Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vstroker Virtual Sex System til Fleshlight var 1

Vstroker Virtual Sex System til Fleshlight

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vstroker Virtual Sex System er et innovativ produkt, der giver dig mulighed for at sætte dit præg på en lang række virtuelle pornofilm, der udspiller sig på din computerskærm. Vstroker bruger samme teknologi, som den vi kender fra f.eks. computerspil.

Vstroker kan kobles til din Fleshlight så du kan synet og lyden fra Vstroker filmen samtidig med Fleshlightens bløde sleeve. Under filmens interaktive scene kan du overføre dine bevægelser til computerskærmen, hvor sexede piger vil blive stimuleret med samme tempo, som du bevæger din Fleshlight i. Dine fantasier får en helt ny dimension, fordi det er dig, der styrer slagets gang på skærmen - det er det tætteste du kommer på at være der selv! Hver film indeholder en intro scene, 8 interaktive scener og en klimaks scene.

Når du køber Vstroker får du et 14 dages GRATIS medlemsskab til www.Vstroker.com. På sidens member area kan du downloade to film gratis, og du udvælger og downloader selv den video, og den pige, som du ønsker skal være en del af din sex-oplevelse. Ønsker du flere videoer, kan de tilkøbes.

For at benytte dig af de 7 dages gratis medlemskab skal du bruge den webadresse, der står i folderen, når du modtager din Vstroker. Når de 7 dages gratis medlemskab er ovre, koster medlemskabet ca. 30 euro om måneden og for det beløb kan du downloade et ubegrænset antal videoer til din computer. Markedet for virtuelle videoer udvikler sig hele tiden, og der kommer hele tiden nye til.

Vstroker fungerer ved, at du udskifter den med Fleshlightens låg, som sidder i bunden. Denne vil så trådløst overføre dine bevægelser ved hjælp af det medfølgende Vstroker USB-stik, der kan række op til ca. 10 meter.

Sådan bruger du Vstroker Virtual Sex System:

- Sæt de medfølgende batterier i Vstroker. 

- Skru bunden af din Fleshlight, og sæt Vstroker på i stedet for. Obs! Vstroker kan også bruges separat, men du får den bedste oplevelse ved at bruge den sammen med din Fleshlight. 

- Sæt det medfølgende USB-stik i din computer og tillad din computer at downloade softwaren.

- Tænd for Vstroker på den lille sorte knap. Den vil lyse, når den er forbundet til din computer.

- Brug nu din Fleshlight, som du normalt gør.

- Sæt dvd'en i computeren eller dowload en video fra Vstroker.com, inden du går igang.

Medfølger: Vstroker (består af to dele, som begge skrues på Fleshlight), 2 dvd film der kan bruges sammen med Vstrokeren, USB-stik. 2 AAA-batterier, 7 dages gratis medlemskab til Vstroker.com og promotional CD. Obs! Fleshlight medfølger ikke, den skal købes separat.

Krav til din computers styresystem: Windows System XP/XP64/Vista/Vista64/7 OS eller nyere. Der kan forekomme forsinkelser mellem Vstrokerens bevægelser og bevægelserne i filmen, afhængigt af din computers ydeevne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
fantastik
C.L. - 14. sep. 2016
godt tilbehør til din fleshlight. og hvis du også har en varme til fleshlighten så gør det oplevesen enu mere realistisk. jeg kan kun sige en ting køb den
God oplevelse
H. P. - 25. jun. 2013
Efter lang tids overvejelse købte jeg til sidst Vstroker og jeg var meget spændt på hvordan den ville være. Jeg synes faktisk den gør det meget godt, både med indholdet og synkroniseringen. Den er dog ikke helt glad for meget hurtige skift i tempoet, så har den lidt svært ved at følge med. Jeg kan godt lide at man selv kan vælge de film man har lyst til og jeg glæder mig til at prøve den nye film med to piger. Jeg er godt tilfreds og synes det er en god måde at få en endnu bedre oplevelse med min Fleshlight.
Værd at vide inden køb!
Simon - 20. jun. 2013
Jeg har eget Vstrokeren i snart 2 måneder og jeg syntes lige jeg ville gøre andre interesserede opmærksomme på hvordan produktet egentligt er: Abonnement eller købe-film: Brug den websadresse der står i den folder, der følger med, for hvis du går direkte til Vstroker.com skal man købe en prøveperiode. Registeringen forudsætter at du samtidigt registrerer dig til et abonnement som begynder når prøvetiden er ovre. Videoerne virker så længe man har et aktivt abonnement. Man kan også købe filmene enkeltvis, i stedet for at bruge abonnement, men så er udvalget af film mindre. Videoerne: Jeg oplevede Vstrokeren og videoen ikke fulgtes særlig godt ad, medmindre jeg selv sad og prøvede at finde den helt rette indstilling og ændrede min hastighed så den kom til at passe med videoen, men det var svært at opnå og det krævede for meget fokus. Det kan se lidt mærkelig ud, når videoen prøver at synkronisere sin hastighed på er ved at afspille videoen hurtigere eller langsommere end den normale hastighed. Videoerne er opbygget af ca 10 forskellige scener/stillinger, der kører i loop og jeg synes ikke overgangen var pæn, for når klippet slutter var der et hak og lige pludselig var modellen i samme position som hun var da klippet begyndte. For mig ville det trække op, hvis man kunne vælge forskellige kameravinkler og hvis man også kunne se det øverst af modellens krop de alle scenerne. For mig er Vstroker en ekstra gadget til samlingen og ikke mere end det - kvaliteten af det man får for pengene er for mig ikke prisen værd.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS