TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Bondage Manchetter

Herunder finder du vores store udvalg af bondage manchetter til både håndled og fodled. Manchetterne fås i flere forskellige slidstærke og holdbare materialer som fx læder, neopren og nylon. De er alle ideelle til intense bondage lege - nogle er for nybegynderen og andre for dig, der har mere erfaring inden for området. Alle manchetter her på siden, er af høj kvalitet. Vi har endda bondage kits der indeholder manchetter, blindfold og en paddle, så du kan komme godt i gang med bondage lege.

Uanset hvad du foretrækker, og uanset om du er ny eller øvet indenfor bondage og SM, så finder du dine nye manchetter her på Sinful.dk.

Bondage manchetter til fræk fetish fastspænding

Kinky date night med partneren kan ende i fastlåst stilling

Er du den friske og frække type så er bondage noget for dig. Du vil elske følelsen af at blive spændt fast mod din vilje eller måske vil du elske at spænde din partner fast til sengen, bordet gelænderet eller hvad I nu vil bruge til jeres frække fetish leg. Uanset hvad så skal du I bruge noget til at spænde hinanden fast med og her anbefaler Sinful manchetter. Det kan både være manchetter til håndleddene eller fodleddene. Det bestemmer i selv, vi har det hele på shoppen.

Hvis I kaster jer ud i fetish leg og bondage leg så er det vigtigt at I har talt om legen først og hvordan det skal fungere. Det er vigtigt at man er på samme side i forhold til hvem der bliver bundet og fastspændt og hvem der er den styrende og dominerende part. Bondage lege kan føles helt fantastisk, men det er vigtigt at man har grundreglerne på plads inden man går i gang. Især når man bruger manchetter til at binde og fastspænde hinanden. Man kan selvfølgelig også altid bruge stål håndjern til det, men så skal man i hvert fald huske at gemme nøglen et sikkert sted.

Bind mig og brug mig hele natten

Hvis du først har fået smag for blid bondage leg så vil du være helt solgt når vi skruer bissen på og går over i den mere hardcore BDSM stil hvor legene bliver mere kinky og fetish agtige end noget andet du har prøvet før. Bondage manchetter er stadig i spil til BDSM lege når det bliver hårdt, men de kan krydres ekstra meget, så det er bare med at komme i gang! Mangler du for eksempel et par håndleds manchetter til datenight så grib dem her.

Fodleds manchetter kan være yderst bekvemmelige hvis de skal sidde på hele natten, mens I leger og har jeres livs nat. Din partner, vil ikke have svært ved at fastspænde dig med fodleds manchetter fra Sinful. Alle vores bondage produkter er nemme at benytte og nemme og fastspænde. Du kan selvfølgelig også selv vælge hvilket materiale dine manchetter skal være i. Vi har både læder, neopren, nylon og metal manchetter, så bare rolig kære kunde. Vi har det hele på lager og det er bare med at komme i gang med at få det bestilt hjem. Bestil inden kl. 21 og så leverer vi det dagen efter.

Hvordan kommer vi i gang med bondage, SM og BDSM

Det er ret nemt. Det som man skal gøre sig af forarbejde hvis man kan kalde det for det, er: Tal om hvad I har af forventninger til hinanden og legen. Skal det vare hele natten eller skal i bare lege nogle timer for at komme ind i rollerne. Der er mange ting at tale om inden man går i gang med bondage og manchetter. Men det kan sagtens lade sig gøre. Og om legen skal indbefatte manchetter til håndled eller fodled det bestemmer I jo selv. Det der bare er vigtigt, det er at I vælger nogle produkter I har det godt med.

Det bliver først en katastrofe når forventningsafstemningen ikke bliver taget og man ligger i soveværelset og enten bliver slemt skuffet eller har fået brudt grænser. Derfor opfordrer vi også alle og enhver som overvejer at lege med manchetter at ringe til vores kundeservice for at få svar på alle de gængse spørgsmål som trænger sig på. Uanset hvad er det altid en god idé at søge råd og vejledning når man indtræder i bondage verdenen. Sinful kan kun varmt anbefale at man kaster sig ud det og køber noget sexlegetøj som gør noget godt for en selv og sin partner. Så afslutningsvis er der ikke meget mere at sige end at vi opfordrer til fræk og mere legende sex, men tal om det og vær sikre på hinanden inden I kaster jer ud i det.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS