Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vixen Creations Tristan 2 Butt Plug var 1

Vixen Creations Tristan 2 Butt Plug

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
599,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Drømmer du om at blive fyldt helt ud bagtil og opleve de vildeste orgasmer, så er Vixen Creations Tristan 2 et godt valg.

Butt pluggen er designet af anal sexlegetøjseksperten Tristan Taormino. Den har et ergonomisk design, der sikrer en perfekt pasform både under sololeg og samleje.

Pluggen er en større, længere og tykkere version af den kendte Tristan 1. Den er ideel til dig, der har erfaring med anal stimulation, og som ønsker en endnu vildere og mere intens oplevelse.

Vixen Creations Tristan 2 er håndlavet i USA. Den har en diameter på hele 5,3 cm på det bredeste sted og kan føres 9 cm ind. Butt pluggen kan bruges i et harness.

MærkeVixen Creations
Produktvægt (g)199
Primært MaterialeSilikone
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug
SprogEngelsk
SKU11718
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk fyldig
Jack - 19. sep. 2019
Tristan 2 er klart én af de bedre plugs jeg har - indføringen er en nydelse for sig. Størrelsen er god, materialet i top og den er klart at anbefale hvis man ønsker at sidde med den i. lidt svær at kontrollere når man går rundt, kræver lidt øvelse...
Dejlig fyldig
Brian - 21. jul. 2019
Denne plug har en dejlig udformning og er ok fyldig. Det er dog ikke en man kan gå rundt med da den hurtigt smutter ud af sig selv. Da det egentlig var det jeg købte den for lever den ikke helt op til mine forventninger. Størrelsen er super og materialet er ok behageligt.
Til dem, der kan lide det stort!
Odin - 3. sep. 2018
Den glider ikke på plads med det samme, du skal bruge lidt tid på det. God til, hvad den er beregnet til. Når den er på plads, er den behagelig og fylder, og den sidder godt.
0
Vidunderlig.
Johan - 30. jun. 2020
Min kone kųbte denne til mig for et par uger siden og vil ikke tage den ud, så lęnge der ikke kommer noget stųrre ind. Den brede hals kan give den lyst til at gå ud, men det lųses nemt ved at have stropper på, da de holder den på plads. Fordi basen er så stor, kan man se den gennem bukser, hvilket kan gųre det lidt svęrt på arbejdet, men synes det er spęndende, da flere af min kones elskere er mine kollegaer.
0
Bare uimodståelig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Min mand og jeg havde længe ledt efter en plug med en ret moderat diameter, der kunne monteres i en sele, og her er den endelig. Tristan 2. af navnet har alt for at behage, fordi dens tekstur kombinerer blødheden og fastheden fra Vixen. Selvfølgelig bruger vi den begge 'konventionelt', men som pegging-entusiaster foretrækker vi den endnu mere, når den bruges sammen med min Joque-sele, som tilskynder til tætte, kraftfulde gangarter... Jeg vil ikke gå i detaljer her. :-) Det eneste, du skal vide, er, at dens aerodynamik gør den til en fornøjelse at ride på.
Maskinoversat fra sinful.fr
Godt med en, der ikke er for lang
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg ledte efter en plug, der var grov nok til længere brug under tøjet, og denne passer mig godt. Det er perfekt, at den ikke er så lang. Og at den har en ordentlig fod. Stramt undertøj, g-streng, træningstights eller lignende vil hjælpe med at holde den på plads!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS