Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vixen Creations VixSkin Goodfella Dildo 15 cm var 1

Vixen Creations VixSkin Goodfella Dildo 15 cm

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
999,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Få den ultimative harness oplevelse med Goodfella Dildoen fra det populære kvalitetsmærke Vixen Creations.

Afstanden mellem kugler og base gør dildoen særligt velegnet til jeres strap-on eventyr, selvom den naturligvis giver lige så stor tilfredsstillelse uden harness (harness købes separat).

Med sine 15 cm indførebare længde og lette krumning er Goodfella perfekt til dig, som ønsker perfekt nydelse enten vaginalt eller analt uden at gå amok i længde og fylde.

Vixen dildoer er kendt som dildoernes Rolls Royce og er det tætteste, du kommer på følelsen af “den ægte vare”.

Perfekt balance mellem blød overflade, fleksibel positur og indre hårdhed, så den føles naturlig og behagelig at benytte uden at gå på kompromis med den vigtige stimulering.

Sammen med VixSkin silikonen understreger det markerede penishoved, de vellignende årer og flotte kugler den naturtro følelse.

Håndlavet i USA.

MærkeVixen Creations
Produktvægt (g)316
Primært MaterialeSilikone
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Realistisk
SprogEngelsk
SKU17292
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hvis du leder efter en dildo der kan føles som en rigtig penis, så den lige dig!
Mia - 26. may. 2022
Jeg har i lang tid ledt efter dildoer, som føles rigtig godt. Det har været svært at lede efter den rigtig, især når vi taler om materiale og kvalitet. Men jeg har igennem youtube, opdaget dette mærke, og har hørt fra mange at den har givet dem en god oplevelse inden for nydelse, og stimulation. Ud fra min bedømmelse, efter jeg købte den, har jeg selv oplevet hvor dejlig den er når jeg bruger den, især nu hvor materiale føles rigtig dejligt,. Under brug oplever jeg at få en god G punkts orgasme, men også at hele min skedegang bliver stimuleret, på en dejlig måde..Og det har jeg ikke oplevet med andre dildoer. I forhold til prisen; synes jeg du betaler godt for materiale og kvaliteten. Til sidst: Jeg vil rigtig gerne investere i flere af deres produkter engang, når jeg for lyst til prøve en anden dildo fra serien.
Den skal man ha'
stina - 3. jun. 2019
Vi bruger den her i vores harness. Den passer perfekt og hældningen på dildoen, gør den meget nemmere at bruge. kæmpe hit!
Penis med testikler
Tomof Finland - 22. sep. 2017
Her er en penis, der ikke gųr ondt, en flot kurve, der rammer G-punktet. Den intensiverer også samlejet forrygende, uden at nogen af os skal blive ved med at passe på. Når boldene svinger, venter du ikke på den rigtige? Personligt ville jeg have savnet Caramells farve. Overfladen fųles ujęvn, men man vęnner sig til det. Håndtaget på produktet er hårdt, og hovedet er blųdt. Dette er en ledsager, der er prisen vęrd. Som udgangspunkt kan du bruge den som sele selv på dine bukser, så du er klar til jobbet. Det kunne have vęret tykkere, men boldfunktionen er fųrsteprioritet. Dette er et godt sted at starte.
0
Meget dårlig kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget klæbrig, dårlig kvalitet
Maskinoversat fra sinful.co.uk
Fremragende
Anonymous - 11. feb. 2022
Meget realistisk produkt, vi er meget tilfredse
Maskinoversat fra sinful.fr
Dyrt! ......Mais topissime!...
Anonymous - 13. mar. 2024
Ideel størrelse, og det er allerede et godt stort stykke ... Super realistisk, ekstra blød silikone, hvilken lykke ... Lidt lugt, og materialet er lidt klistret, når det er tørt, men ikke noget alvorligt i betragtning af den nydelse, det giver... Ingen sugekop, ærgerligt, men den kan bruges med en sele... Prisen (euroen) er virkelig det værd, men den er endnu ikke refunderet af NHS...
Maskinoversat fra sinful.fr
En åbenbaring ;-)
Anonymous - 13. mar. 2024
Levering til tiden i en perfekt tilpasset pakke. Tusind tak for det. Goodfella var simpelthen mesterlig i sin evne til at give os glæde. Dens overordnede udseende, bløde tekstur og moderate størrelse gjorde det muligt for os at bruge den i en time uden at blive trætte af den. Vi vil skynde os ud og bestille en ny til dig, i virkeligheden "Buck". Min bæltedildo og min mand venter bare på ham. :-)
Maskinoversat fra sinful.fr
Høj kvalitet
Anonymous - 1. sep. 2022
Produktet har en høj kvalitet og er blødt at røre ved. Det samler dog let støv og fnug på overfladen, men er let at rengøre.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS