TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
We-Vibe Wand med Tilbehør var 1

We-Vibe Wand med Tilbehør

På lager

Levering: 1-3 hverdage

1.295,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Opdag We-Vibe Magic Wand Body Massageren - en moderne og intens udgave af den klassiske wand vibrator. Den trådløse, lilla skønhed er ikke kun ekstra kraftfuld men også utrolig lydsvag.

Uanset om du er i humør til dybe, pulserende bølger eller lette, pirrende vibrationer, er wanden klar til at tilfredsstille dig med sine mange indstillinger og tilbehør. Og legen stopper ikke her; den er nemlig også vandtæt og ivrig efter at tage med på våde eventyr i bruseren.

Takket være det stilfulde design og den silkebløde overflade, føles vibratoren som en drøm mod huden. Nyd den solo til en self-care aften eller med en partner, når I udforsker nye intime oplevelser sammen. Den unikke "Smart Silence" teknologi sørger for, at wanden kun aktiveres, når den er i kontakt med huden.

Brug We-Connect appen til langdistance leg med din heldige partner og lad vedkommende tage fuld kontrol over din nydelse.

Rengør din vibrator med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

MærkeWe-VibeProduktvægt (g)426Indførbar Længde (cm)20Diameter (cm)5.6Strækbar DiameterNejStrækbar OmkredsNejStrømkildeMagnetisk USB-opladerBrugstid (min.)120Vibrationsmønstre7Vibrationshastigheder3Primært MaterialeSilikoneFarveLillaAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberApp-styret, Opladelig, Vibration, VandtætSKU29005
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS