TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
baseks Red Galaxy Silikone Dildo 18 cm var 1

baseks Red Galaxy Silikone Dildo 18 cm

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

199,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
baseks Sexlegetøjs Rengøring 200 ml
99,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Udforsk en galakse af himmelsk nydelse med denne baseks Red Galaxy silikone dildo. Med denne pleaser får du en kosmisk penetration fra en glitrende, fast elsker, der er ivrig og klar til at forkæle dine indre nydelsespunkter.

Start dit kosmiske eventyr med en vandbaseret glidecreme for en nem indføring. Dildoen har en beskeden størrelse og er velegnet til begyndere såvel som erfarne dildo-elskere. Det markerede hoved stimulerer målrettet dine sensitive nerver. 

Den glatte dildo funkler flot og ser skøn ud på natbordet. Vil du have hænderne fri til at stimulere andre hotspots? Så brug sugekoppen til at fastgøre dildoen til en overflade, så den kan nydes håndfrit. Eller brug den til strap-on lege med din partner, når du placerer den i et harness.

Når du er færdig med at lege og er landet sikkert på jorden igen, kan du rengøre din dildo med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

 

MærkebaseksProduktvægt (g)216Fuld Længde (cm)18Indførbar Længde (cm)15.4Diameter (cm)3.5Primært MaterialeSilikoneFarveRødAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberPasser i harness, SugekopSprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, HollandskSKU26364
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS