Obaie Under The Bed Bondage Sæt til Sengen

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Obaie Bondage Sæt til Sengen
 • Obaie Bondage Sæt til Sengen Håndled
 • Obaie Bondage Sæt til Sengen Ankel
 • Obaie Bondage Sæt til Sengen Emballage

Obaie Under The Bed Bondage Sæt til Sengen

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Forvandl dit soveværelse til et kinky bondage paradis med Obaie Under The Bed Bondage Sæt til Sengen.

  Længden på stropperne kan justeres, så bondage sættet passer under de fleste senge og madrasser.

  Polstrede manchetter for øget komfort. 

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Tilføj lidt krydderi til dit sexliv med blid bondage sættet Under The Bed fra Obaie, som nemt forvandler hvilken som helst seng til en kinky legeplads. Med justerbare manchetter og stropper, er dette det perfekte sted at starte for alle eventyrlystne par.

  Placer stropperne under madrassen, så manchetterne er synlige fra begge ender eller sider, afhængig af hvor bredt du har lyst til at sprede din partners lemmer. Påsæt de bløde manchetter omkring din partners håndled og ankler. Sæt dem herefter fast til sengestropperne med krogene.

  Eksperimenter med at fastspænde din partner enten med ansigtet op eller ned afhængig af jeres præferencer. De polstrede manchetter kan også bruges uden sengestropperne for en mere varierende leg.

  Tip! Tilføj et blindfold til jeres bondage leg for at introducere et overraskelseselement. Når din sub’s øjne er dækket, bliver alle andre sanser skærpet.

  Detaljer

  MATERIALE: Polypropylen, polyester og metal.
  LÆNGDE, STROPPER: Hver strop kan blive op til 146 cm.
  OMKREDS, HÅNDLEDS MANCHETTER: Op til 32 cm.
  OMKREDS, ANKEL MANCHETTER: Op til 36 cm.
  SPROG: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Så fedt!! Ekstremt nemt at lægge under madrassen og dejlig behagelige at have på! Gode stærke stropper! 5 ud af 5 herfra! :D
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Super godt køb til prisen, nemt at anvende, og flexibelt. Super fint kit til dobbeltsengen. Jeg har bredt vores ud under boxmadrassen så tyngden hjælper med at holde stroppern på plads og personen i dem immobil. Jeg har meget svært ved at se hvordan nogen kan syntes at sættet er for småt. Mit er spændt meget ind, både på midten og de fire stropper, før at de er spændt stramt nok op til at holde en person. Og her skal den stærke sig omkring 180x200 cm seng og 20 cm højde på box- og topmaddres. Jeg vil uden problemer kunne få det under og omkring hele sengen. Hvis man breder stroppern osv ud inden at man lægger det på, kan man se at benene er længere end armene og at midterstroppen skal være på langs af sengen. Når vi ikke bruger sættet bliver stroppern bare puttet under madrassen og gemt væk, men er stadig hurtigt og nemt at hive frem. Kvaliteten er meget god i forhold til prisen, og man kan bruge sættet på mange kreative måder da manchetterne er flytbare. Hvorvidt det er kinky er objektivt. For nogen er det vel? Jeg vil sige at det er et godt begynder sæt hvis man vil prøve bondage, og et super og praktisk produkt hvis man bare vil hygge sig lidt. Sættet har potentiale til at blive mere kinky hvis man evt. Skifter manchetterne eller fastgøre det bedre. Uanset hvad er det langt det nemmeste alternativ til at skulle bore kroge fast i vægge eller seng. Jeg syntes at det er et virkelig godt produkt til prisen og jeg vil klart anbefale det.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Det skal prøves igen! Vi har lige afprøvet vores nyindkøbte Obaie Under The Bed Bondage sæt. Det virkede helt efter hensigten og skal helt sikkert snart frem igen.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Super fint Som de andre skriver, super fint sæt til prisen, passer godt på en 160x200 seng, men en større seng bliver nok lidt trangt.

  Alt i alt ok sæt til små penge, kvaliteten er ikke fremragende, men er ret fint til almindelig “hverdags brug”
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Kæmpe hit! Dette sæt er simpelthen bare et hit herhjemme.

  Vi købte selerne sammen med en flogger, som vores første forsøg med den mere kinky side af sex, og vi er helt tændt. Selen ligger under vores madrasser, og kan lige hives frem, når stemningen bliver lummer. Manchetterne sætter godt fast om ankler og håndled, og hun kan ikke komme fri, uden at jeg løsner op. Remmene kan nemt nå hele vejen rundt om madrasserne i vores dobbeltseng, og der er stadig nok rem til at jeg kan lade dem være løse. Materialet virker holdbart, og man føler ikke at det nemt går i stykker. En rigtig god oplevelse, som klart kan anbefales. ;-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Kinky men discount Strop-sættet fungerer rigtig godt. Der rigelig længde på stropperne til en seng 140 cm i bredden. Det er super kinky!
  Selve manchetterne er desværre af laveste kvalitet, så de kan ikke rigtig tåle modstand, og de faldt af stroppen, allerede inden vi kom i gang. Beklager, men lav pris = lav kvalitet. That's life.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Vildt nemt og niver ikke i håndleddene! Den passede så fint til vores seng som er 200x180. Den ligger fast under sengen nu og i hvert hjørne er de bare lagt under topmadrassen, så de nemt kan hapses op til brug.
  Den er utroligt billig, kvaliteten taget i betragtning.
  Og både hun&han er enige om at den ikke niver og slider på den ubehagelige måde som andre manchetter og reb kan gøre ved håndleddene. Det var en uventet overraskelse! :) 4 min efter udpakning var den i brug.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Længde på snore for kort til en stor dobbelt seng Fedt produkt men havde problemer med at de var for korte til benene så måtter forlænge ellers et rigtig godt produkt
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Gode, men løsner sig undervejs Min partner formår at løsne stropperne op under vejs, hvis jeg ender med at prire hende for meget.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Vildt pirrende Pirrende, sexet, lækkert....har haft stor fornøjelse af det
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Meget kinky! Et must have, hvis man er til dominans! Det er ekstremt pirrende at være bundet fast og overladt til sin partners nåde. Sættet er nemt at bruge og i rigtig fin kvalitet, og så er det nemt at gemme væk under sengen, når man ikke bruger det.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  God kvalitet til fornuftige penge Super simpelt at bruge, utrolig komfortabel og prismæssigt fornuftig. Fantastisk.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  SÅ nemt og SÅ fedt! Hvorfor gøre noget mere kompliceret end det er? Det er er lige til at gå til, og man behøver ikke en brugsforvirring for at lure, hvordan man kommer igang. Både remme og manchetter er stærke og ikke til at komme ud af, så når man først ligger der, må man jo finde sig i, hvad man bliver udsat for. Sættet giver et hav af muligheder og der er til mange timers leg. Det scorer fuldt hus her fra os!
  5 5 1

  Du anmelder: Obaie Under The Bed Bondage Sæt til Sengen

  Hvordan vurderer du produktet? *


  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.