TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Automatic Stroker Multispeed Onaniprodukt var 1

Automatic Stroker Multispeed Onaniprodukt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Få en anderledes onanioplevelse med Automatic Stroker, som er et pirrende vagina sleeve i et blødt materiale, der kan vibrere intenst omkring din penis.

Den invendige silikone struktur i sleevet har pirrende knopper og føles - hvis du bruger den sammen med en god vandbaseret glidecreme - utrolig realistisk.

Det interessante ved Automatic Stroker er, at den har en indbygget vibrator funktion. Du styrer vibrationerne med fjernbetjeningen, hvor du også kan indstille den indre struktur til at bevæge sig frem og tilbage på din penis. Tænd for vibrationerne og frem-og-tilbage funktionen separat, eller lad dem køre på samme tid, hvis du er til maksimal stimulation. 

Det bedste ved Automatic Stroker er, at du bare kan læne dig tilbage og nyde det hele uden at skulle bruge synderligt med kræfter. Brug blot din tommelfinger til at skrue på de to hjul på fjernbetjeningen.

Vask Automatic Stroker i varmt vand og sexlegetøjsrengøring, inden du bruger den første gang og ellers altid, hver gang du har har brugt den.

Da sleevet er lavet af silikone, skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med.  

Fjernbetjeningen bruger 4 x C batterier, som skal købes separat. Producenten anbefaler, at du tager batterierne ud, når den ikke er i brug, da du da vil kunne forlænge batteriernes levetid.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækker til prisen
Jeg har to eksemplarer af dette produkt og har haft dem i flere år. De virker begge endnu. To, fordi jeg ikke ville risikere, den udgik. Og fordi den forreste d... Læs mere
Per - 22. feb. 2016

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS