TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vstroker Virtual Sex System til Fleshlight var 1

Vstroker Virtual Sex System til Fleshlight

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vstroker Virtual Sex System er et innovativ produkt, der giver dig mulighed for at sætte dit præg på en lang række virtuelle pornofilm, der udspiller sig på din computerskærm. Vstroker bruger samme teknologi, som den vi kender fra f.eks. computerspil.

Vstroker kan kobles til din Fleshlight så du kan synet og lyden fra Vstroker filmen samtidig med Fleshlightens bløde sleeve. Under filmens interaktive scene kan du overføre dine bevægelser til computerskærmen, hvor sexede piger vil blive stimuleret med samme tempo, som du bevæger din Fleshlight i. Dine fantasier får en helt ny dimension, fordi det er dig, der styrer slagets gang på skærmen - det er det tætteste du kommer på at være der selv! Hver film indeholder en intro scene, 8 interaktive scener og en klimaks scene.

Når du køber Vstroker får du et 14 dages GRATIS medlemsskab til www.Vstroker.com. På sidens member area kan du downloade to film gratis, og du udvælger og downloader selv den video, og den pige, som du ønsker skal være en del af din sex-oplevelse. Ønsker du flere videoer, kan de tilkøbes.

For at benytte dig af de 7 dages gratis medlemskab skal du bruge den webadresse, der står i folderen, når du modtager din Vstroker. Når de 7 dages gratis medlemskab er ovre, koster medlemskabet ca. 30 euro om måneden og for det beløb kan du downloade et ubegrænset antal videoer til din computer. Markedet for virtuelle videoer udvikler sig hele tiden, og der kommer hele tiden nye til.

Vstroker fungerer ved, at du udskifter den med Fleshlightens låg, som sidder i bunden. Denne vil så trådløst overføre dine bevægelser ved hjælp af det medfølgende Vstroker USB-stik, der kan række op til ca. 10 meter.

Sådan bruger du Vstroker Virtual Sex System:

- Sæt de medfølgende batterier i Vstroker. 

- Skru bunden af din Fleshlight, og sæt Vstroker på i stedet for. Obs! Vstroker kan også bruges separat, men du får den bedste oplevelse ved at bruge den sammen med din Fleshlight. 

- Sæt det medfølgende USB-stik i din computer og tillad din computer at downloade softwaren.

- Tænd for Vstroker på den lille sorte knap. Den vil lyse, når den er forbundet til din computer.

- Brug nu din Fleshlight, som du normalt gør.

- Sæt dvd'en i computeren eller dowload en video fra Vstroker.com, inden du går igang.

Medfølger: Vstroker (består af to dele, som begge skrues på Fleshlight), 2 dvd film der kan bruges sammen med Vstrokeren, USB-stik. 2 AAA-batterier, 7 dages gratis medlemskab til Vstroker.com og promotional CD. Obs! Fleshlight medfølger ikke, den skal købes separat.

Krav til din computers styresystem: Windows System XP/XP64/Vista/Vista64/7 OS eller nyere. Der kan forekomme forsinkelser mellem Vstrokerens bevægelser og bevægelserne i filmen, afhængigt af din computers ydeevne.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS