Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugekop 18 cm var 1

Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugekop 18 cm

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
1.295,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Vil du gerne have en pirrende onanioplevelse med en realistisk dildo, der føles og synes præcis ligesom en rigtig penis - bare bedre? Så er Vixen Creations Mustang VixSkin et godt valg.

Den håndlavede dildo fra det kendte brand Vixen er lavet af silikone af den højeste kvalitet. Sugekoppen kan sættes fast på alle glatte, flade overflader, så du har mulighed for at gå på opdagelse med dine hænder under legen.

Dildoen har en fast kerne, men en blød overflade, der mærkes præcis som den ægte vare. Det markerede penishoved og de detaljerede årer langs skaftet bidrager yderligere til den autentiske oplevelse.

Vixen Creations Mustang VixSkin er fremstillet i USA. Den kan føres 16,5 cm ind og har en diameter på 3,6 cm på den bredeste del. Dildoen kan bruges sammen med et harness.

MærkeVixen Creations
Produktvægt (g)225
Primært MaterialeSilikone
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Realistisk, Sugekop
SprogEngelsk
SKU15566
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dildoen jeg har ledt efter!
Amanda - 5. feb. 2022
Ønskede en dildo der kom så tæt på den ægte vare som muligt, og den her er den bedste jeg har prøvet. Mustangen er nok den som også størrelses mæssigt er tilsvarende normen.
Fantastisk naturlig dildo
S&A - 27. dec. 2018
Vi købte denne dildo til par-hygge i sengen. Min kone har ikke rigtig fundet sig til rette med andre dildoer vi har prøver da de har føles ubehagelige. Denne her er dog et stort hit da den er så naturtro at man næsten ikke skulle tro det. Vi bruger den til forspil eller til at give hende g-punktsorgasme. Vi kan varmt anbefale den!
Fantastisk
Jyygelis - 5. jan. 2021
Svaret på mine bųnner
0
Prisen vęrd!
Polly - 14. oct. 2020
Jeg bestilte produktet efter at have lavet research online om de bedste dildoer, og jeg blev ikke skuffet! Mustangen har et robust interiųr og en blųd overflade, som gųr den skånsom at bruge, men samtidig virkelig tilfredsstillende. Silikonematerialet fųles godt, afgiver ikke noget i kroppen og kan også desinficeres ved kogning. Det flerfarvede mųnster er velegnet til generte personer eller endda til leg mellem kvinder, da dildoen ikke ser så realistisk ud. Hvis den smųres ordentligt, gnider materialet heller ikke på de mest fųlsomme steder, hvilket nogle gange havde vęret et problem for mig. Sugekoppen er ikke et helt så godt designet som nogle af de andre produkter, og jeg fik den ikke til at sidde ordentligt på vęggen, men personligt har det ikke vęret et problem. Jeg vil også anbefale den til andre, og jeg vil også anbefale det til en omgangskreds, hvis nogen leder efter en god dildo!
0
Uovertruffen kvalitet
Y&S - 9. may. 2021
Meget dejligt både vaginalt og analt (mod prostata). Ren tekstur, nem at indsętte, da den ydre tekstur er blųd med en fast kerne. Realistisk. Intet der gnider. Komfortabel stųrrelse analt, da det fųles godt uden at kręve stųrre udstrękning. Har ingen klager. Kųb det!
0
Vixen = Kvalitet
Babydoll - 29. jul. 2020
Vixen creations har helt klart min yndlingsdildoserie. Havde Maverick fųr. Personligt syntes jeg denne var lidt for smal, nęste kųb bliver nok Bandit. Men kvalitet koster.
0
Glat og behagelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Den her er glat og dejlig at bruge. Rigtig god almindelig dildo med vixen's singature softness
Maskinoversat fra sinful.no
Den bedste dildo, jeg nogensinde har haft!
Anonymous - 4. jan. 2022
Jeg har haft nogle blandede erfaringer med sexlegetøj og har prøvet en hel del (også dyre), som ikke har fungeret for mig. Men så stødte jeg tilfældigvis på en stærk anbefaling af denne dildo, og efter lidt research besluttede jeg mig for at bestille den. Jeg må virkelig tage hatten af for den! Den er utrolig blød, men hård på samme tid, og den "tager" godt imod glidecreme. Det føles meget ægte og realistisk, og ikke smertefuldt og hårdt, som nogle materialer og produkter kan være. Jeg tror ikke, at nogen vil fortryde at købe dette. Det er investeringen værd!
Maskinoversat fra sinful.no
Mustang
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg købte en dildo til min kæreste i gave. Dildoen er nu blevet testet alene og sammen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Første gang hun så dildoen, kunne hun ikke lade være med at teste den. Første gang prøvede vi mustangen, og da dildoen med slideren gled ind, tog det ikke lang tid at se, at den virkede. Størrelsen og formen var helt rigtig, og den gned på alle de rigtige steder. For dem, der kan lide den større, gå efter den større. For os var dette et knapvalg. Kvalitetsprodukt, vil anbefale!
Maskinoversat fra sinful.fi
Fantastisk produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne dildo er meget realistisk med en blød glans og blød yderside og en hårdere inderside. Du kan bevæge din krop på alle måder, uden at det gør ondt (som hårdere dildoer gør). Den kan varmt anbefales og er prisen værd.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS