Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par Vibrator var 1

Oversigt

Hvis I leder efter en parvibrator med top ydeevne og uovertruffen kontrolindstillinger, så er Chorus fra We-Vibe den eneste ene. Den indeholder samtlige forbedringer fra tidligere modeller, inklusiv kraftigere vibrationer, bedre tilslutning og en ny fjernbetjening, som du kan klemme for at indstille vibrationerne mere intuitivt end tidligere.

Indsæt den mindre del af den vandtætte vibrator i vaginaen så den rillede overflade gnubber mod G-punktet, imens den store del hviler på klitorisområdet. Belagt med en fløjlsblød silikone, er den klassiske U-form udstyret med to justerbare led hvor enderne mødes, hvilket gør det muligt at skræddersy formen til din anatomi. Begge ender vibrerer og stimulerer dermed begge parter under samleje.

Chorus er genopladelig med den medfølgende ladestation og USB kabel. Den tilbyder 4 vibrationshastigheder og 6 mønstre, som du kan kontrollere via vibratoren, Squeeze Control fjernbetjeningen eller den gratis We-Vibe app.

Med appen har du mulighed for at lave dit eget vibrationsmønster, dele kontrollen over din Chorus eller bruge den sammen med andre We-vibe produkter. Som en helt ny funktion har vibratoren touch-sensitive, som du kan bruge via appen, hvilket gør det muligt for dine bevægelser at kontrollere vibrationerne.

Tip! Chorus bruger AnkorLink teknologi til at sikre en stabil forbindelse mellem din vibrator, fjernbetjening og app, så hav fjernbetjeningen tæt på dig, når du bruger appen.

MærkeWe-Vibe
Produktvægt (g)70
Fuld Længde (cm)7.8
Indførbar Længde (cm)6.5
Diameter (cm)3
StrømkildeUSB-oplader
Brugstid (min.)90
Vibrationsmønstre6
Vibrationshastigheder4
Primært MaterialeSilikone
FarvePink
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberApp-styret, Opladelig, Fjernbetjent, Vibration, Lydsvag, Stænktæt
SprogKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, Hollandsk, Polsk
SKU22487
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Usammenlignelig!
Amalie - 30. nov. 2022
Et af de bedste vibrationslegetøj til par, jeg har haft mellem hænderne. Lækker kvalitet og et uendeligt udvalg af vibrationsmønstre. Det dér med at min kæreste lige kan designe et vibrationsmønster er en lækker feature. For os føles den godt, både som en solo-gadget jeg har på, og som en fælles oplevelse, når han penetrerer mig. Squeeze-funktionen, hvor vibrationen forstærkes, når han klemmer om fjernbetjeningen, er helt uden sammenligning! Mange gode oplevelser i det her legetøj - for begge parter.
Appen virker sjældent
L.p - 10. jul. 2022
Selve we viben funger fint så længe den ikke bruges som par vibrator. Vi forsøgte at bruge den under sex, men den rykker sig og falder ud da den er for tung. Den er også super svær at synkronisere til appen. (Hvis appen overhovedet vil åbne. )
We-vibe
Bent - 2. dec. 2021
Fint produkt der giver fornyelse og fremmer lysten især hos kvinden, hvad der jo også er mandens hensigt
Fint nok men ikke der værd
Josephine - 9. nov. 2021
Det har en fin nok kvalitet. Men ikke det værd for mig. Manden der styrer aner heller ikke hvordan vibrationerne er hos mig. Og den sidder ikke så godt og den larmer lidt.
Overhyped
Dr.D - 19. oct. 2020
Vi havde de helt store forventninger for dette produkt, desværre var det bare ikke noget vi kunne bruge, det gav ikke den vilde orgasme man er lovet og min gennemsnitlig store penis følte følte ubehag ved brugen, for os var den desværre bare ikke alt det de lover! Vi leder videre efter nye eventyr men måske den virker for jer, kvaliteten osv var i top!
Uh oh!!
BC - 15. mar. 2020
Hold da op, legetøj er nyt for både kæresten og jeg, men denne her baner da bare hele vejen! At give min kæreste kontrollen på den måde er da noget af det mest fantastiske! Kan bruges hjemme, så vel som ude, høres ikke når der er almindelig støj omkring en, det eneste der var lidt svært at fungerer var appen. Hvor er vi glade for denne da der for mig er orgasme garanti, og han får også en del ud af den når vi bruger den sammen. Godt man valgte at bruge pengene på noget ordentligt til at starte med, og virker for vores langdistance forhold, såvel som når vi er sammen
Smæk for skillingen!
Rasmus - 9. feb. 2020
Sikke en oplevelse! Produktet er alle pengene værd! Mange forskellige vibrationsmønstre, så man skal nok finde en som er helt perfekt! Squeeze control er en genial funktion, som medvirker til en meget ophidsende oplevelse af kontrol.
Hey
Langt vęk - 29. apr. 2020
Et legetųj, der passer til os, når vi er langt vęk fra hinanden, men jeg vil gerne have, at vi nyder det sammen.
0
Fantastisk
J - 24. nov. 2020
En af de bedre vibratorer på markedet! Min partner kan også godt lide vibrationerne, når vi bruger den sammen, og alle de forskellige indstillinger samt squeeze-kontrollen gųr den meget sjov at bruge. Det eneste jeg kęmper lidt med er at få den koblet til appen, men udover det er den meget god!
0
Fantastisk
Anonymous - 2. dec. 2020
Det her er en god en. Gode vibrationer, der fik mig til at komme hurtigt!
Maskinoversat fra sinful.no

We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par Vibrator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
1.495,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS