Erfaren anallegetøj

Er du klar til at gå et skridt videre med dine frække oplevelser, så prøv vores store udvalg af frække produkter her fra siden. Erfaren anallegetøj udfordrer dig endnu mere og giver samtidig en mere fyldig, intens og pirrende stimulation, som du med sikkerhed vil elske. Alle vores frække produkter her på siden kan hjælpe dig med at tage dine nydelser til helt nye og ekstra frække højder.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
Batteridrevet (5)
Bejeweled (6)
Fjernbetjent (6)
Inflatable (2)
Opladelig (9)
Passer i harness (1)
Splashproof (1)
Suction Cup (4)
Vandtæt (15)
Vibrating (14)
Materiale
ABS-plast (3)
Glas (1)
Rustfrit Stål (1)
Silikone (27)
Stål (3)
TPR (3)
Mærke
Dorcel (3)
Fun Factory (4)
Joydivision (1)
Le Wand (1)
Lelo (2)
LELO (2)
Malesation (1)
Nexus (4)
Nexus (1)
Perfect Fit (3)
Rocks Off (4)
Sinful (9)
Tantus (4)
TOYJOY (1)
XOUXOU (1)
Vis alle 38 produkter
Du har set 38 af 38 produkter

Erfaren anallegetøj til øvede brugere

Hvad er erfaren anallegetøj?

Eftersom du har klikket dig ind på denne side, så gætter vi på, at du har prøvet denne form for stimulering før og ved, hvor dejligt det kan være. Uanset om du har prøvet det alene eller sammen med en partner, så har du sandsynligvis fået blod på tanden, og nu er du klar på endnu mere nydelse.

Og bare rolig, vi forstår dig godt. Denne fantastiske form for stimulering er noget som alle kan have glæde af. Både kvinder og mænd, ældre og yngre, nybegyndere og erfarne. Det er dog vigtigt, når du bruger sexlegetøj, at du vælger det, som passer til dit niveau, så du hverken får for lidt eller for meget stimulering. Denne side indeholder erfaren anallegetøj, som er til dem, der har prøvet det flere gange før, men nu trænger til nye udfordringer.

Men hvad indebærer erfaren anallegetøj egentlig? Som ofte er produkterne til erfarne lidt bredere og/eller længere end det, som du finder til de mere uprøvede. De er derfor lidt mere udfordrende for den modtagende part, men det kan til gengæld føles endnu dejligere end mindre størrelser, som ikke giver nok stimulation for de erfarne brugere.

Prøv analsexlegetøj for øvede

Større produkter betyder mere fylde, som kan føre til mere nydelse. Anus gennem nemlig på tusindvis af nerveender og flere erogene zoner, som kan give stor nydelse, når de stimuleres. Men det kræver derimod, at man er vant til denne form for stimulering. Derfor er det vigtigt, at du først bevæger dig ud i analsexlegetøj for øvede, når du føler du er klar til nye udfordringer.

Det behøver ikke at være en unaturligt stor overgang, når du bevæger dig ud i analsexlegetøj for øvede. De små plugs har typisk en diameter på ca. 2,5 cm, mens de mellemstore er på ca. 3,5 cm. En stigning på 1 cm lyder måske ikke så markant og ser sandsynligvis ikke så anderledes ud, men dit anus vil med sikkerhed opleve den lille stigning, som en stor forskel.

Hvis du ikke vil øge bredden, så kan du i stedet øge længden. Det kan du med fordel gøre med kuglerne, som er en populær variant blandt de personer der eksperimenterer med analsexlegetøj for øvede. Kuglerne behøver ikke være særlig store, da det er længden på kæden, der gør hele tricket.

Leg med prostataen og med hinanden

I vores kategori med erfaren anallegetøj kan du vælge mellem mange forskellige produkter. Vi har noget, som kan bruge af både kvinder og mænd, mens andet mest henvender sig til sidstnævnte. Det er for eksempel vores udvalg af prostata sexlegetøj, der kan give mænd helt nye seksuelle oplevelser - både under onani og samleje. Det er lidt ligesom plugs. De kan dog bruges af både mænd og kvinder, men de kan også bæres af begge køn under onani og samleje. Nogle af vores erfaren anallegetøj har også indbygget penisringe, som kan give begge parter en øget stimulering under de hede studer i soveværelset.

Uanset hvad du vælger fra det store udvalg her på siden, så er det vigtigt at du husker glidecreme. Og gerne den gode tykke udgave, der er beregnet til stimulation bagtil. Men det ved du sikkert allerede alt om, når du har erfaring med denne form for stimulation i forvejen. Eller det håber vi i hvert fald, for glidecreme er bare vigtigt - og det giver dig de bedste betingelser for en sikker, god og behagelig oplevelse.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk