Blid Bondage

Tænder I på blide bindelege, så er det her I finder sexlegetøj, der er særligt velegnede til bondage. Om I tænder på hårdt metal, blød plus eller silke, så har vi et stort udvalg af blide bondageprodukter, som med sikkerhed vil tilføje spænding og lidenskab til jeres erotiske sexlege. Prøv eksempelvis at spænde din partners hænder fast med et par håndjern, for at tilføje følelsen af dominans, eller anvend et par pirrende bindebånd, og lad din partner føle det bløde, men faste greb om håndledende. Ønsker I mere mystik, så tag et kig på vores blindfolds og masker eller få lidt af hvert med vores bondage sæt.

Mest solgte produkter
Bedst anmeldte produkter
Alle Produkter
Side 2 ud af 4

49 til 96 ud af 153

Side 2 ud af 4

49 til 96 ud af 153

Udforsk sexlivet med Blid Bondage

Trænger sexlivet til et pift, eller ønsker I bare at eksperimentere, er blid bondage et spændende univers.

Et simpelt produkt som eksempelvis et blindfold kan gøre jeres intime oplevelse helt anderledes. Når synet spærres bliver der fokuseret mere på de andre sanser, og kombineres blindfoldet f.eks. med en tickler kan det give en spændende og fræk oplevelse for begge parter.

Et andet meget populært produkt, som er perfekt til at prøve blid bondage og dominans, er håndjern. Når den ene låses af håndjernene kan det, på samme måde som et blindfold, fører til en helt ny oplevelse, og ofte få de mere kinky sider frem i både dig og din partner.