Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Automatic Stroker Multispeed Onaniprodukt var 1

Oversigt

Få en anderledes onanioplevelse med Automatic Stroker, som er et pirrende vagina sleeve i et blødt materiale, der kan vibrere intenst omkring din penis.

Den invendige silikone struktur i sleevet har pirrende knopper og føles - hvis du bruger den sammen med en god vandbaseret glidecreme - utrolig realistisk.

Det interessante ved Automatic Stroker er, at den har en indbygget vibrator funktion. Du styrer vibrationerne med fjernbetjeningen, hvor du også kan indstille den indre struktur til at bevæge sig frem og tilbage på din penis. Tænd for vibrationerne og frem-og-tilbage funktionen separat, eller lad dem køre på samme tid, hvis du er til maksimal stimulation. 

Det bedste ved Automatic Stroker er, at du bare kan læne dig tilbage og nyde det hele uden at skulle bruge synderligt med kræfter. Brug blot din tommelfinger til at skrue på de to hjul på fjernbetjeningen.

Vask Automatic Stroker i varmt vand og sexlegetøjsrengøring, inden du bruger den første gang og ellers altid, hver gang du har har brugt den.

Da sleevet er lavet af silikone, skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med.  

Fjernbetjeningen bruger 4 x C batterier, som skal købes separat. Producenten anbefaler, at du tager batterierne ud, når den ikke er i brug, da du da vil kunne forlænge batteriernes levetid.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækker til prisen
Per - 22. feb. 2016
Jeg har to eksemplarer af dette produkt og har haft dem i flere år. De virker begge endnu. To, fordi jeg ikke ville risikere, den udgik. Og fordi den forreste del kan løsne sig fra vibratordelen. Men det fungerer rigtig godt med fjernbetjeningen til de to former for stimulering. En dejlig kontant stimulering, der kræver en god glidecreme. Har du brug for kontant og kraftig stimulering, så kør den frem og tilbage med fuld knald på. Så garanterer jeg for et resultat. Men sørg for at tage batterierne ud efter brug og for at have nye batterier klar, når der skal skiftes. Et rigtig godt køb til prisen. Prøv den hvis du har brug for kraftig stimulering - og klarer det selv.

Automatic Stroker Multispeed Onaniprodukt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS