TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd var 1

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd

På lager

Levering: 1-3 hverdage

269,00 kr.
Inkl. moms
Vælg Farve

Oversigt

Det smukke Tassel Choker halsbånd fra Maze by Bijoux Indiscrets giver dig mulighed for at være elegant og pirrende sensuel på samme tid.

Chokeren har et frækt pisk-lignende vedhæng i guldfarvede, solide metalringe, og sender tankerne i retning af Fifty Shades og BDSM, men på en så sofistikeret og diskret måde, at du sagtens kan bære det i byen.

Lad de 12 tynde haler på vedhænget glide pirrende hen over din partners krop, mens du har halsbåndet på, eller lad ham tage kontrollen og styre dig med et fast greb om halerne.

Er du eventyrlysten kan du bringe erotikken med dig. Til middag, på klub eller en hot date? Halsbåndet vil understrege din udstråling, mens du og din partner kan nyde tankerne om hvad det symboliserer for jer.

Fremstillet i 100% vegansk kunstlæder. Perfekt til dig nyder duften og følelsen af læder, men ønsker et produkt med fokus på dyrevelfærd.

Bijoux Indiscrets er kendt fra modeblade i hele verden.

MærkeMazeProduktvægt (g)42Primært MaterialePolyurethaneFarveSortEgenskaberVeganskSprogKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, Hollandsk, Portugisisk, ArabiskSKU16081
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Wow
Min mand går helt amok, når jeg tager den på. Dette er et must for at fuldende ethvert outfit. Denne får mig til at fųle mig sexet og giver mig et selvtillidsbo... Læs mere
Subbb - 1. dec. 2020
Sexet sexet sexet
Jeg har aldrig fųlt mig så sexet, som da jeg havde denne choker på. Blev mit yndlingssmykke, når jeg går i byen, og det gųr det isęr sexet, når man ved, at den ... Læs mere
Killing - 8. aug. 2019
Halskęde/choker/snor/pisk i ét!
Dette var det produkt, jeg var mest begejstret for at få! Pakket i en meget flot, stilfuld lille ęske, og halskęden var ret enkel at sętte på med knopper til at... Læs mere
Louise - 16. jan. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS