' en sugekop så du kan bruge den håndfrit og sidst, men ikke mindst, kan du overveje om du foretrækker en dildo med eller uden vibration. Hvis du foretrækker vibrationer, kan du også overveje hvor mange vibrationsmønstre du gerne vil ha' og om den skal bruge batterier eller være opladelig.

Form

Det kan være en fordel at vælge en mindre, glat dildo, hvis det er første gang du skal bruge en dildo, da den er enkel og nem at bruge. På den måde vænner du dig hurtigt til den og så kan du altid vælge en dildo med struktur efterfølgende, når du har vænnet dig til følelsen. Hvis dildoen skal bruges til penetrerende anal stimulation kan du vælge en dildo, der er meget lige i formen, mens en mere buet dildo eller prostata stimulator i et fast materiale, er bedre, hvis du ønsker stimulation af prostata.

Vil du gerne ha' en dildo, der ligner og føles som en rigtig penis? så bør du vælge en realistisk dildo. Vil du i hellere ha' en dildo der kan stimulere din prostata, så vælg en prostata stimulator i et fast materiale, der sikrer dig den nem og effektiv prostata stimulation.  

Størrelse

Når du skal vælge en dildo, er det godt at overveje om dit nye sexlegetøj skal være langt, kort, fyldigt eller smalt. Hvis du ikke tænder på tanken om at en fyldig dildo, bør du vælge en, der er mere beskeden i størrelsen. Hvis du på den anden side gerne vil ha' en dildo med mere fylde, kan vores alm. dildoer eller store dildoer være noget for dig. Du finder information om dildoens størrelse, både længde og diameter, i fanebladet 'Detaljer' på produktsiden. Vi anbefaler, at du altid tjekker dildoens størrelse, inden du køber den, da sexlegetøj kan syne større eller mindre på billeder, end det er i virkeligheden.

Materiale og fleksibilitet

Vælger du en dildo i et hårdt materiale som medicinsk plast, glas eller stål, er det nemt at målrette stimulationen til prostata. Særligt hvis du vælger en dildo af stål eller glas vil materialets overflade og tyngde vil give en noget anderledes følelse, sammenlignet med dildoer af f.eks. silikone og ABS. Stål og glas dildoer har også den fordel at de kan afkøles eller opvarmes.

Vælger du et fleksibelt men fast materiale som f.eks. silikone vil det oftest føles blødt og det vil både være nemmere at føre op og kræve mindre glidecreme. Silikonen tilpasser sig hurtigt din kropstemperatur og er desuden nem at rengøre.

Går du efter en dildo, der føles som en rigtig penis, bør du prøve en realistisk dildo, der er lavet så den føles næsten ligesom rigtig hud og så den ligner den ægte vare. Du kan se på produktbeskrivelsen om dildoen er realistisk formet, eller om den både er realistisk i form og følelse.

Har du brug for mere hjælp til at vælge den perfekte dildo?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde den helt rigtige dildo. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter

Filter

21 vare(r)

21 vare(r)