Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd var 1

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd

Valgt Farve:
269,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Det smukke Tassel Choker halsbånd fra Maze by Bijoux Indiscrets giver dig mulighed for at være elegant og pirrende sensuel på samme tid.

Chokeren har et frækt pisk-lignende vedhæng i guldfarvede, solide metalringe, og sender tankerne i retning af Fifty Shades og BDSM, men på en så sofistikeret og diskret måde, at du sagtens kan bære det i byen.

Lad de 12 tynde haler på vedhænget glide pirrende hen over din partners krop, mens du har halsbåndet på, eller lad ham tage kontrollen og styre dig med et fast greb om halerne.

Er du eventyrlysten kan du bringe erotikken med dig. Til middag, på klub eller en hot date? Halsbåndet vil understrege din udstråling, mens du og din partner kan nyde tankerne om hvad det symboliserer for jer.

Fremstillet i 100% vegansk kunstlæder. Perfekt til dig nyder duften og følelsen af læder, men ønsker et produkt med fokus på dyrevelfærd.

Bijoux Indiscrets er kendt fra modeblade i hele verden.

MærkeBijoux Indiscrets
UndermærkeMAZE
Produktvægt (g)42
Omkreds (cm)27 | 41
Strækbar OmkredsJa
Primært MaterialePolyurethan
FarveSort
EgenskaberVegansk
SprogKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, Hollandsk, Portugisisk, Arabisk
SKU16081
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækkert materiale
Den lækre - 4. may. 2024
En lækker choker med guldringe og i et godt materiale. Det er god at have på. Vær opmærksom på at de lange snore skal rettes ud når den pakkes ud. Men ellers er den flot og føler mig super lækker med den på👌🏻
Wow
Subbb - 1. dec. 2020
Min mand går helt amok, når jeg tager den på. Dette er et must for at fuldende ethvert outfit. Denne får mig til at fųle mig sexet og giver mig et selvtillidsboost!
0
Sexet sexet sexet
Killing - 8. aug. 2019
Jeg har aldrig fųlt mig så sexet, som da jeg havde denne choker på. Blev mit yndlingssmykke, når jeg går i byen, og det gųr det isęr sexet, når man ved, at den også er blevet brugt til lidt mere frękke ting derhjemme;). Den får mig ikke kun til at fųle mig sexet, men den er også meget behagelig at have på. Lęderet er blųdt, og den er nem at justere rundt om halsen. Godt at vide, at det er vegansk kunstlęder. 10/10.
0
Halskęde/choker/snor/pisk i ét!
Louise - 16. jan. 2020
Dette var det produkt, jeg var mest begejstret for at få! Pakket i en meget flot, stilfuld lille ęske, og halskęden var ret enkel at sętte på med knopper til at skubbe gennem hullerne, isęr hvis nogen gųr det på dig. Og du kan bruge den på så mange forskellige måder: som halskęde, snor eller pisk! Du kan endda vikle "piskedelen" rundt om din hånd og stramme for mere effekt. Rigtig godt kųb, som jeg ikke fortryder!
0
En dejlig afveksling
Anonymous - 13. mar. 2024
En dejlig opkvikker til soveværelset, hvor den ene kan trække den anden tæt til sig med et let træk.
Maskinoversat fra sinful.fi
Det er varmt!
Anonymous - 13. mar. 2024
En fantastisk krave med en smuk lukning. Hvis der var flere fastgørelseshuller, ville jeg give den 5 stjerner. Høj kvalitet, luksuriøs fornemmelse og smuk som et smykke om halsen.
Maskinoversat fra sinful.fi
Fin krave
Anonymous - 13. mar. 2024
Et imponerende halsbånd. Læderstropperne var blevet helt krøllede i pakken, hvilket er forståeligt, men det er værd at tage sig tid til at lægge dem under noget tungt for at rette dem ud inden brug. Jeg er en kvinde af normal størrelse, og halsudskæringen stikker ret meget ekstra ud fra nakken, når låsen sættes på, så den bør forkortes lidt for at få den til at se pæn ud.
Maskinoversat fra sinful.fi
Meget glad
Anonymous - 13. mar. 2024
Super flot, sexet og hurtig levering.
Maskinoversat fra sinful.se
Meget stilfuldt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig flot og sexet. Ville gerne have haft et hul mellem den sidste og næstsidste, da den var meget stram på den inderste og lidt for stor på den næstsidste. Anbefales i det store hele!
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS