Sådan vælger du den rigtige anal dildo

Når du skal finde den dildo, der passer dig bedst, er det først og fremmest godt at overveje, hvad du skal bruge den til. Afhængigt af, om du skal bruge den til penetrerende anal stimulation eller til stimulation af prostata, vil det nemlig påvirke, hvilket materiale og hvilken form, der er bedst egnet. Hvad kunne du tænke dig?

Kom direkte til din kategori

Jeg er en mand, der leder efter:    

Prostata stimulation

En dildo med realistisk udseende og følelse

En dildo til anal brug

En dildo med ekstra fylde

 

Find den perfekte anal dildo

Noget af det vigtigste, du skal overveje, når du skal vælge en dildo, er formen, størrelsen og materialet. Det afgør, om  den kan ramme de helt rigtige steder, og hvordan den føles at bruge. Derefter kan du kigge på, om den har specielle træk, du skal bruge. F.eks. om den skal ha' en sugekop, så du kan bruge den håndfrit eller om du foretrækker en dildo med eller uden vibration. Hvis du foretrækker vibrationer, kan du også overveje, hvor mange vibrationsmønstre, du gerne vil ha' og om den skal bruge batterier eller være opladelig.

Form

Det kan være en fordel at vælge en mindre, glat model, hvis du er på udkig efter din første dildo,. Den må gerne være enkel og nem at bruge, så du hurtigt kan vænne dig til stimulationen. Bagefter kan du eksperimentere med nye strukturer eller former. Hvis dildoen skal bruges til penetrerende anal stimulation, bør du vælge en dildo, der er meget lige i formen. En mere buet dildo eller prostata stimulator i et fast materiale er bedre, hvis du ønsker stimulation af prostata.

Størrelse

Når du skal vælge en dildo, er det godt at overveje om dit nye sexlegetøj skal være langt, kort, fyldigt eller smalt. Hvis du ikke tænder på tanken om at en fyldig dildo, bør du vælge en, der er mere beskeden i størrelsen. Hvis du på den anden side gerne vil ha' en dildo med mere fylde, kan vores alm. dildoer eller store dildoer være noget for dig. Du finder information om dildoens størrelse fanebladet 'Detaljer' på produktsiden. Vi anbefaler, at du altid tjekker dildoens størrelse, inden du køber den. Sexlegetøj kan syne større eller mindre på billeder, end det er i virkeligheden.

Materiale og fleksibilitet

Vælger du en dildo i et hårdt materiale som plast, glas eller stål, er det nemt at målrette stimulationen til prostata. Særligt hvis du vælger en dildo af stål eller glas vil materialets overflade og tyngde vil give en noget anderledes følelse, sammenlignet med dildoer af f.eks. silikone. Stål og glas dildoer har også den fordel, at de kan køles ned eller opvarmes.

Du kan også vælge et mere fleksibelt materiale som f.eks. silikone. Det føles blødere og er oftest lettere at føre op. Silikonen tilpasser sig desuden hurtigt din kropstemperatur og er desuden nem at rengøre.

Går du efter en dildo, der føles som en rigtig penis, bør du prøve en realistisk dildo. De er lavet, så de føles næsten ligesom rigtig hud og ligner den ægte vare.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Amaysin (3)
baseks (2)
Doc Johnson (2)
Fleshlight (1)
Fun Factory (3)
Seven Creations (1)
Sinful (6)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Tantus (4)
Vixen Creations (2)
You2Toys (1)
Vis alle 29 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk