Sådan bruger I anal sexlegetøj

Et godt første skridt, inden I skal ha' analsex, er at rengøre jer selv bagtil. Så er I nemlig både rene og klar til den anale stimulation, og så er det nemmere at slappe af og nyde oplevelsen. Se evt. vores guide 'Sådan bruger du en analrenser' for vejledning til anal rengøring. Når I er klar, bør I smøre jer selv og sexlegetøjet godt ind i anal glidecreme, så det bliver mere behageligt at føre op. Det er særligt vigtigt at bruge glidecreme til analsex, da kroppen ikke danner naturligt glidemiddel bagtil. I kan evt. også bruge en afslapnings spray, der får den anale muskulatur til at blive mere afslappet.

Start med at finde en behagelig stilling som I kan slappe af i. Den af jer, der bliver stimuleret kan f.eks. stå på alle fire, sidde på hug eller ligge på ryggen med spredte ben. Hold fast i bunden af anal sexlegetøjet med spidsen mod anus, og skub forsigtig sexlegetøjet op, med en blid vinkel imod maven. Start evt. med spidsen og før efterfølgende forstigtigt resten op, når  modtageren har vænnet sig til følelsen. 

Nogen mennesker foretrækker, at deres anal sexlegetøj bliver bevæget, f.eks. ind og ud så det simulerer stød, mens andre foretrækker, at deres sexlegetøj bare hviler i dem. Prøv jer frem og se, hvad der føles bedst for jer. I kan sagtens nyde anal stimulation under vaginalt samleje eller kombinere det med andre former for stimulation.

Når I er færdige med at bruge jeres anal sexlegetøj, bør I rengøre det grundigt. På den måde sikrer I jer en god hygiejne, samtidig med at sexlegetøjet så er klar til brug næste gang, I har lyst til at lege med det. I kan rengøre legetøjet i varmt vand og bruge Sexlegetøjs Rengøring. 

Har I brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning til, hvordan I kan få det bedste ud af jeres sexlegetøj. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Amaysin (1)
B Swish (1)
baseks (3)
Dorcel (1)
Obaie (1)
pjur (1)
Satisfyer (1)
Sinful (3)
You2Toys (1)
Vis alle 13 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk