Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

BDSM Halsbånd

Understreg hvem der har magten og kontrollen ved at spænde et halsbånd fast på din partner eller slave. Et BDSM halsbånd er perfekt til binde og dominanslege. Du finder halsbånd i flere forskellige designs og materialer. Vi har fx halsbånd i både neopren og læder, med eller uden nitter og med eller uden snor.

Fetish BDSM halsbånd til dominanslege

Bondage halsbånd til kinky og fræk fetish leg

Uanset om du søger et kinky BDSM halsbånd til fræk fetish leg eller om det bare skal være et stille og roligt SM halsbånd til noget dominans leg, så finder du det hele lige her på sinful.dk.

En ægte BDSM entusiast ved godt, at der skal et halsbånd på partneren en gang imellem for lige at holde vedkommende nede på jorden og i kort snor. Og om det skal være et SM halsbånd med eller uden snor, så skal vi nok finde ud af det. Det kan også være du er mere til et metal halsbånd og med et dertilhørende lænkesæt hvor du kan sætte metal kæder fast. Så kan du for alvor udnytte din partner seksuelt og ydmyge inden for rimelighedens grænser.

BDSM halsbånd er blevet meget populære i den seneste tid fordi det er blevet mere normalt at udøve sadomasochisme og fetish genren. Derfor har vi ved Sinful også oplevet en større efterspørgsel på de frække halsbånd som indbyder til fræk dominans leg.

Og det stopper ikke her. For BDSM halsbåndene er både fremstillet i læder, neopren og de kan købes med og uden gitter og med og uden snor. Snoren kan varmt anbefales hvis du finder det pirrende og frækt at gå tur med din partner derhjemme eller i skoven.

Hvilke BDSM halsbånd skal jeg vælge

Hvis du er helt på bar bund i forhold til, hvilket halsbånd du skal vælge til dig selv eller din partner, så vil vi anbefale at du starter ud med et uden alt for meget pynt og accessories på.

De fleste vælger et SM halsbånd uden snor og i almindelig læder til en start. Dette giver en udmærket følelse af at være fræk og kinky, og man behøver som begynder fetischist ikke mere end bare lidt læder for at komme i stemning. Det er først, når man bliver hardcore, at det for alvor bliver sjovt og frækt.

Og hvis man er blevet hardcore fetischist, vil vi anbefale at BDSM genren og kategorien bliver udforsket til fulde. Vores SM sortiment er kæmpestort og der er virkelig noget kinky sexlegetøj imellem.

Hvis man for eksempel finder det meget frækt og tænder på at ydmyge sin partner eller måske at blive ydmyget, så skal man købe et BDSM halsbånd med snor. Så kan man gå tur med sin partner eller selv blive luftet samt føle magtfølelsen på sig selv eller måske udøve den på sin partner. Egentlig er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor langt man kan gå i BDSM genren. Selvfølgelig inden for loven og så længe der er samtykke, men er partneren med på det, er det meste jo tilladt.

Leger du derhjemme eller er du klubmenneske?

Lige meget hvor man udøver sine fantasier omkring fetish, BDSM, dominans og SM så skal man have det rigtige udstyr og sexlegetøj til formålet. Dette kan Sinful hjælpe med. Vi har et kæmpe sortiment af sexlegetøj indenfor BDSM og fetish genren som du kan bruge både derhjemme og nede i klubben.

I Danmark, og udlandet selvfølgelig, skyder masser af nye Swingerklubber op, og i disse klubber er det meste tilladt. Derfor kan man også komme til at udleve sine inderste fantasier med mennesker, som deler samme begejstring omkring fantasien.

Så hvis du er på udkig efter et sted hvor du kan udfolde dig seksuelt og udleve dine fantasier omkring BDSM, så er du måske klub menneske uden at du selv vidste det. Og du kan ikke komme tomhændet ned i klubben. Derfor bør du kigge lidt nærmere på vores BDSM halsbånd. De fås som sagt både i læder og neopren og med forskellig dekoration på disse.

SM genren er i rivende udvikling, så det bliver spændende at se, hvilke nye fetish produkter og BDSM halsbånd, der kommer online på shoppen her på sinful.dk. Vi glæder os i hvert fald og er klar på at servicere dig med nye produkter til legeværelset eller soveværelset.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS